2021 Nisan Anneleri

Canim aynen dikkat edicez insallah dahiliyede muhtemelen diyetisyene gondericek seni sana tavsiyem ozel bi diyetisyen bulup gitmen ölçumlerini falan yapar hemen hemen liste ayni oluyo ama cok nadir degisiyo
Ee peki direk diyetisyene gitsek olmuyor mu illa önce dahiliyenin mi görmesi lazim

Evet canim ayni durum bendede var 3 gundur zor hissediyorum geceleri yatirmayan cocuk simdi ne gunduz ne gece cok az hafif tekmeler atiyo

Ee peki direk diyetisyene gitsek olmuyor mu illa önce dahiliyenin mi görmesi lazim
Canim benim dahiliye doktoru tanidigim vardi onda sordum ekmegi kes diye oneride bulundu bide diyetisyene git dedi bende direk diyetisyene gittim. 160 ustu olunca insuline basliyolarmis ama benim o kadar degildi 145 143 falandi hatta dikkat ettigim halde bile oyle 150 ye kadar yolu var dedi diyetisyen sende direk diyetisyene gidebilirsin yani ben oyle yaptim seni yanlis yonlendirmek istemem ama doktorun dediyse bi gorun dahiliyeye

Sağol canım bı gideyim bakalım ne diyecekler ona göre hareket ederim artık hayırlısı olsun inşallah

Ben yorgun ,uykusuzsam minik de az hareket ediyor yoruldugunuz içindir belki

Merhaba arkadaşlar. 25+6 yız. Dr kilo için 880 Gr dedi ama bana az gibi geldi sizce nasıl? İlk çocuğum zayıf doğdu bu da öyle olsun hiç istemiyorum hem doğum da hem sonrasında çok zahmet çekmiştik biraz korkuyorum açıkçası. Bir de Çanakkale Devlet Hastanesi'ne giden varsa Dr önerebilir misiniz rica etsem? Doktorum beni oraya yönlendirdi de bende doktorların hiçbirini tanımıyorum.. İlk doğumda mecburi sezaryena alınmıştım bu da sezaryen olacak yani iyi bir Dr olsun istiyorum çünkü ilk doğum da çok sıkıntılar çektim sizleri doğumla alakalı korkutmak istemediğim için detay vermiyorum ama bana yardımcı olanınız çıkarsa çok mutlu olurum.

Sağol canım bı gideyim bakalım ne diyecekler ona göre hareket ederim artık hayırlısı olsun inşallah
O şeker ölçüm cihazını çubukları dahiliye yazıyor o nedenle oraya gitmek lazım bu arada çubuklar rapora dahil cihazı ödemiyor zaten

Canim benim 25+3 te 700 gramdi senin cok iyi

O şeker ölçüm cihazını çubukları dahiliye yazıyor o nedenle oraya gitmek lazım bu arada çubuklar rapora dahil cihazı ödemiyor zaten
Ben kendim aldim cubuk az kaldi zaten ara ara kafama eserse olcuyorum siz duzenlimi olcuyosunuz

Ya öylemi bunlari hiç bilmiyordum sağol canım öyle yaparım bende. Bu cihazlar eczanelerde de satılıyor sanırım Medical malzemesi satan yer olması şart değil dimi ?

Benden de aynı şekilde aldılar canım çıkmış sonuçlarım doktora mesaj attim dönüş yapmadı henüz.
Eki Görüntüle 2763702
Bu değerler hastaneden hastaneye değişiyor mu? Benimki 181 çıktı sınır 180 doktor sınırda demişti dikkat etmemi söyledi sadece bir saat sonraki değer bu

Bu değerler hastaneden hastaneye değişiyor mu? Benimki 181 çıktı sınır 180 doktor sınırda demişti dikkat etmemi söyledi sadece bir saat sonraki değer bu
Saglik ocagindaki hemsire benim 128 cikan degerimj biraz yuksek buldu ama doktoruma attim sonucu gayet iyi dedi her hastanenin referans araligi farkli ama bunun kesin degeri nedir acikcasi bende merak ediyorm

Bilmiyorum ki canım bir standardı var mı yok mu internetten baktığımda daha çok kafam karıştı mesela şöyle bir yazı okudum

Saglik ocagindaki hemsire benim 128 cikan degerimj biraz yuksek buldu ama doktoruma attim sonucu gayet iyi dedi her hastanenin referans araligi farkli ama bunun kesin degeri nedir acikcasi bende merak ediyorm
İctigin glukoza gore degisiyodur ben yukleme yaptirmadim normalde aclik 95 in alti, ilk lokmadan sonra 1.saat 140 2. Saat 120 nin alti olmasi lazim

Canım bana da 75 ml içirildi doktor sınırda dedi şimdi sizin değerleri görünce kafam karıştı

Canim ayni durumlari bizde yasiyoz korkma bende hissedemedigimde allahim bitane atsin diyorum odaklariniyorum saga yada sola donuyorum bi sekil hareketleniyo ozellikle yemek falan yerken sonrasinda ama suan cok nadir mesela seninde oyledir merak etme
Bakalım saat 4ten beri sayıyorum şimdi 5 oldu ama bunlar çok güçlü tekmeler değil. Elime pat pat vursa bi.
Yaa inşallah öyledir.
Evet canim ayni durum bendede var 3 gundur zor hissediyorum geceleri yatirmayan cocuk simdi ne gunduz ne gece cok az hafif tekmeler atiyo
Sen sordun mu peki doktora falan Canım?
Ben yorgun ,uykusuzsam minik de az hareket ediyor yoruldugunuz içindir belki
Hareketliyim ama uykusuz değilim aslında. Bugün hep yattım bakalım gece ne tepki verecek.

Kiz olur bende hastaneye gittim yoruldum suan az az gucsuz atiyo yeterki kipirdasin herzaman guclu olacak degil ki 32 den sonra saymak lazimmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…