- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
Teşekkür ederimİki saat sonra 100 iyi şeker için.
Bu haftalarda arada hareket hissetmemek normal. Belki pozisyon değiştirmiştir. Aşı da etki etmiş olabilir. Hiç endişe etme
Daha önce sezaryen diye mi bu da sezaryen olacak?
Mesela beslenme tarzın nasıl ne değişti bir fikir olur belki almak istemiyorumMillet ben 20kilo ben 30kilo aldım diye böbürleniyor onları hele hiç anlayamıyorum nasıl alabilirsin okdr ya kınamayımda
Gunde 1 kez cnm henuz bir kutu bitmedi yeni basladim 10 gun oldu yaptirmadim kan tahlili cnmSagol canim gunde 1 tane sanirim degil mi?
Peki bunu kullandiktan sonra kan tahlili yapildi mi?
Bende dikkat edicim bundan sonra, zaten şimdi ev tadilatına boya badana temizliğe başlıyoruz 1ay sürer bu işler o ara hem hareket etmiş olurum hemde sıkıntıdan fazla yiyecek zamanım olmaz, 30uda öyle tamamladık mı diğer ay alışveriş yerleştirme derken hop kucakta inşaallah cümlemize ya ne kadar çabuk geçiyor yetiştirmeyeceğim diye korkuyorum cinsiyete kdr zaman durdu bana ondan sonra aktı gittiAynen canım, ara öğün eklendi protein arttrdı 3 ana 2 ara öğün meyve 2 porsiyon günlük yanında bir öğünde ceviz bir öğünde süt ürünü genelde kefir var. Ama 1800 kalorilik benim diyetim ve ben zaten yüksek basladım hamilelige dedigim gibi o yüzden kalorisi de yüksek diyetimin. O kadar kilo alanlara bende şaşırıyorum ama demekki cok rahat yiyorlar kilo derdi olmadan
Dikkat et girersin canim ben evin icinde yürüyüste yapiyorum gün boyu oglumun pesinde kosturmama ragmen.Ah keske 10 kilo ile doguma gidebilsem ama nerdee
Bi ara +8 kiloyu bile gördüm. Bu ay 2 kilo gitti +6 şu an. Hedef de son üç ayda bebek daha hızlı büyüyeceği için max 3 kilo daha alarak doğuma girmek. Bence çok çok fazla almamışsın, bundan sonra ayda 1 kilo hedeflersen gayet iyi bi kiloda tamamlarsın.Kaç kilo almıştın şimdiye kadar .banada doktorum şimdiye kadar 3 kilo almalıydın hızlı gitme dedi 5 kiloyu aşmış durumdayım ve hiç mutlu değilim bu durumdan
İnoa ile boyattım en zararsızı oymuş ben de geçen hafta boyattım ilk defa daha fazla dayanamadımMerhaba arkadaşlar, saçını boyatan varsa hangi markayı kullandınız acaba? Benim dipler çok kötü durumda, doktoruma sordum sen iyi dayanmışsın 3.aydan sonra boyatılır dedi. Bitkisel boya ile değil mi dedim yok bitkisel boya deseler de sen inanıyor musun, git istediğine boyat dediama yine de araştırdığınız, kullandığınız bitkisel boya markası varsa paylaşabilir misiniz
evet buda sezeryen olacak canmİki saat sonra 100 iyi şeker için.
Bu haftalarda arada hareket hissetmemek normal. Belki pozisyon değiştirmiştir. Aşı da etki etmiş olabilir. Hiç endişe etme
Daha önce sezaryen diye mi bu da sezaryen olacak?
bayadr hep asagida hissediyorumda insallah donersaglkla gelser ❤Benim bebegimde 2 hafta önce kontrolde bas asagi döndü normal daha dönerler 37. haftaya kadar dönen cok var. Saglikla gelsinler insallah.
yaa sali gunu kendi doktoruma gidecegim olcumu yapar bisey soyler ins sknti olmaz dikisleri acitiyor gercekten uzun suredir boyle hic aklima boyle gelmemisti cocugun kafasi asagidayms megerse koronadan cokta gitmiyorum hastaneyeBenim carpintim artti kanim dusunce simdi kan ilaci aliyrm degistirdi doktor migdeme dokununca simdimi daha iyi cigneme tableti olarak verdi
Canm bende sezeryanliyim ilk 16 haftalik olana kadr dikislerim acidi asagidaydi suan yukarida ama asagida olup olmamasini doktora sormalisin ölcum yapar rahim uzunlugu filan iyiyse risk yoktur
nezaman yukari cikti acaba senin canm dikislerinde agri varmi suanda haftalar ilerledkceBenim carpintim artti kanim dusunce simdi kan ilaci aliyrm degistirdi doktor migdeme dokununca simdimi daha iyi cigneme tableti olarak verdi
Canm bende sezeryanliyim ilk 16 haftalik olana kadr dikislerim acidi asagidaydi suan yukarida ama asagida olup olmamasini doktora sormalisin ölcum yapar rahim uzunlugu filan iyiyse risk yoktur
Artik doguma hazirlik yapip dönerler canim benimkide bas asagi döndübayadr hep asagida hissediyorumda insallah donersaglkla gelser ❤
Epidural spinal falan mı olmuş?Merhaba kizlar birsey danismak istiyorum arkadasim 2 hafta once sezeryabla dogum yapti nasilsin diye konustum sirt bel agrisi cok varmis dayanamiyorum dedi sezeryan dogum yapan var mi onceden neyapilabilir bu durumda
Ben sezeryan oldum ve çok şükür hiç böyle sıkıntılarım olmadı belimden vurulduğum iğneyi dahi hissetmedim..Ama bu anestezi doktorumdan kaynaklıydı bence hep söylüyorum 10 kerede doğursam sezeryan olmak isterim bu benim şahsi fikrim tabi..Çok arkadaşımdan duydum kalıcı sırt bel ağrılarım kaldı diyorlar ama işin aslı ya anatomik yapılarımız yada gerçekten işinin ehli bir doktorMerhaba kizlar birsey danismak istiyorum arkadasim 2 hafta once sezeryabla dogum yapti nasilsin diye konustum sirt bel agrisi cok varmis dayanamiyorum dedi sezeryan dogum yapan var mi onceden neyapilabilir bu durumda
Canım sana genel anestezi yapılmadı mıBen sezeryan oldum ve çok şükür hiç böyle sıkıntılarım olmadı belimden vurulduğum iğneyi dahi hissetmedim..Ama bu anestezi doktorumdan kaynaklıydı bence hep söylüyorum 10 kerede doğursam sezeryan olmak isterim bu benim şahsi fikrim tabi..Çok arkadaşımdan duydum kalıcı sırt bel ağrılarım kaldı diyorlar ama işin aslı ya anatomik yapılarımız yada gerçekten işinin ehli bir doktor
Biraz sorunlu oldu dogumu devlete gidiyor once bekletiyolar kendi sancisingelsin diye baya bir sonra suni sanci veriyolar onda da kotulesmis baya acilen sezeryana almislar oyle yani biraz kotu bir dogum oldu onun icin yaniBen sezeryan oldum ve çok şükür hiç böyle sıkıntılarım olmadı belimden vurulduğum iğneyi dahi hissetmedim..Ama bu anestezi doktorumdan kaynaklıydı bence hep söylüyorum 10 kerede doğursam sezeryan olmak isterim bu benim şahsi fikrim tabi..Çok arkadaşımdan duydum kalıcı sırt bel ağrılarım kaldı diyorlar ama işin aslı ya anatomik yapılarımız yada gerçekten işinin ehli bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?