2021 Nisan Anneleri

Yok artık deli midir nedir?
Uyumaya mi gelmis?

Kan sulandırıcı hamileliğimin başından beri kullanıyorum üzülmeyin iyi gelecektir iğne olarak ne verdi ben oksapar kullanıyorum ama bu ara eczanelerde bulmak çok zor

Benimde ilk hamilelik boyle degildi daha kolaydi sanki ama bu sefer baya zorlaniyorum 32.hafta gelsin raporumu alip hemen cikicam sanki zaman gecmiyor gibi

Yok artık deli midir nedir?
Uyumaya mi gelmis?
Vallahi de sinirden ölmüstüm yanimda kalan diger kadin da oyle onun refakatcisi yardm etmisti bana
zaten..bide gorumcem yenidogmus cocugumu dudagindan opuyordu kavga ettik eve gidince..ben yegwnimi istedigim gibi sevemez miyim dedi bana dedim sen sigara iciyosun onu gectim daha yeni dogdu bu cocuk ben opmuyorm sana noluyo dedim e benm cocuklar marazdan öldü mü dedi ben opuyorm da hasta mi oluyolar dedi neyse eve bi gittim iste yapayanliz kaldm ne annem ne babam ne kaynanam ne kocam kimsem yoktu
Dedim bi daha cocuk doguran ne olsun kizim buyuyunce dagittim herseyini hicbisey birakmadm
Simdi diceksn niye cocuk yaptn ama ben o insanlarla anlasamadm kizim 2yasindayken o adamdan bosandm(beni hamileyken aldattildigimi ogrenmistim kizim dogduktan sonra sevgilisinin yanindan gelip bizimle ilgilenmiyodu ailem beni eve kabul etmedi ne halin varsa gor dedi once kizim2yasina gelince babam gel dedi gittim zaten o adam ortalikta yoktu) ailesinden de kendisinden de kurtuldm.simdiki esimi cok seviyorm aileside mulayim hicbiseye karismiyolar umarm ayni skntilari yasamam tekrar ilk hamileligim dogumum o kadar berbat gecmisti ki kafayi yememek icin zor dayandm

Benimde ilk hamilelik boyle degildi daha kolaydi sanki ama bu sefer baya zorlaniyorum 32.hafta gelsin raporumu alip hemen cikicam sanki zaman gecmiyor gibi
Benm ilki daha zordu kalp problemim hat safhadaydi stres kaynakli. Bel agrilarm dayanilmazdi. Simdiki den tek farki karnim ilkinde kucucuktu ve fazla hantal degildm. Eskisiyle ayni kiloda gidiyorm daha 3kg aldm ama gobegim ilkinin 2kati bu sebepten denge problemi yasiyorm.
İlkinde asla nefes alamiyordm..ilac kullanmak zorunda kalmistm 4-5kere hastanede yatmistm acilmam, sancim, kalbim yuzunden..bunda sukur daha hic yatmadm

Ah canım benim ya kiyamam ben sana neler yasamissin.
Hepimizin ayri hikayesi var aslinda.
Cahil insanlarla ugrasmak cok zor ya gercekten opucuk hastaligi var allah korusun allah esirgesin mikrop kapabilirdi.
Simdi mutlu olmana cok sevindim gercekten kizinda sende cok mutlu olun insallah.
Benimde ilk dogumumda ailem cok sukur yanimdaydi ama bu defa annem.maalesef cok hasta hatta doktorlar bu kadin nasil yasiyor hala gozuyle bakiyorlar.
Kv. zaten ondan bir sey beklemiyorum gelmesini de istemem cunku yapmiyor bir sey oyle bakiyor karsidan.
Ablamla esim var iste bir gece kalacak ablam sonra esimle idare ederiz insallah.

Ben de 9 kilo aldım canım şöyle düşün en çok 16 normal diyorlar.. 20-30-40 alanlara göre 9 nedir ki Züğürt tesellisi ediyorum çaktırma..
Moralim çok bozuluyor eşimde hem dalga geçiyor hemde sürekli ağzıma bsyler tıkıyor inşallah doğumdan sonra veririm çok korkuyorum

Bnde bı anda kilo aldım göbeğim çok fazla büyümüş böyle olunca da üzülüyorum açıkçası bsy yemek istemiyorum ama acıkınca hunharca yiyorum eşimde emin ol 5 kilo karnından almissindir diyor çünkü çok fazla büyümüş karnım inşallah bebeisim alır kiloları

Ayy inşallah toplamda 13 kilo alırız ben çok korkuyorum kızımda 15 kilo almıştım toplamda 10 kilosu 1 haftada gitti 5 kiloda emzirme döneminde çok yediğim için süt için veremedim

Ahh canım aynısı benim başımda vardı daha 18 yaşındayım kaynanam yanımda kaldı sabaha kadar koltukta uyudu bebek ağlıyor çok kötü bütün hemşireler başıma topladı bağırdılar bu çocuk ağlıyor kadın niye uyuyor yardım etmiyor sana diye kâbustan beterdi anlamıyorum susturamiyorum o kadar kotuydum ki bu sefer annem kalıcak yanımda

Moralim çok bozuluyor eşimde hem dalga geçiyor hemde sürekli ağzıma bsyler tıkıyor inşallah doğumdan sonra veririm çok korkuyorum
Hilalcim uzulme ya bende valla aynı durumdayim cok saskinim ayrica ben cok zayif biriydim fizigim gercekten guzeldi ama suan kendime inanamiyorum ben ogluma hamileyken bu aylarda hala eski kiyafetlerimi giyerdim.
Esimde oyle hem dalga geciyor hem boyle cok iyi oldun deyip yedirmeye calisiyor..
Verememekten cok korkuyorum..

Kan sulandırıcı hamileliğimin başından beri kullanıyorum üzülmeyin iyi gelecektir iğne olarak ne verdi ben oksapar kullanıyorum ama bu ara eczanelerde bulmak çok zor
Oksapar verdi bana da 15 eczane falan gezdik herhalde en son 2 kutu bulabildik bu sıralar bulmak gerçekten çok zormuş sen karından mı koldan mı yapıyorsun canım

Rabbim annene sifa versin canim umarim iyilesir kv zatrn sana kendini baktirmazsa sukret geldiginde bisey yapacak sanki. İyiki ablanla esin var senin de allah yardimcin olsun.dedigin gibi hepimizin ayri ayri hikayesi ayri ayri zaaflari var
Hayat o kadar karmasik ki bi taraftan guldururken bi taraftan canini söküyor...

Oksapar verdi bana da 15 eczane falan gezdik herhalde en son 2 kutu bulabildik bu sıralar bulmak gerçekten çok zormuş sen karından mı koldan mı yapıyorsun canım
Bana doktor karın duvarı daha kalın orayla uğraşma bir gün bir koldan diğer gün öbür koldan vuruyorum tabi neredeyse 5 aydır kullandığım için kollarımda mosmor ara ara şişlikler oluyor ama faydasını göreceksin bebişler sağ sağlim doğsunlar tüm bu çektirdiklerini unutacağız mis kokulular gelsin yeter

Gecsin gitsin o gunler insallah bu sefer rahat bir dogum yasariz.. yaninda kalacak kisi cok onemli iste bisey yapacak gibi geliyolar sonra bak ben senin basinda hastanede kaldim nankor diye boburlenirler saglicakla dogursaydik bebisleri

Benim de eşim kolumdan vuracak bakalım inşallah bebeğim toparlanır dün baya kendimi üzdüm ama çok şükür sonuçta çaresiz bir dert değil 12 ocakta tekrar çağırdı doktorum inşallah o zamana kadar haftasına yaklaşır baş bacak gelişimi haftasıyla uyumlu ama karın bölgesi minnak kalmış dedi. Onlar sağlıkla doğsun da iğne vurunuruz sıkıntı değil

Keske annemle ilgili en ufacik bir umut olsaydi.
Nasil dayanicam bilmiyorum.
Bu hamileligi sadece annem cok hasta oldugu icin dusunmemistim yapamam psikolojim kaldirmaz diyordum annemden sonra toparlayamam diye hic istemedim ama iste oldu allah bana da bir kız evlat nasip edecekmis demek ki.
Her seyde bir hayir vardir diyorum sadece dayanabilir miyim annemden sonra bilmiyorum.

Belki de bu kiz cocugu senin tesellin olur ona baktikca anneni hatirlarsin her ölüm yeni bir baslangictir derler benim kızım dogmasina 1ay kala anannem ölmüstü tas gibi kalmistim aglayamadm bile simdi kizimda bazen anannemin hareketlerini huylarini görüyorum. Sana da rabbim dayanma gucu versin iyiki de kızın oluyor yoksa kucagin bombos kalsa daha kotu olurdun.. annenin hastaligi ne bilmiyorum dönüşü yok mu caresi onu da bilmiyorum ama kizin da aileye isik gibi dogacak umut olacak bu sizin icin bir lütuf kendini üzme tamam mi annen de uzulmeni istemez

Evet uzulmeyin cocuklariniz var diyor.
Belki de bana dayanma gucu verir insallah oyle olur.
Kendimi kaybetmem.

Ya ben hep karından vuruyorum ama şişince daha zor oldu sanki kollara geçtim şimdi bacaktan nasıl vuruluyor acaba oraya mı geçsem her tarafım mor öğrenir öğrenmez doktorum başlatmıştı Doğumdan sonra bile bir müddet kullanacaksın dedi her gün daha çok acıyor canım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…