Bende azicik is yapayim boyle oluyor yamulup kaliyorum.Hic kiloda almadim max 1 2 ama bir agirlasma oldugu kesin.Perisan oluyorm kalcam oyuluyor.Kızlar benimde belim ağrıyor tüm gün temizlikle uğraştım akşamına ayağımın üstüne basınca bel kemiğim zorlanmaya başladı yürürken bile iki büklüm oldum yorgunluktan mıdır.ne yapsam rahatlatır sizce .inşallah çabuk geçer .ağırşlaştık mı artık yoksa benim vücudum mu çok tembel
Yaaa o kadar zor ki inşallah geçer yoksa naparım böyle magnezyum ne zamandır içmiyorum içsem iyi gelir mı tekrar başlıyayım bariİlk gebeliğimde 6. Aydan itibaren çektim ben o sıkıntıyı sürekli seke seke yürürdüm sol bacağım tutmuyordu resmen, yatakta sağa sola dönerken bacağımı elimle tutup döndürürdüm o kadar canım yanardı, bunda da yeni yeni yarım saat ayakta durayım hemen başlıyor dediğin gibi belden bi vuruyo sol bacağıma otursamda ağrıyo ayakta dursamda , yatarken bacak aranı destekle yastıkla, malesef bebek büyüdüğü için beldeki bacakdaki sinirlere baskı yapıyor haliyle eskisi kadar dirençli olamıyoruz , annem hamilelikte yel girer bacağa diyor heponada hep olurmuş
İş yaparken hiç hissetmedim ama sanırım baya yordum kendimi.dikkat edelim bundan sonra az zamanda kaldı sağ salim tamamlayalım inşallahBende azicik is yapayim boyle oluyor yamulup kaliyorum.Hic kiloda almadim max 1 2 ama bir agirlasma oldugu kesin.Perisan oluyorm kalcam oyuluyor.
Bende emin olamadigim icin almam herhalde ilk acemiydik zaten yara olmasi cok normal kimse de yol gostermedi ki sunu yap diyeBen gogus kalkani yada kreme hic ihtiyac duymadim karbonatli suyla arada siliyordum.ama herkes farklidir tabi oglum cok guzel kavradi tam skilde o nedense hic yarada olmadi.Ama bu sefer ne olur bilmiyorum.
İnsallah canim sen sag salim dogur da biz de olur gider elbet insallah bisey cikmadan dogururuz.Amin Allah hepimize yardım etsin zor süreçlerden geçiyoruzsağlıkla atlatabilirsek bu günleri hemen unutacağım
Temizlik yapinca oluyor canim.Kızlar benimde belim ağrıyor tüm gün temizlikle uğraştım akşamına ayağımın üstüne basınca bel kemiğim zorlanmaya başladı yürürken bile iki büklüm oldum yorgunluktan mıdır.ne yapsam rahatlatır sizce .inşallah çabuk geçer .ağırşlaştık mı artık yoksa benim vücudum mu çok tembel
Merhaba ben de suan 8 haftalik hamileyim ve bu aksam bel ve kasik agrim oldu ve bacagima diz kapaklarima kadar indi ...20 dakika kadar surdu bu ve adet agrisi gibiydi...sizin icin doktor bisey demismiydi?Genel bisey se sorun değil tatlım altından bisey çıkmasında insan ondan korkuyor
İnşallahİnsallah canim sen sag salim dogur da biz de olur gider elbet insallah bisey cikmadan dogururuz.
Senin durumu 18li haftalardan beri takip ediyorum da her kontrolunden sonra bir ohh cekiyorum..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin sende kuzucugun da sag salim bu dogumu atlatin sonra pamuk ayaklari isira isira bu gunleri yad edin
28 olduk bak kız eşik değeri geçtik gbi oldu çok şükürİnşallahçok teşekkür ederim be güzel şeyler yazdın içim kıpır kıpır oldu inşallah o güzel günleri görebileceğiz Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin
İçini ferah tut sen iyi düşün iyi olsun sağlıklı çok şükür minnoslarimiz guzel haberleri guzel fotoğrafları al gelKizlar bugun kontrolum var 28+3 olduk sukur kan uyusmazligi icin igne yapilcak. Cok stres yaptim doktor kotu bisey der gelismesiyle ilgili falan diye ama ortada bisey yok vesveseleniyorum dua bedin bana insallah guzel haberlerle donuyim en son 3 hafta once gittim iyidi minnosum insallah bugunde iyidir
Cok tesekkurler. Bu sabah daha iyi cok sukur. Idrar tahlili icin gidecektim ama yollar berbat kardan, gidemeyecegim. Bol su ic uzanicam bakalım..Bebeğin yerleşimi de baskı yapabilir rahim büyüyor malum yerleştikçe büyüdükçe de olabilir kum falan dökmediğine göre ya hafif bir enfeksiyon ya da bebişin yerleşimi olabilir normal bir idrar tahlilinde çıkar enfeksiyon vs önemli bir şey değildir inş çok geçmiş olsun
aptamil 1 numara al canım hem anne sütüne yakın hemde bağışıklık için çok iyi yeni doğanda da en önemli şey bağışıklık bende bu mama ile başladım halende veriyorum biberon değilde alıştırma bardağı al daha yavaş akışlı emmeye geçişte kolay olur. birde lactamil çay al süt arttırıcı kendine şimdide hayırlı doğumlar olsunKızlar mama olarak be düşünüyorsunuz ben ilk kızımda pek ihtiyaç duymadım ama şimdi epey lazım olacak bir de devam sütü yok biberon maması diyor kafam karıştı similac markadan çoğu kişi memnun gaz yapmıyor tok tutuyor demişler içeriği de güvenli daha önce mama kullananlar fikir verirse çok sevinirim listeme ekleyim ne olur ne olmaz
Bilmiyorum erken dönemde sütüm gelmez ya da bana ilaç verirlerse diye 1 paket alayım hazır olsun dedimCanım küvöze girse bile orada mamadan önce yine öncelik senin sütün ve serum takviyesi veriliyor, mamayı kolay kolay vermiyorlar yenidoğan yoğun bakımda bile, isterseler alırsın boşuna alma bence
Bugün biraz daha iyiyim canım.artık kendimizi eskisi gibi düşünüp hareket etmemek gerekmiş bUnu anladım. dediğin çok doğru ev işi hiç bitmiyor malesef heleki başka çocuk varsa onun ihtiyaçları yemek temizlik derken oturamıyor insan.Allah sağlık versin hepimize de bebişlerimizi sağ salim kucaklayalım inşallahTemizlik yapinca oluyor canim.
Odanin hepsini ayni gun silip supurunce oturduktan sonra ayaga kalkamiyorm bel agrisindan yatarken de bacaklarimi hareket ettiremiyorm..hemen magnezyum tabletimi iciyorm o biraz rahatlatiyor ama gecirmiyor yarin bol bol dinlen mumkunse uzan aksama kadar anca geciyor benim maalesef cok oluyor evde is bitmiyor
Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.kilo korkulu rüyamız oldu ama sağlıklı olsunlar veririz.sen zaten zayıftın zaten yakışmıştır sanaGunaydin kizlar bende kan verdim saglik ocagina simdi sekerli suyu ictm evde saatin dolmasini bekliorm tadi igrencdi yayarim saat kaldi gidip kan vericem insallah guzel cikar.Tansiyon kilo bakalim dediler ben 8 kilo almisim simdiye kadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?