- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Sağlıcakla kucağına alasın insaallah. Benim satta 30 Temmuzdu. 10 nisan beklenen tarih görünüyor. Kızım tam söylenen tarihe kadar beklemişti, o gün doğmuştu. Bakalım bu defa belki erken belki daha geçMerhabalar... Ben de inşallah 2021 nisan ayında ikinci ve hatta üçüncü kez anne olacağım inşallah :) 5 yaşında bir oğlum var ikinci bebegimiz olsun dedik Allah 3. Yu de nasip etti :) ikiz bekliyoruz bakalım.. son adet tarihim 30 Haziran. Nisanı beklerlerse (inşallah sağlıkla) ilk haftasına doğumum gorunuyor.
Canım ben muayenehane ye gidiyorum. Diğer hamileligimde öyle yapmıştım. Dediğin gibi rapor veremiyor doğum iznim için fiyati uygun bir özel hastaneye gidip hiç beklemeden raporumu almıştımBenim kafam da çok karışık bu hastane doktor konusunda. Simdilik evime yakın bir tıp merkezi var oraya gidiyorum. Oldukça temiz ve sakin bir yer. Zor bir süreçten gectigim icin ara sıra serum veriyorlar. Serum takılan odada yanıma asla başka hasta yatirmiyorlar. Doktoruda sevdim. Lakin sezaryen olcam ve orda dogum yapılmıyor. Sami ulusun balgat semt polikliniği yakın bana ilk kontrolüm orda olmuştu. Orası da sakin. Zaten az bölüm var. Bir cok ozel hastanede korona testi yapıldığı için potansiyel hastalar giriş çıkış yapıyor. Bunun için risk görüyorum. Muayenehaneler makul gibi bu süreçte ama onların da raporları filan kabul olmuyor. Mesela 24 hafta için rapor alcam ama muaynehaneden alamayacağım yine devlet hastanesine gidilecek mecbur. Ya da aksi bir şey gerçekleşirse saglik raporuda veremiyorlar...