2021 Nisan Anneleri

İnşallah öyledir ya gerçekten tekme attıkça ben derin nefes alıyorum. İstediği kadar vursun sağlıklı olsun da.

Bana da sanki arkasını dönmüş gibi geldi çünkü arkada bi yerde hareket ediyor bence. Bitter çikolata yedim biraz bakalım şimdi de uzandım bu hafta biraz aktiftim hiç hamile değil gibiydim yani hamile olduğumu unutmuş gibi iş güç yaptım, belki hareketlerine konsantre olamadım.

Bence hareketli günler geçirdiğimizde hareketleri azalıyor. Merak etme canım

Kizlar ciktim doktordan 1050 gr olmus minnosum ama yuzunu goremedim donmus sirtini foto alamadim ama olsun gelisimi iyi. Simdi kan sonuclarimi beklicem kan uyusmazligi icin 1 de gosterip negatifse insallah ignemi olucam
Selam, kan uyuşmazlığı için 27+1 den itibaren mi yoksa 28+1 den itibaren başlayan hafta mı iğne oluyoruz?

Benim ilk 74 sonra 128 sonra 84 cikmis doktora attim whatsapdan dönus yapar birazdan saglik ocagi hemsiresi normal dedi ama.Kan ve demir düsmus dedi
Senin normal görünüyor canım benim biraz sınırda sanırım kaçlık yükleme yapılmıştı sana bana 75 mg'lık verdiler içeceği. Henüz dönüş yapmadı doktorum yoğun herhalde bugün

Bndede aynı durum var canm hatta 2 gündür nerdeyse hiç hissetmedim nasıl korktum durtuyom rahatsız ediyom yok banamisin demiyo az evvel gittik baktirdik nasıl korktum ama nazlaniyomus sadece uyuyodu sipa aklımı aldigiyla kaldı çok şükür

oh ohh masallah istedikleri kadar yüzlerini saklasinlar az kaldi görecez o minnaklari. Topikte söyle düzgün bi poz veren bebe cikmadi ya bu ne amma nazli bebeler geliyo
Bnm sipa fotojenik teyzesi hep poz veriyo saolsun

Eklentiler

• 16109757728918579143199844198247.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 59
Senin normal görünüyor canım benim biraz sınırda sanırım kaçlık yükleme yapılmıştı sana bana 75 mg'lık verdiler içeceği. Henüz dönüş yapmadı doktorum yoğun herhalde bugün
Simdi gorustum doktorla sorun yok gayet normal sonuclarin dedi 75 mg yukleme yapilmisti cnm kan ilacimi gunde ikiye cikardi sadece

Bana da doktorum şimdi yarına kadar saymamı istedi. Ona göre nstye alırız dedi. İnşallah akşam saatlerinde bari eski haline dönsün. Perşembe ya da cuma günü o kadar çok hareket etti ki hatta resmen eşimle oyun oynadı. Eşim parmağıyla dürttükçe tekme attı. İlk defa bize tepki verdiği için baya mutlu olmuştuk. Şimdi hissedilmeyince çok korktum. Bebekle ilgili bir durum olduğunda korktukça anne olduğumu daha da fazla hissediyorum. Bi tekme atsın diye dua ediyorum.

Simdi gorustum doktorla sorun yok gayet normal sonuclarin dedi 75 mg yukleme yapilmisti cnm kan ilacimi gunde ikiye cikardi sadece
Benim yüksek çıkmış öyle dedi doktorum dahiliyeye yönlendirdi şeker ölçüm cihazı verirler diyet listesi uygula takip edelim diyor

Aynı bende de öyleydi o yüzden çok korktum çok haklısın sende çikolata flan ye biseyler yap bakalm hareketlenir inşallah bu sıpalar

Canim ayni durumlari bizde yasiyoz korkma bende hissedemedigimde allahim bitane atsin diyorum odaklariniyorum saga yada sola donuyorum bi sekil hareketleniyo ozellikle yemek falan yerken sonrasinda ama suan cok nadir mesela seninde oyledir merak etme

Benim yüksek çıkmış öyle dedi doktorum dahiliyeye yönlendirdi şeker ölçüm cihazı verirler diyet listesi uygula takip edelim diyor
Ben soylicektimde doktorun soylemesi dah uygun olmus korkma bende diyet yaliyorum seker aleti almistim kendim diyeti uyguluyorum arada bi olcum yapiyorum biraz zorlansamda yagdan kilo veriyorum bebiste saglikli cok sukur sadece tatli yiyemicez bogazimizi tutucaz 2 bucuk ay

Yarın dahiliyeye gidicem canım dikkat ederim napim az kaldı zaten. Ben bu gebelikte tatlıya çok düşkündüm kızımda tam tersi hiç yiyemedim demekki etkiliyormus.

Yarın dahiliyeye gidicem canım dikkat ederim napim az kaldı zaten. Ben bu gebelikte tatlıya çok düşkündüm kızımda tam tersi hiç yiyemedim demekki etkiliyormus.
Canim aynen dikkat edicez insallah dahiliyede muhtemelen diyetisyene gondericek seni sana tavsiyem ozel bi diyetisyen bulup gitmen ölçumlerini falan yapar hemen hemen liste ayni oluyo ama cok nadir degisiyo

Muhtemelen ondandir.hareket ettigimiz zaman beynimiz fazla karnimiza odaklanip algilayamiyor bana da ayni oluyor cunku hic hareket etmiyims gibi geliyo bazen. Bazen de uykumdan uyandiriyor sarsiyor ama pozisyonuna bagliyom ben 3gun felan az az tekmeliyor bazen de gogsume kadar derin sarsiyor.
Sen hareket edince cocuk da saklanmistir belki annem rahat hareket etsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…