2021 Nisan Anneleri

Oh oh masallah bende 24 paket islak mendil aldim sleepynin bi pakette bez aldim dogsunda pisik olmazsa devami gelir
Ben de şuan izinliyimde sağolsun hastanedeki bebek hemşiresi arkadaş bana stok yapıyor, bunlar hep tanıtım ürünleri ufak numuneleri getirdikce ayırıyor ufacık falan ama eczaneden almaya kalksan bitanesi 30 liradan aşağı değil maşallaaah, beze de ablam sağolsun para vermiyorum o getiriyor çalıştığı yerden :)

Ben kendim aldim cubuk az kaldi zaten ara ara kafama eserse olcuyorum siz duzenlimi olcuyosunuz
Maalesef benim şeker yüklemem çok yüksek çıktı insülin gerekebilir dedi hatta beni dahiliyeye değil direkt endokronolojiye gönderdi şimdi bir hafta günde 7 kez ölçüyorum Çarşamba gidince diyet mi insülin mi bakacak
Ya öylemi bunlari hiç bilmiyordum sağol canım öyle yaparım bende. Bu cihazlar eczanelerde de satılıyor sanırım Medical malzemesi satan yer olması şart değil dimi ?
Eczanede satılıyor medikal şart değil ama sizin değerler düşük aslında neden gebelik şekeri diye tanı koydular anlamadım Sizin doktor benimkileri görseydi kalpten giderdi heralde

Hareket konusunda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz galiba dün o kadar hareketliydi ki kızım tüm gün vurdu ama bugün tek tük hareket etti onlar da cılız tekmelerdi. Şimdi akşam olunca biraz hareketlendi bir günü bir gününü tutmuyor bu nazlı bebelerin

İctigin glukoza gore degisiyodur ben yukleme yaptirmadim normalde aclik 95 in alti, ilk lokmadan sonra 1.saat 140 2. Saat 120 nin alti olmasi lazim
Ya işte benim çok dengesiz anlamıyorum her sabah aynı şeyleri aynı miktarda yiyorum zaten çok bi seçeceğim yok ama bi gün 138 çıkıyor bi gün 155 şeker diyetlerinde protein ağırlıklı beslenmek gerek ama bana o da yasak ne yapacağımı şaşırdım abuk subuk değerleri gördükçe bunalıyorum

Cok iyimis ya 32 de devam edicekmisin kamudaysan tabii

Bende ayni 143 145 cikiyo ekmegi peyniri cevizi zeytini sayili gramla yiyorum bide yumurta ama neden oyle anlamiyorum uyuz oluyorum genelde sabah oyle ama ogle ve aksam guzel gidiyo

Kızlar sizdede vajinaya doğru tekme atıyor mu? Bugün sabahtan beri mahvetti beni baya zonkluyor kolu bacağı çıkıcak gibi sanki çok değişik bişey korkmayada başladım. Arada yapıyordu ama bütün gündür böyle. Tedirgin oldum iyice kasılma nasıl bişey oluyor? Acaba diyorum başka bişey oluyorda ben mi anlamıyorum.

Geçen ben de kendimi yorduğum birkaç günden sonra iki gün az hissettim hareketlerini. Hatta ağladım benim oğlum böyle hafif vurmaz yabancı geliyor diye eşim çok güldü sonra iki gece güzelce dinlenince normale döndü yani demem o ki stres yapmayın kızlar dinlenince geçer inşallah

İyi akşamlar kızlar.Ana kucağı alan ya da alacak olan var mı?Nasıl birşey düşünüyorsunuz?
Ilk bebegimde almamistm bu sefer alicam sanirm su modeli begendim kullanan varsa yorumlarsa sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20210115-212828_Chrome.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 54
Bende ayni 143 145 cikiyo ekmegi peyniri cevizi zeytini sayili gramla yiyorum bide yumurta ama neden oyle anlamiyorum uyuz oluyorum genelde sabah oyle ama ogle ve aksam guzel gidiyo
Açlıktan açlık şekerim bile yükseliyor maşallah glukagon sorunsuz çalışıyor ama insülin hiç bir halta yaramıyor hamilelikte vücudumu tanıyamıyorum tamamen başka bir frekansa geçiyor derdi ne bi anlasam

Benimde 75 lik sekee yuklemem bu sekilde cikti doktor sorun yok dedi (83/130/97/70)
Beklemek testten daha zor.Eskiden oglumda ecxaneden glikoz alip yaptiriyorlardi 8 sene once. Simdi bildigniz gazoz

Valla ne derlerse vardır bir bildikleri diyoruz çok yüksek değil bende araştırdım farkındayım ama belirlenen aralığın üstünde çıkmış sanırım önlemini alalım yükselmesin diye dahiliyeye yönlendirdi yoksa her akşam çay yani tatlıya devam ederdim bu akşam kendimi çok boş hissettim bir bardak çay içerdim yaninda bir dilim tatlı birşeyle ah ahh

Bende bugün özellikle aynı şekilde hissediyorum baş aşağı duruyordu cumartesi günü olan kontrolde onun için ağırlık aşağı baskı yapıyor ve bugün neredeyse bütün hareketleri vajinamda çıkacak gibi hissediyorum altıma kaçıracak gibi oluyorum.

Evet tuvaletimi zor tutuyorum arada duruyor sonra bi başlıyor sanki orada kemiğe vuruyor gibi. Yarın geçmezse yazarım doktora haftaya pazartesi kontrolümde bekleyemem o zamana kadar böyle devam ederse. Kötü bişey olmasında ağrıya sızıya katlanırız.

Ben kızımda da aynı şeyleri yaşadım onun için biraz içim rahat canım kontrole de yeni gittim benim çocuklar erkenden doğum pozisyonu alıyorlar pek döneceğini sanmıyorum bebek ağırlaştıkcada kafası aşağıda olduğu için bütün ağırlığı aşağı veriyor baskıyı hissediyoruz. Konuş doktorunla için rahatlasın belki farklı birşeydir

Yalnız olmağımı bilmek bile içini rahatlattı. Teşekkür ederim İlk gebeliğim ve tecrübesizim her olan şeyi kötü bişeymiş gibi algılıyorum. Sağlıkla ve zamanında kavuşalım inşallah

Hareketli çok ayakta kalmalı bi gün geçirdiysem aynısı bana da oluyo hareketleri minik minik geliyo kurban okurum galiba onlarda yorulup dinlenmeye çekiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…