2021 Nisan Anneleri

Uzun zamandir yokum kızımla ilgileniyordum. Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok şükür enfeksiyonu yendik sanırım. Idrar kültürü sonucunu bekliyoruz.
Dün kontrolüm vardı kilosu 1400 civarında imiş. Doktorum şeker testi yaptırdığımı unuttu bir an tekrar istedi. Yaptık deyince sonuçlara baktı tamam o zaman gerek yok dedi. Bir hafta önde ama fazla mı şu an için bilemedim.
Zaten 30 a bir şey kalmadı bundan sonra her ay ortalama 1 kilo alirlar. Ilk kızım 3 kiloya yakın doğmuştu minicikti.
Bu arada hastane çantasına mama koymak psikolojik olarak sütün gelmemesinde etkili olabiliyormuş. Zaten ihtiyaç halinde onceden arastirmissaniz markayi, en yakın eczaneden temin edilmesi 10 dakika olmayacaktır.

Ben de tetanoz aşısının ikinci dozunu yaptırdım ve evet bu sefer ağrı falan olmadı hatta ilk dozda hareketleri biraz yavaşlamıştı bu defa bebişi de etkilemedi üçüncü doz için bana da mayısa gel dedi ebe unutmazsam giderim

Yaaa çok duygulu anlar rabbim hakeden her kadına nasip etsin inşallah Ben bir kaç gündür ayağını hissediyorum ittiriyor kaşıklarımda o minik ayaklarını yicem inşallah istediğin gibi bir doğum yaşarsın kuzum kuzenimin öndeydi kilolu olunca normal yaptırmadı doktor ama bu durum çok değişiyormuş son aylarda benim 1 hafta önde sağlıklı gelsinler inşallah

Canım bu arada tetanoz aşısını mı yaptırdın dün ben dün yaptırdım tetanoz aşımı kalp atışına da baktılar 35. Haftanda gel dediler genel kontrol için sanırım

Canım çok geçmiş olsun 9 mm baya düşük diye biliyorum çok dikkat et sende bacakların yastığın üstünde uzan az kaldı biraz daha sabır bundan sonra olsa da Allah’ın izniyle yüzde 90 yaşam sınırını geçtiler ama inşallah 35i geçersin yine de dualarımız seninle

aptamilde şeker yokki anne sütünde olduğu gibi laktoz var onun hariçinde yenidoğanda gaz durumunun olması çok normal zamanla bağırsak sistemi geliştikçe gaz olayıda daha rahatlayan birşey
Şuanki formülünü bilmiyorum canım 2015 yılında kullandım aptamili. tadına baktım çok yoğun şekerliydi ve gaz oldu 2 gün kullanabildim. Değiştirir değiştirmez gaz sorumunuz geçti. Her yenidoğan gazlı olacak diye birşey yok kimisi anne sütü aldığı halde oluyor kimi ne içse olmuyor. Ve erkek bebekler kızlara göre daha gazlı sanırım çevremden duyduğum kadarıyla. sma nın tadında şeker yoktu. Gerçi şuan onun formülünü de değişmiş diyorlar. Nasip bakalım inşallah gerek olmaz.

İnşallah canım dediğim gibi zamana bırakıp görcez artık

Canım bu arada tetanoz aşısını mı yaptırdın dün ben dün yaptırdım tetanoz aşımı kalp atışına da baktılar 35. Haftanda gel dediler genel kontrol için sanırım
Yok canım ben tetanoz yaptıralı oldu biraz. Dün tahlil için gitmiştim 25 şubatta mı ne yine çağırdılar :)

Yok canım ben tetanoz yaptıralı oldu biraz. Dün tahlil için gitmiştim 25 şubatta mı ne yine çağırdılar :)
Aynen kuzum doğrudur beni de 8 Mart’ta çağırdılar şu günlere de hemen çabuk geçelim inşallah zaman geçtikçe heyecanlanıyor insan ben bebişin kıyafetlerini yıkıyorum bugün allahım minnacıklar ya bizden biri artık eşyaları karıştı içimize

Ben de şubatta yaparım kıyafet alısverisini diye düsündüm insan hayran kalıyo gercekten minicik kıyafetlerine deterjan olarak ne kullanıyosun canım neler aldın

Kızlar bekleyen varsa hepsiburada da yoyko anne yanı park yatak 900'e düşmüş bir de 25 lira indirim verdi bana 875'e gelmiş oldu haberiniz olsun sizin de almayı düşünen varsa ben de indirim bekliyordum çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20210120_141631_com.pozitron.hepsiburada.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 50
Önceki gebeliğimde senin gibi ölçüyordum bende. Bu sefer böyle ölçüyorum ve sonuçlar da farketti ne yazık ki
Daha yüksek cikmasi lazim yarim saat sonra ölcüm oldugu icin degilmi? Bence orda bir yalnislik var diyetisyene sor bence.

Daha yüksek cikmasi lazim yarim saat sonra ölcüm oldugu icin degilmi? Bence orda bir yalnislik var diyetisyene sor bence.
Hayır daha düşük çıkıyor. Mesela dün ve bugün sabah aynı kahvaltıyı yaptım. Dün kahvaltı bittikten sonra 1 saat geçince şekerim 136 çıkmıştı. Bu sabah ilk lokmadan sonra 1 saat süre tuttum. 145 çıktı şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…