Daha dün yaptırdım, 3 dozu da doğumdan 3 ay sonrasında yaptıracağım. Ilkinde ağrısı olmuştu ama bu defa hiç olmadı vucut alıştı galibaKizlar tetenoz aşısının ikinci dozunu da yaptırdınız miii
Ben yaptırdım 5 doza tamamliycam kısmetse bi ömür uğraşmam sonraKizlar tetenoz aşısının ikinci dozunu da yaptırdınız miii
Ben yaptirdim canim ayin 15 indeKizlar tetenoz aşısının ikinci dozunu da yaptırdınız miii
Yaaa çok duygulu anlar rabbim hakeden her kadına nasip etsin inşallahEşimle uyucaktık eli karnımdaydı oğlan tekmeleyince beni uyandırdı uykumdan diyobi de beni düşün dedimm :) maşallah iyi olsunlar yeterki de❤ yaa umarım öyle bise olmaz tabi hayırlısı neyse o olsun ama
Canım bu arada tetanoz aşısını mı yaptırdın dün ben dün yaptırdım tetanoz aşımı kalp atışına da baktılar 35. Haftanda gel dediler genel kontrol için sanırımEşimle uyucaktık eli karnımdaydı oğlan tekmeleyince beni uyandırdı uykumdan diyobi de beni düşün dedimm :) maşallah iyi olsunlar yeterki de❤ yaa umarım öyle bise olmaz tabi hayırlısı neyse o olsun ama
Canım çok geçmiş olsun 9 mm baya düşük diye biliyorum çok dikkat et sende bacakların yastığın üstünde uzan az kaldı biraz daha sabır bundan sonra olsa da Allah’ın izniyle yüzde 90 yaşam sınırını geçtiler ama inşallah 35i geçersin yine de dualarımız seninleKızlar 29.haftam bitti dünkü ölçümde rahim ağzı uzunluğu 9mm olmuşhemen ciğer geliştirici iğneye başlattı doktorum.
Ayağa kalkmayı yasakladı. Bebeği ne kadar çok tutabilirsek içeride iyidir dedi.
Dua edin... İnşallah çok erken gelmez
Yatmaktan başka progesteron fitil ve haftada bir pruloton depota başladım.
Şuanki formülünü bilmiyorum canım 2015 yılında kullandım aptamili. tadına baktım çok yoğun şekerliydi ve gaz oldu 2 gün kullanabildim. Değiştirir değiştirmez gaz sorumunuz geçti. Her yenidoğan gazlı olacak diye birşey yok kimisi anne sütü aldığı halde oluyor kimi ne içse olmuyor. Ve erkek bebekler kızlara göre daha gazlı sanırım çevremden duyduğum kadarıyla. sma nın tadında şeker yoktu. Gerçi şuan onun formülünü de değişmiş diyorlar. Nasip bakalım inşallah gerek olmaz.aptamilde şeker yokki anne sütünde olduğu gibi laktoz var onun hariçinde yenidoğanda gaz durumunun olması çok normal zamanla bağırsak sistemi geliştikçe gaz olayıda daha rahatlayan birşey
İnşallah canım dediğim gibi zamana bırakıp görcez artıkYaaa çok duygulu anlar rabbim hakeden her kadına nasip etsin inşallahBen bir kaç gündür ayağını hissediyorum ittiriyor kaşıklarımda o minik ayaklarını yicem inşallah istediğin gibi bir doğum yaşarsın kuzum kuzenimin öndeydi kilolu olunca normal yaptırmadı doktor ama bu durum çok değişiyormuş son aylarda benim 1 hafta önde sağlıklı gelsinler inşallah
İlk dozdan 1 ay sonra yaptırdım bende 2.dozuKizlar tetenoz aşısının ikinci dozunu da yaptırdınız miii
Yok canım ben tetanoz yaptıralı oldu biraz. Dün tahlil için gitmiştim 25 şubatta mı ne yine çağırdılar :)Canım bu arada tetanoz aşısını mı yaptırdın dün ben dün yaptırdım tetanoz aşımı kalp atışına da baktılar 35. Haftanda gel dediler genel kontrol için sanırım
Dün yaptırdım ben canım çok şükür bitti sanırım son doz Doğumdan sonraKizlar tetenoz aşısının ikinci dozunu da yaptırdınız miii
Aynen kuzum doğrudur beni de 8 Mart’ta çağırdılar şu günlere de hemen çabuk geçelim inşallah zaman geçtikçe heyecanlanıyor insan ben bebişin kıyafetlerini yıkıyorum bugün allahım minnacıklar yaYok canım ben tetanoz yaptıralı oldu biraz. Dün tahlil için gitmiştim 25 şubatta mı ne yine çağırdılar :)
Ben de şubatta yaparım kıyafet alısverisini diye düsündümAynen kuzum doğrudur beni de 8 Mart’ta çağırdılar şu günlere de hemen çabuk geçelim inşallah zaman geçtikçe heyecanlanıyor insan ben bebişin kıyafetlerini yıkıyorum bugün allahım minnacıklar yabizden biri artık eşyaları karıştı içimize
Daha yüksek cikmasi lazim yarim saat sonra ölcüm oldugu icin degilmi? Bence orda bir yalnislik var diyetisyene sor bence.Önceki gebeliğimde senin gibi ölçüyordum bende. Bu sefer böyle ölçüyorum ve sonuçlar da farketti ne yazık ki
Hayır daha düşük çıkıyor. Mesela dün ve bugün sabah aynı kahvaltıyı yaptım. Dün kahvaltı bittikten sonra 1 saat geçince şekerim 136 çıkmıştı. Bu sabah ilk lokmadan sonra 1 saat süre tuttum. 145 çıktı şekerimDaha yüksek cikmasi lazim yarim saat sonra ölcüm oldugu icin degilmi? Bence orda bir yalnislik var diyetisyene sor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?