2021 Nisan Anneleri

Büyüdükleri için yeri daralmıştır canım herkes de oluyor genelde .kuzenim kaç kere gitmişti doktora öyle hareket hissetmiyorum diye ama bi sıkıntı olmadı hiç çok şükür.tatlı bişeyler yiyip uzan yine de hafif mı vuracak bakalım

Bunu deneyecegim canim keske yedigim ayvalarin cekirdigini atmasaydim
sadece 1 ayva cekirdeginden bisürü jel cikiyor bitmeden al gec kalinmis degil. Aslinda dogru emzirmeyi bilsen hicbirseye gerek kalmaz. Ben 2 gün o aciyi cektim oglumda emememisti kilo kaybi olunca destek alip dogru emzirmeyi ögrendikten sonra cok rahat etmistim. Hem bebegimin karni doydu hemde ben rahat ettim.

Kizlar ciktim doktordan 1050 gr olmus minnosum ama yuzunu goremedim donmus sirtini foto alamadim ama olsun gelisimi iyi. Simdi kan sonuclarimi beklicem kan uyusmazligi icin 1 de gosterip negatifse insallah ignemi olucam

Korkma canim ayda 1 gittigimiz icin öyle bir his oluyor. Saglikli güzel haberlerle gel insallah

Canim normal 1 kiloyu gectiler yerleri daraldi eskisi gibi rahat hareket edemiyorlar. Benimki gece gündüz demeden sürekli hareket halindeydi o bile yavasladi yani düsün

Kizlar ciktim doktordan 1050 gr olmus minnosum ama yuzunu goremedim donmus sirtini foto alamadim ama olsun gelisimi iyi. Simdi kan sonuclarimi beklicem kan uyusmazligi icin 1 de gosterip negatifse insallah ignemi olucam
oh ohh masallah istedikleri kadar yüzlerini saklasinlar az kaldi görecez o minnaklari. Topikte söyle düzgün bi poz veren bebe cikmadi ya bu ne amma nazli bebeler geliyo

oh ohh masallah istedikleri kadar yüzlerini saklasinlar az kaldi görecez o minnaklari. Topikte söyle düzgün bi poz veren bebe cikmadi ya bu ne amma nazli bebeler geliyo
Ay valla sorma aman saglikli olsunda fotosu olmasada olur

Gunaydin kizlar bende kan verdim saglik ocagina simdi sekerli suyu ictm evde saatin dolmasini bekliorm tadi igrencdi yayarim saat kaldi gidip kan vericem insallah guzel cikar.Tansiyon kilo bakalim dediler ben 8 kilo almisim simdiye kadr
Günaydın canım bende cumartesi kontrole gitmiştim bugün şeker yüklemesi yaptırdım bu sefer kötü geçmedi benim kızımda kusmuştum iptal olmuştu. Bu sefer doktor limon götür yanında sık içine iç dedi iyiydi gerçekten sonuçları bekliyorum

Şimdi tekmesayardan takip etmeye başladım, tekmeleri de biraz aşağıdan geliyor gibi. 2 saatte bi tekme attı sadece. Doktora yazacağım eğer 4 saatte böyle olursa.
Canim normal 1 kiloyu gectiler yerleri daraldi eskisi gibi rahat hareket edemiyorlar. Benimki gece gündüz demeden sürekli hareket halindeydi o bile yavasladi yani düsün
Ya bilemedim işte mesela bazıları da diyor ya hareketinden uyuyamadım falan diye korktum biraz. Her tekmesini hissettiğimde derin nefes alıyorum. Hani ilk başta anlamıyorduk ya bağırsak hareketi mi yoksa bebek mi diye şimdi de öyle.

Gecen hafta benim bebegimde cok sakindi. Cok tedirgindim. Hareket etse bile cok derinden tek bi hareket hissediyordum. Bu böyle 3 gun sürdü. Sonra yine başladı, derin bi oh cektim. Bi de biz stres yaptikca daha da mi sakinlesiyorlar nedir..

Canım geçmiş olsun oldumu kan uyuşmazlığı iğnesi ağrıtan birşey mi? Ben de 28. haftada olcam.

Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.kilo korkulu rüyamız oldu ama sağlıklı olsunlar veririz.sen zaten zayıftın zaten yakışmıştır sana
Aslinda bedenim ayni yuzume de hic kilo almadim 55 kiloyu gorunce sasirdik baya Ama zaten lohusayken fazlasiyla veriliyo kilolar Ya icmeden kan aldilar ictikden 1 saat sonra yine aldilar sonra 1 saat daha bekle hic bisi yeme dediler yine kan aldilar simdi kahvalti yaptm daha artik kan almicaz dediler insallah sonuclar iyi cikar hepimizin doktora 21 ocakda gidicem ben cok merak ediorm napio oglusum

İnsallah canim.. gectigine sevindim annelik bunu gerektiriyor ilk hamilelik prenseslik ikincisi cileli gardaass

Haklisin canim benim minik kiz cok cabuk yoruluyordu emerken uyuyakaliyodu 1saatte emmeye calisiyordu e bende tecrubesizim tabi yaralara boguldm 1ay surdu galiba sonra o guclendi yaralarm bitti kaniyordu benimkiler mastit de olmustm sut akiyodu ha bire bosaltamiyordm 2kere acile gittim ayy cok zordu
Simdiki cimcime napacak bakalim ama bence de dediğin gibi dogru emzirme ile hallolur yarasiz bitiririz sureci insallah

Amin canim benim hepimiz gorecegiz insallah geceleri uyuyamiyoruz diye bu topige kosacagiz

Canim acaba bebek sirtini donmus olabilir mi? Beline vurur o da hafif hissedilir. Magnezyum icince benimki kuduruyor karnimi salliyor belki de pozisyon degistiriyor bilmiyorm magnezyum ic bi tane uzan hareketlerini dinle eger gercekten az ise dr a git topiklerden birinde gormustum hareket azligi ve kilo kaybi kordon dugumlenmesine isaretmis tabi bu en kotu ihtimal ama sen yine de dikkat et bakalim tekmeler nerende eger arkanda atiyosa korkma fazla siddetli olmuyor zaten

Merhaba ben de suan 8 haftalik hamileyim ve bu aksam bel ve kasik agrim oldu ve bacagima diz kapaklarima kadar indi ...20 dakika kadar surdu bu ve adet agrisi gibiydi...sizin icin doktor bisey demismiydi?
Merhaba bebeginiz hayirli olsun
Dr bel ve kasik agrisina normal demisti.kanama olmadigi surece normal kabul ediliyor ama yatinca siddeti artiyorsa dr a gitmelisin
Bide adet gunlerin yaklasinca ayni adet sancisi gibi sanci cekmen bide hafif kanama gorulmesi normal kabul ediliyor.
Bebeginiz saglicakla gelsin

Benden de aynı şekilde aldılar canım çıkmış sonuçlarım doktora mesaj attim dönüş yapmadı henüz.

Merhaba,
Bugün bende şeker yüklemesine gittim, minik oğlumu da gördüm yine yüzünü göstermedi ama olsun bir de ilk oğluma göre zayıf olacak bu minno sanırım, hep geriden geliyor günü. Abisi hep önden giderdi ultrasonlarda. 36+4 doğmasına rağmen 3.185 gr doğmuştu. Şuan oldukça fit bir çocuk ne zayıf ne kilolu
Kan sonuçları da iyi çıktı çok şükür tatlıya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…