2021 Nisan Anneleri

Haksız bence doktor. ayrica çok sinir bozucu. Korona varken çoğu gebe maddi imkanlarını zorlayıp özel hastanelere gitmeye çalışıyor. Devlet hastanelerinin yükünü hafifletiyor. Ne var yani belki birden fazla doktora da gidiyor olabilirsin. Ters zamanına denk gelmişsin. Dediğin gibi komplekste yapmış olabilir.
Ben Türkiye hastanesine gittim muayene olmama gerek var mı doktorum yönlendirdi dedim. Doktorun istediğine dair not vs varsa direkt vezneye gösterip ödemenizi yapıp gestasyonel diyabet testinizi yaptirabilirsiniz dediler. Ayrıca 180 tl aldılar bunun için sadece. Yani önce açken kan aldılar(mümkünse çok erken gidersen iyi olur) sonra içeceği verdiler içtim. Akabinde birer saat arayla toplam 3 kere daha kan verdim. Yani ac karına verdiğimle birlikte 4 kere kan aldılar.
Başka bir özel hastane bana muayene olmadan test yapamayacaklarini, üstelik her bir kan alımı yani açlık, 1 saat sonrası 2 saat sonrası ve 3 saat sonrası için ayrı ücret aldıklarını söylediler. Hesaplayinca tahlil 500 muayene 230 tl üstelik çok küçük bir hastaneydi. Tamamen işi ticarete dökmüş...

Anladım canım pazartesi başka t doktorla deneyeceğim şansımı olmadı artık kavga edeceğim salon kadını çizgimden çıkaracaklar zorla beni

Aynen uyuyamiyorum sanki sirt ustu daha rahat ediyorum gibi ama oyle buluncada kendimi uzuluyorum hic doktorumada sormadim aklima gelmedi duydugum iyi oldu gercekten

En uygun neresi alisveris icin

Kızlar geçen bi pijamadan bahsetmiştik bi arkadaşımız tavsiye etmişti bende çok beğendim stok tükenmişti beli kuşaklı mavili bi pijama takımı onu bulamadım stok güncellendi mı acaba alan oldu mu .
Hayır canım bende onu bekliyorum ama stokta hiç yok gelmeyecek sanırım

İyi geceler kızlar bnde yazamadim çok yogundum şeker testi idrar testi yaptırdım idrar enfeksiyonu var ilaç verdi doktorum iyiyim çok şükür şekere gelince o içeceği icemedim az bsy içtim çok kötüydü kusucaktim nerdeyse sonuclar temiz çıktı sadece idrar için ilaç verdi doktorum

Günaydın güzel anneler Uyku problemi yaşayan var mı benim gibi kaçta yatarsam yatayım erkenden kalkıyorum sol tarafa yatma konusunda da eşimle ikimiz paranoyak olduk gece defalarca uyanıyorum sol tarafa dönmek için ya da eşim dürtüklüyor kan akışı daha iyi oluyormuş diye söylemiştim söylemez olaydım

Ben 8.35de bak 1 dakka erken geç değil uyaniyorum

Selam kızlar oksapar kan sulandırıcı iğneyi dün eşim yaparken tam oraya bebek tekme attı ( korktum biraz o iğne bebeğe değdi mi diye... bilgisi olan var mı acaba .... karnımda büyüdü . normalde çok rahatız ama dün tedirgin olduk ...

Ben hiç karından yapmıyorum canım cesaret edemiyorum açıkçası ama bebeğe ulaşmasının mümkün olmadığına dair bir video izlemiştim Kaan Kocatepe diye bir doktorun. Amniyosentez için kullandığımız büyük iğneler bile bazen ulaşamıyor diyordu. Bence ellerinizi koyunca tepki olarak tekme atmıştır iğnenin değeceğini sanmam yoksa karından yapma riskini almazdı doktorlar

Yok tatlım hiçbir şey olmaz ben doktora zararı olur mu diye sordum tam tersi karından yapmak daha faydalı dedi iğnenin bebeğe gelmesi imkansız yoksa karından yapın der miydik dedirahat ol

Günaydın ben de 7.30 gibi uyanıyorum gece de çok uyanıyorum Banu çiftçiyi takip ediyorum 6. Aydan sonra sırt üstü yatmayı tavsiye etmiyoruz o da bebeğe değil size zarar verir diye önermiyoruz demişti videoda sağa sola yatmak o kadar fark etmez demişti zaten sadece sola yatmak çok zor demişti izleyin isterseniz YouTube da Banu çiftçi yatış pozisyonu diye

Nolcak bu halimiz bebek gelince zaten uykuya hasret kalırsın diyorlar ama garip bir şekilde saat 8 oldu mu sanki 12 saat uyumuş gibi dinç kalkıyorum
Bebeğim ah bilsem inan gece 1 de bir başlıyor onuda geçtim uykumu uyuyorum fragmanı izliyorum bisiler oluyor ama

belki dediğin gibidir. Erkek çocuk farklı galiba kızımda hiç öyle şeyler olmadı. Allah korusun ... hamilelik güzel birşey tamam ama hep stres 9 ay stres :S:S:S teşekkür ederim.

Yok tatlım hiçbir şey olmaz ben doktora zararı olur mu diye sordum tam tersi karından yapmak daha faydalı dedi iğnenin bebeğe gelmesi imkansız yoksa karından yapın der miydik dedirahat ol
tmm ozaman . Teşekkür ederim. Gece de yatırmadı zaten tekmelerle . :))

belki dediğin gibidir. Erkek çocuk farklı galiba kızımda hiç öyle şeyler olmadı. Allah korusun ... hamilelik güzel birşey tamam ama hep stres 9 ay stres :S:S:S teşekkür ederim.
Dediğin gibi çok güzel ama çok da stresli bir süreç Doktordan doktora iyi olduklarını duymak yorucu oluyor bazen en son karın ölçümleri 9 gün geride çıkmıştı kızımın bakalım 12 ocakta ne diyecek doktorum aklımın köşesinde hep o var Allahtan hareketli o tekmeledikçe içim rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…