2021 Nisan Anneleri

Kızlar bebek kiyafetlerini nasil yikicaz yani hepsini birmi aticaz renkli renksiz

Kızlar bebek kiyafetlerini nasil yikicaz yani hepsini birmi aticaz renkli renksiz
Ben baya bi biriktirdim yeni aldıklarım, ilk kızdan kalan örtü, kıyafet, nevresim renklerine göre ayırıp yıkadım. beyaz ağırlıklılar, açık renk pastel tonları, kırmızı ve siyah ağırlıklıları ayrı yıkadım.

Ayrı at canım kimisi renk atıyo yengem karısık atmıs beyaz renkliler felan renk atmıs bitanesi digerlerini de batırmıs.

Bora mı buğra hocaya mı gidiyorsunuz acaba bir de normal doğum yaptırıyorlar mı bilginiz var mı ben sadece doğum için gitmeyi düşünüyorum da ünivds prof normal yaptırmıomul sırf o yzden geçmeyi düşünüyorum açıkcası. Ayrıca liv hemşireleri nasıl sizce

Tesekkurler kizlar ayri ayri yikamak mantikli o zaman bide zaten derecesini dusuk tutucaz heralde cok heycanli

Tesekkurler kizlar ayri ayri yikamak mantikli o zaman bide zaten derecesini dusuk tutucaz heralde cok heycanli
Ben de 30 derecede yikayacagim. Kirli degil bisey degil nasilsa.. Dalinin sabun bazli sivi deterjanini aldim, kokusuz. Yumusatici da kullanmayacagim.

Ben Bora hocaya gidiyorum. Şeker yükleme yapılırken de hemşire çok tatlıydı, acilden gidip müdahale ettiklerinde de hemşireler inanılmaz tatlıydı. Odaları da baya temiz. Ben çok memnun kaldım. Bora hocaya da sürekli ulaşabiliyorum o açıdan da çok memnunum, asistanı Sevim hanım var o da çok iyi. Şimdiye kadar çok şükür hiç kötü bi deneyim yaşamadım livde. Nöbetçi doktorundan, hemşirelerine kadar gerçekten iyiler.

Ben de 30 derecede yikayacagim. Kirli degil bisey degil nasilsa.. Dalinin sabun bazli sivi deterjanini aldim, kokusuz. Yumusatici da kullanmayacagim.
Bende babyme yada uni baby sivi deterjan alicam en azindan kokusu varmis babyme temiz icerikliydi sanirim kokusu oldugu icin yumusatici kullanmicam bende

Sanırım aynı şeyden bahsetmişim. Yanlış anlamışım mesajını. Bu arada cuma endokrin randevum var ona da soracağım.
Bugün endokrine gittim bazı sabahlar 140 ve üstüydü onları beğenmedi yazık sana hamile olmadan hastalık değil bu insülin vermem lazım günde 1 kere ama öğle ve akşam normal bu seferde şekerin çok düşer daha kötü olursun dedi pazartesiye kadar biraz daha dikkat et yine gel dedi yalnız o stresle şu saat olayını sormayı unuttum siz sorunca yazın ki emin olayım

Peki normal doğum yanlısı mı sizce fikriniz var mı bu konuda bi şeyler duydunız mu

Geçmiş olsun canım. Ben tarçının şekeri düşürdüğünü okudum bir çok yerde kür olarak vermiş ama ben sadece küçük bir muzu ezerek iki yemek kaşığı yoğurtla karıştırıp 1 çay kaşığı kadar tarçın ekliyorum karıştırıp yiyorum ara öğün olarak günde bir kez. İnşallah gerek kalmaz insüline stres yapma o da etkiler şekerini iş olacağına varıyor

Peki normal doğum yanlısı mı sizce fikriniz var mı bu konuda bi şeyler duydunız mu
Evet normal doğum yanlısı hem kardeşi hem kendi. Önceliğinin normal doğum olduğunu biliyorum gece, gündüz farketmeden hastanedeler, randevulu sezaryen ayarlayıp mesai saatlerine denk getiren doktorlardan değiller. Geçen muayenemde uygunsa normal doğum ama değilse de sezaryen olacağını söyledi kendime ve bebeğe başta inanmam gerektiğini söyledi ki o yüzden ben güveniyorum. Kafamda belli bir doğum planı yok son anda mecburen sezaryene alınan arkadaşlarımda daha çok panik oluyordu o yüzden ben ikisi de olabilir diye bakıyorum ama dediğim gibi bora hocanın önceliği normal doğum.

Süt ürünleri tüketemiyorum yasak bana sadece günde 1 kez meyve yedisinde çeyrek çay bardağı süte çok az tarçın ekiyorum o kadar sabah yüksek çıkıyor benim açlık da tokluk da sanırım çok az yemek yiyebildiğim için açlık şekerim yükseliyor kahvaltı yapınca da uçuyor anlamadım

Anladım canım öyle böyle geçiyor günler az kaldı sonlara yaklaştık sağlıcakla alıcaz inşallah kucağımıza. Bende kalp ameliyatıym kan sulandırıcı hap kullanıyorum kesemiyoruz hiç doğuma yakın iğnesine geçicem inşallah bir de insülin çıkmaz diye dua ediyorum cuma günü dahiliyeye gidicem bakalım bu seferki doktor düzgün bir yol çizer inşallah banada

Canım tarçın miktarı hamilelikte önemli şekeri ayarlamak için bende tarçınlı süt içiyorum gece yatmadan tuzlukla 1 2 kez çok az serpiyorum. Dr.um dikkat et her gün içme toksit etkisi var gebelikte dedi. Günde yarım çay kaşığını geçmesin diye uyardı. Erken doğumu da tetikleyebiliyormuş.

Evet az kaldı inşallah sağlıkla gelsin ikimizde sağ sağlim kurtulalım ben bedenen de psikolojik olarak da tükenme noktasına yaklaştığımı hissediyorum ağlama krizlerimi durduramıyorum kendimi teselli edemiyorum Allah kimseyi sağlığıyla evladıyla sınamasın bugün doktordan sonra mağaza gezdik biraz elimi bir şeye atıyorum geri bırakıyorum hevesleniyorum sonra geri vazgeçiyorum benim psikolojimi düzeltmem gerek önce

Ben hamilelik döneminde 1 çay kaşığı tüketilebilir diye okumuştum. Dikkat ederim canım sağol zaten erken doğum riskim var
Çok iyi anlıyorum seni ilk hamileliğimde çok sorun yaşadım dediğin gibi herşeye heves eder ama elim birşeye gitmezdi kaybetme korkusuyla gün gün hafta hafta sayardım çok stresli bir hamilelik geçirmiştim ama çok şükür şimdi 2 buçuk yaşında kızım ve ben çektiğim her sıkıntıyı unuttum tekrar hamile kaldım şimdi çok şükür rabbime ilkine göre biraz daha rahat geçti hamileliğim ama yine serklajlıyım yatıyorum sürekli bende artık bunalmaya daralmaya başladım internetten bebek alışverişini yaptım yıkama ütüleme kaldı 30. Haftada herşeyim hazır olsun istiyorum çünkü kızımı 35 haftalık doğurdum.

Korkma Allah'ın izniyle biz tedbirimizi alıyoruz elimizden geleni yapıyoruz rabbim yardım edecek kavuşacağız miniklerimize

İlk gebeliğimde aynı senin gibiydim çok ağlamıştım. Ama emin ol o kadar çok kişide oluyor ki bu gebelik şekeri. Stres yapma hiç ben çok yapmıştım şimdi yine korkuyorum üzülüyprum tabi ama geçecek ve kavuşacağım diye düşünüp moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Olumsuz hiç bir mesajı okuma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…