2021 Nisan Anneleri

Ev işi bitmiyor canım hele ki okul çağında çocuk varsa canlı dersler, ödevler, kitaplar bi yandan oyuncaklar bi yandan toplarsın geri dağılır.anneler bu dönemde hem öğretmen oldu hem anne hem arkadaş bi de öğretmen olup da evde ders veren anneler var.Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsin kuzucuklar

Canım öyle deme şimdiki anatomik yapıyla bir kuşak öncekilerin yapısı bir değil.Benim annem 6 tane doğurmuş şuran ağrımış mıydı diyorum yok diyor böyle böyle olmuş muydu diyorum yok diyor.Elinde kaynana kayınbaba çamaşırlarını bile yıkıyormuş herkesin yemeği işi gücü hep kendisindeymiş ağrım sızım olmadı her işi yaptım diyor.zaten zorlansa o kadar çocuk yapmazdı.Şimdi yediğimiz içtiğimiz herşey farklı.Herşey ilaçlı hormonlu.Devamlı kimyasallara maruz kalıyoruz elimizden tel düşmüyor bunların hepsi vücuda zarar.

Isye bazen de ayni senin gibi dusunuyorum ama valla anneme suram agriyor demeye cekiniyorm.Ben ilk hamileligimde boyle degildim esim diyo yerinde duramazdin temizlik gezmek ozmnlar arabamizda yokdu kac km yol yururdum simdi arabayla gitmeye useniyorm yarim saat disarda dolansam benim pilim bitti eve gidelim diyorm sanirim virusun de etkisi var marttan beri evelrde kapali kalinca bu hale geldim

Ya hep öyle derler ya ne bileyim kilo almamak için diretmeyin sonra süt olacak hepsi demiş arkadaşıma doktoru o kiloların da bi hikmeti var demiş.tabi böyle diye de dünyaları yemek de olmaz.genler çok önemli dediğin gibi

Bak kilo aliyorum die hic kendini uzme suan farkli calisiyor bünye ama kendinide salma bebegin bizim kilomuzla zerre alakasi yok ama yedigimz herseyle alakasi cok bu ayrimi yaparsan vitamin depolarni dogru doldurursn bebegin icin iyi bisi yapmis olrsn mesela doktorum bana yagli yeme sunu azalt bunu tuket kilo alma der hee dogumdan sonra verilmezmi cok da guzel verilir ama genetik yapi da onemli su icse yarayan kisilerdenseniz dikkat etmek de fayda var cunku süt olsun die ozmnda dunyalari yemek isticez

Ben iki güne bir 10bin adım atmaya çalışıyordum ama benim çatı ağrıları erken başladı bol bol dinlenmek gerekiyormuş.Yere eğilip birşey alamıyorum kuyruk sokumu kilitlenip kalıyor.tekrar doğrulamıyorum.Yatakta sağa sola dönerken vajina kemiklerim ağrıyor.Bi de dediğin gibi psikolojimiz bozuldu artık korona herşeyi etkiledi.

Rabbim feraha cikarsn biran once bitsin bu virus

Valla ben bugün 15 günden beri ilk kez doktor harici dışarı çıktım kasilmalarim hala drvam ediyor ama biraz gezmek iyi geldi
Yarın kontrole gidicem bakalım nedir son durumlar

Nerde bu Nisan anneleri kimse bir şey yazmamış kaç saattir be yatetanoz aşısı oldum şok ağrıyor aylar sonra saçlarımı boyattım kendimi yenilenmiş hissediyorum
Ben bi ekşisözlük’te bakayım dedim tetanoz aşısına korkudan vazgeçiyordum neyse bugün ikinci gün hafif bi sızlama var şu an.

Valla ben bugün 15 günden beri ilk kez doktor harici dışarı çıktım kasilmalarim hala drvam ediyor ama biraz gezmek iyi geldi
Yarın kontrole gidicem bakalım nedir son durumlar
Aman dikkat et yine de çok ayakta kalmamaya çalış güzel haberlerle dön canım

Aynisi yaa aksama is bitmiyo bide napiyon ki aksama yatiyon oluyor. Aldigim bebek kiyafetleri ve battaniyeleri yikadm evvelsi gunle dun simdi utuledim yerlestirdm mutfakla salonu sildm supurdm bulasiklari yika yemek yap derken gun bitti bel agrisindan uyuyamiyrm geceleri bide kasilmalarm olmaya basladi bi haftadr kipirdayamyrm egilemiyorm coo canm yaniyor

Ya bende yıkayıp ütüleyeyim diyorum bizimkiler yıkama erken diyor yok tozlanır yok bilmem ne olur hem ağırlaşmadan bitmiş olurdu

Ya bende yıkayıp ütüleyeyim diyorum bizimkiler yıkama erken diyor yok tozlanır yok bilmem ne olur hem ağırlaşmadan bitmiş olurdu
Tozlanir diye ustune battaniyelerin birini orttum feda ettim yani ama napacagm ki simdiden hareketlerm agirlasmaya basladi 3gun ugrastm 8.ayda bunlari yapmak inan ki daha zor olacak
7.ayda hastane cantami hazirlamaya baslayacagm ben ne olur ne olmaz hastanede yatmak gerekir erken dogum olabilir insan hali bu hersey olabilir.. ilk kizimda 30-33haftalarda dr erken dogm olcak demsti sukur 36+1de dogm yaptm ama 30.haftadan 36.haftaya kadar iatirahat verdi hicbisey yapma dedi yine ayni durumla karsilasmak istemiyorm isimi saglama alacagm bence bosver elalemi canin ne zaman yapmak istiyosa o zaman yap

Iyiaksamlar kizlar bende bugun detayli ultrasyona girdim allahima cok sukur hicbir sorun cikmadi yarim saat surdu baya ayrintili baktilar kasilmam icinde kendini cok yorma dedi surekli dinlenmeye calis dedi. Bebegin kilosu 434 grm boyunu soylemedi 21+2 haftamizdayiz. Benim Kilomda 55 le hamile kalmistim suan 60 kilo olmusum 5 kilo almisim.

Maşallah darısı başıma yarın benimde 15.30 da detaylı ultrason randevum var inşallah sağlıklı sıhhatli olduğu haberini alırız bizde

Iyi aksamlar kizlar valla bnde cok cabuk yoruluyorum uyuyamiyorumda yatakda dogrulamiyorum valla kalçam falan cok agriyor camim yaniyor birde diş agrisi cikti dolgumum yarısı gitmis can yakiyor dunde çiğdem yerken sag disime birsey oldu oda agriyor dunden beri peltim yani neyapacagim bilmiyorum canım cok yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…