2021 Nisan Anneleri

Benim kalp kapakciginda cokme ve ritim sorunu vardi dideral kullaniyordm ama hamileyken biraktirdilar bebeginde kalp atsini yavaslatiyor ve beslenmesini engelliyor Hamd olsn rabbime kolayligini veriyor kansizlik ve magnezyum eksikligide kalpde bu saydiklarini yapar cnm ilac alamazsin muhtemelen ama kan vitamin bunlara dikkat et cnm

Evet demir eksikligim var doktor verdi takviye ama ben kullanamadim mide agrisi ve ishal yapti.
Simdi sabahlari pekmez ve limon yiyorum ama bilmiyorum sali gunu kardiyolojiye randevum var umarim sadece demir eksikligindendir ve hamileliktir sebebi.

Herkese merhaba nasipse ben de Mayıs annesi olacağım,kızlar bilgisi olan cevap verebilir mi?Dün tetanoz aşısı yaptırdım normalde bir haftadır bebeğimi hissediyordum ama dünden beri hissetmiyorum aşı ile ilgisi olabilir mi?20+3 haftalık hamileyim

Aşı hareketleri yavaslatiyomus canim ondandir buyuk ihtimal

Hamilelikte olabiliyormus canım kalp sıkıntıları daralmalar vs.. kardiyolojiye git EKG ve EKO çeker durumuna bakar. Bende mitral yetmezlik var kalp kapak ameliyatı oldum. Normalde ritim düzenleyici ilaç kullanıyorum ama gebelikte kesiyoruz ilk hamileliğimde son 1 ay falan daraldıkça kullandım bir sorun yaşamadım demir eksikliği yada kansızlık olduğu zamanda çarptıntı yapıyor ona dikkat et canım.

meraba kizlar mayis annelerindenim ama sizler daha buyuksunuz burayada yazmak istedm buyuk ibtimal bnde nisan annesi ilacagm sezeryan oldugmdan erken aliniyo bn bugun ayrintili usg gttim bebegin kafasi asagida bacaklar yukarda suan bebek yukardami oluyor bnm cokmu asagida bn hp asagida hissediyorum acaba erken dogm riskimi var henuz kendi doktoruma gidemedm sizde durumlar ne asagida olan varmi yukari coktan cikmasimi lazimdi acaba bnm 2.bebegm ve sezeryen olmstum sezeryen diikslerimn o hizada kafasi varmis bnde dikislerm artik agri yapiyor saniyorum megerse kafasi oradayms kipirdaynca agri hissediyorm demekki anormalmi durumum

Cok gecmis olsun canim zaten gebelikte once sikayetim yoktu gebelikle birlikte basladi.
Olmadi tekrar demir ilacina baslarim farkli bir ilac mi denerler bilmiyorum.

Evet demir eksikligim var doktor verdi takviye ama ben kullanamadim mide agrisi ve ishal yapti.
Simdi sabahlari pekmez ve limon yiyorum ama bilmiyorum sali gunu kardiyolojiye randevum var umarim sadece demir eksikligindendir ve hamileliktir sebebi.
Benim carpintim artti kanim dusunce simdi kan ilaci aliyrm degistirdi doktor migdeme dokununca simdimi daha iyi cigneme tableti olarak verdi Canm bende sezeryanliyim ilk 16 haftalik olana kadr dikislerim acidi asagidaydi suan yukarida ama asagida olup olmamasini doktora sormalisin ölcum yapar rahim uzunlugu filan iyiyse risk yoktur

Peki hangi ilaci verdi?

Yardimci olabildiysem ne mutlu bana canim. Hersey bebislerimiz icin az kaldi saglikla kucagimiza alacaz. Hamur isi bire bir seker canim patatesde ayni sekil dikkat et bakalum nasil olacak.

Ben de 5 kilo almisim. Ilk gebeligimde 20 kusur kilo almis biri olarak bu 5 kilo beni pek de rahatsiz etmiyor. Son 3 ayda kac kilo alinir takriben acaba?
Ben ilk hamileligimde doguma 10 kilo ile girdim dogumdan bikac gün sonra 2 kilo fazlaligim kalmisti, son 3 ayda cok hizli kilo almistim. Bu sefer simdiye kadar 6 kilo civari almisim bakalim doguma kac kilo fazlalikla girecem.

Benim bebegimde 2 hafta önce kontrolde bas asagi döndü normal daha dönerler 37. haftaya kadar dönen cok var. Saglikla gelsinler insallah.

İki saat sonra 100 iyi şeker için.
Bu haftalarda arada hareket hissetmemek normal. Belki pozisyon değiştirmiştir. Aşı da etki etmiş olabilir. Hiç endişe etme
Daha önce sezaryen diye mi bu da sezaryen olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…