2021 Nisan Anneleri

Insallah canim, cok sagol. Idrar yollarinda enfeksiyon olabilir belki ama oyle yanma ya da baska bisi yasamiyorum. Hastanede normal bi idrar tahlili yeterli olur mu acaba?

Insallah canim, cok sagol. Idrar yollarinda enfeksiyon olabilir belki ama oyle yanma ya da baska bisi yasamiyorum. Hastanede normal bi idrar tahlili yeterli olur mu acaba?
Gecmis olsun canim üsütmüs olabilir misin? O zaman da bobreklerde agri oluyor.
Benim idrar yolu enf.gebeligimin ta basindan beri var gecmiyo bi turlu yanma oluyor akinti bide kasilmalarm artiyor.. bobrek agrisi yapmiyor

Mamadami alicaz daha

Gecmis olsun canim üsütmüs olabilir misin? O zaman da bobreklerde agri oluyor.
Benim idrar yolu enf.gebeligimin ta basindan beri var gecmiyo bi turlu yanma oluyor akinti bide kasilmalarm artiyor.. bobrek agrisi yapmiyor
Cok sagol canim. Hic bilemiyorum ki, evden çıktığımda da kat kat giyiniyorum. Bence de her idrar yollari enfeksiyonu boyle agri yapmiyor. Akinti gebeligimin basindan beri var zaten ne azaldi ne artti. Onun hormonlardan oldugunu düşünüyorum. Canımı sıktı bu durum. Parol aldim hala biraz agri var.

Cok gecmis olsun canim ayagini bide belini sicak tut. İnsallah cabucak gecer dinlen bol bol

Bu ağrının yanında başka bi ağrı var mı acaba başta vs

Sol böbreğimde (bobrek oldugunu dusunuyorum) ve sol kasigimda agri var. Bicak saplanmasi ya da arada gelen bi agri degil, surekli hafif bi agri..
Ultrasonla baktır canım böbreğine.Gebeliğin sonlarına doğru böbrek genişleyebiliyor benim 14.haftada 3 gün hiç geçmeyen ama hafif de olmayan bir böbrek ağrım vardı ben de çok araştırmıştım bunu ama benim bunun yanında başka sıkıntılarımda vardı covidmişim ondan ağrı yapmış.

SMA kullandım kısa bir süre süt gelmezse aldırmayı düşünüyorum ben çünkü koca kutu ziyan olmuştu sütüm hemen gelince bir iki kez ancak kullandım

Sol böbreğimde (bobrek oldugunu dusunuyorum) ve sol kasigimda agri var. Bicak saplanmasi ya da arada gelen bi agri degil, surekli hafif bi agri..
Bebeğin yerleşimi de baskı yapabilir rahim büyüyor malum yerleştikçe büyüdükçe de olabilir kum falan dökmediğine göre ya hafif bir enfeksiyon ya da bebişin yerleşimi olabilir normal bir idrar tahlilinde çıkar enfeksiyon vs önemli bir şey değildir inş çok geçmiş olsun

Mamadami alicaz daha
Benim erken doğum ihtimali çok yüksek sütüm gelmezse ya da küvöze girerse bir de kan şekeri düşüp sarılık olmasın diye bir kutu olsun alayım diyorum yoksa ilk kızımda bir iki kere mama vermiştim gerek olmamıştı

SMA kullandım kısa bir süre süt gelmezse aldırmayı düşünüyorum ben çünkü koca kutu ziyan olmuştu sütüm hemen gelince bir iki kez ancak kullandım
İşte ben de ilk kızımda aptamil hazır etmiştim ama gerek kalmamıştı bunda mutlaka gerekecek çünkü nefroloji de tedavine başlarız hemen doğum sonrası dedi o yüzden hazır olsun dedim

İşte ben de ilk kızımda aptamil hazır etmiştim ama gerek kalmamıştı bunda mutlaka gerekecek çünkü nefroloji de tedavine başlarız hemen doğum sonrası dedi o yüzden hazır olsun dedim
Senin durumunda kotu canim Allah kolaylik versin hepimizden once bebisini doguracaksin..sag salim kucagina al da mamayla memeyle buyur gider kuzucuk once sen bi sagligina kavus tek temennimiz o

Kızlar benimde belim ağrıyor tüm gün temizlikle uğraştım akşamına ayağımın üstüne basınca bel kemiğim zorlanmaya başladı yürürken bile iki büklüm oldum yorgunluktan mıdır.ne yapsam rahatlatır sizce .inşallah çabuk geçer .ağırşlaştık mı artık yoksa benim vücudum mu çok tembel

Senin durumunda kotu canim Allah kolaylik versin hepimizden once bebisini doguracaksin..sag salim kucagina al da mamayla memeyle buyur gider kuzucuk once sen bi sagligina kavus tek temennimiz o
Amin Allah hepimize yardım etsin zor süreçlerden geçiyoruz sağlıkla atlatabilirsek bu günleri hemen unutacağım

Canım küvöze girse bile orada mamadan önce yine öncelik senin sütün ve serum takviyesi veriliyor, mamayı kolay kolay vermiyorlar yenidoğan yoğun bakımda bile, isterseler alırsın boşuna alma bence

İlk gebeliğimde 6. Aydan itibaren çektim ben o sıkıntıyı sürekli seke seke yürürdüm sol bacağım tutmuyordu resmen, yatakta sağa sola dönerken bacağımı elimle tutup döndürürdüm o kadar canım yanardı, bunda da yeni yeni yarım saat ayakta durayım hemen başlıyor dediğin gibi belden bi vuruyo sol bacağıma otursamda ağrıyo ayakta dursamda , yatarken bacak aranı destekle yastıkla, malesef bebek büyüdüğü için beldeki bacakdaki sinirlere baskı yapıyor haliyle eskisi kadar dirençli olamıyoruz , annem hamilelikte yel girer bacağa diyor hep onada hep olurmuş

O zaman kalsin canim kas yapayim derken goz cikarmayalim ayva cekirdegini deneyecegm.o zaman agrim olursa krem alirim son care
Gumus kapak ve avent gogus kalkanini da almayi dusundum ama yorumlarda hicbi ise yaramiyor yazmislar
Ben gogus kalkani yada kreme hic ihtiyac duymadim karbonatli suyla arada siliyordum.ama herkes farklidir tabi oglum cok guzel kavradi tam skilde o nedense hic yarada olmadi.Ama bu sefer ne olur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…