2021 Nisan Anneleri

Bende azicik is yapayim boyle oluyor yamulup kaliyorum.Hic kiloda almadim max 1 2 ama bir agirlasma oldugu kesin.Perisan oluyorm kalcam oyuluyor.

Yaaa o kadar zor ki inşallah geçer yoksa naparım böyle magnezyum ne zamandır içmiyorum içsem iyi gelir mı tekrar başlıyayım bari

Ben gogus kalkani yada kreme hic ihtiyac duymadim karbonatli suyla arada siliyordum.ama herkes farklidir tabi oglum cok guzel kavradi tam skilde o nedense hic yarada olmadi.Ama bu sefer ne olur bilmiyorum.
Bende emin olamadigim icin almam herhalde ilk acemiydik zaten yara olmasi cok normal kimse de yol gostermedi ki sunu yap diyesut ile kurumasini bekleyip oyle camasir giymek gerekiyoms bide..karbonatli su cok mantikli cocuklarin agzinda pamukcuk olunca da cok iyi geliyor

İyi akşamlar kızlar.Ana kucağı alan ya da alacak olan var mı?Nasıl birşey düşünüyorsunuz?

Amin Allah hepimize yardım etsin zor süreçlerden geçiyoruz sağlıkla atlatabilirsek bu günleri hemen unutacağım
İnsallah canim sen sag salim dogur da biz de olur gider elbet insallah bisey cikmadan dogururuz.
Senin durumu 18li haftalardan beri takip ediyorum da her kontrolunden sonra bir ohh cekiyorum..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin sende kuzucugun da sag salim bu dogumu atlatin sonra pamuk ayaklari isira isira bu gunleri yad edin

Temizlik yapinca oluyor canim.
Odanin hepsini ayni gun silip supurunce oturduktan sonra ayaga kalkamiyorm bel agrisindan yatarken de bacaklarimi hareket ettiremiyorm..hemen magnezyum tabletimi iciyorm o biraz rahatlatiyor ama gecirmiyor yarin bol bol dinlen mumkunse uzan aksama kadar anca geciyor benim maalesef cok oluyor evde is bitmiyor

Genel bisey se sorun değil tatlım altından bisey çıkmasında insan ondan korkuyor
Merhaba ben de suan 8 haftalik hamileyim ve bu aksam bel ve kasik agrim oldu ve bacagima diz kapaklarima kadar indi ...20 dakika kadar surdu bu ve adet agrisi gibiydi...sizin icin doktor bisey demismiydi?

Bende emzir yastığı konusunda kararsızım kızlar. Daha önce kullanan varmı. Bu ay şeklinde olanlardan mı almalıyım yoksa düz yenidoğan yastığı olan tarzda mı bilemedim.

İnşallah çok teşekkür ederim be güzel şeyler yazdın içim kıpır kıpır oldu inşallah o güzel günleri görebileceğiz Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin

28 olduk bak kız eşik değeri geçtik gbi oldu çok şükür

Kizlar bugun kontrolum var 28+3 olduk sukur kan uyusmazligi icin igne yapilcak. Cok stres yaptim doktor kotu bisey der gelismesiyle ilgili falan diye ama ortada bisey yok vesveseleniyorum dua bedin bana insallah guzel haberlerle donuyim en son 3 hafta once gittim iyidi minnosum insallah bugunde iyidir

İçini ferah tut sen iyi düşün iyi olsun sağlıklı çok şükür minnoslarimiz guzel haberleri guzel fotoğrafları al gel

Cok tesekkurler. Bu sabah daha iyi cok sukur. Idrar tahlili icin gidecektim ama yollar berbat kardan, gidemeyecegim. Bol su ic uzanicam bakalım..

aptamil 1 numara al canım hem anne sütüne yakın hemde bağışıklık için çok iyi yeni doğanda da en önemli şey bağışıklık bende bu mama ile başladım halende veriyorum biberon değilde alıştırma bardağı al daha yavaş akışlı emmeye geçişte kolay olur. birde lactamil çay al süt arttırıcı kendine şimdide hayırlı doğumlar olsun

Canım küvöze girse bile orada mamadan önce yine öncelik senin sütün ve serum takviyesi veriliyor, mamayı kolay kolay vermiyorlar yenidoğan yoğun bakımda bile, isterseler alırsın boşuna alma bence
Bilmiyorum erken dönemde sütüm gelmez ya da bana ilaç verirlerse diye 1 paket alayım hazır olsun dedim

Gunaydin kizlar bende kan verdim saglik ocagina simdi sekerli suyu ictm evde saatin dolmasini bekliorm tadi igrencdi yayarim saat kaldi gidip kan vericem insallah guzel cikar.Tansiyon kilo bakalim dediler ben 8 kilo almisim simdiye kadr

kızlar merhaba, iki gündür biraz tedirginim. Bebeğimin hareketleri azaldı gibi hissediyorum dört-beş gün önce yatar yatmaz vuran bebeği şimdi zar zor hissediyorum. Hiç hissetmiyorum diyemem ama güçsüzleşti sanki.

Bugün biraz daha iyiyim canım.artık kendimizi eskisi gibi düşünüp hareket etmemek gerekmiş bUnu anladım. dediğin çok doğru ev işi hiç bitmiyor malesef heleki başka çocuk varsa onun ihtiyaçları yemek temizlik derken oturamıyor insan.Allah sağlık versin hepimize de bebişlerimizi sağ salim kucaklayalım inşallah

Gunaydin kizlar bende kan verdim saglik ocagina simdi sekerli suyu ictm evde saatin dolmasini bekliorm tadi igrencdi yayarim saat kaldi gidip kan vericem insallah guzel cikar.Tansiyon kilo bakalim dediler ben 8 kilo almisim simdiye kadr
Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.kilo korkulu rüyamız oldu ama sağlıklı olsunlar veririz.sen zaten zayıftın zaten yakışmıştır sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…