- 25 Şubat 2020
- 1.344
- 1.376
- 133
- 38
Tam kaçıncı haftada yaptırdınız panoramayıben de..panaromanin sayfasini gunde 8 defa falan aciyorum. 5 ila 10 gunde cikar demişlerdi. bugun 9. gün. son gune kadar uzamasi da beni endiselendiriyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam kaçıncı haftada yaptırdınız panoramayıben de..panaromanin sayfasini gunde 8 defa falan aciyorum. 5 ila 10 gunde cikar demişlerdi. bugun 9. gün. son gune kadar uzamasi da beni endiselendiriyor.![]()
Hasteneye gidebiliyorsan yaptır benceDoktorum benden 2li tarama zeka testi istedi yaptırmalı mıyım sizce kızımda yaptırmadım bundada yaptırmak istemiyorum
10+5Tam kaçıncı haftada yaptırdınız panoramayı
Cinsiyette belli oluyor değilmi kromozomlara bakıldığı için
evet, aslinda biraz da cinsiyet ogrenmek icin yaptirdim yoksa bir sonraki ultrasonum 20. haftada. bense ogrenmek icin sabırsızlanıyorum.Cinsiyette belli oluyor değilmi kromozomlara bakıldığı için
insallahGüldüm sabah sabahneler neler bekliyor bizi... Kızımda 4.- 7. aylarim çok güzeldi sonrası evet zorluyordu biraz ☺ inşaallah güzel geçer hepimizin ki.
Benimde dün öyleydi gecti gitti dünde kaldi. Seninkide öyledir insallah. Mide bulantisi olup cikaramamakta kötüAy geceden beri midem fokurduyordu çıkarınca gecti bugün kötü bir gün bekliyor anlasilan![]()
Insallah cnmBizde ağrı nin bi ilçesindeyiz seneye tayinciyiz bizde biz samsun veya ankara istiyoruz. Istanbul çok korkutuyor beni inşallah size de cikmaz. Yine de büyük şehir istiyorum artık . Imkanlarin olmaması çok kötü. Biz lojman hakkımızı batıya sakladik
Hepimize hayırlı yerler olur insallah
Güzel haberlerle gel insallah.Günaydın hepinize,
Bugün benim ikili tarama var saat 11 de bakalım cinsiyeti gorebilecekmi? Gerçi soyletmeyecegim kağıt ve zarf götürüp ona yazdiracagim inşallah..Ondan ziyade herşey yolunda mı sağlıklı mı diye meraktan uyuyamadım.Dua edin bana da..
Ben oglumda yaptirmistim bundada yaptiracam canim ne olur ne olmaz icim rahat etsin diyeDoktorum benden 2li tarama zeka testi istedi yaptırmalı mıyım sizce kızımda yaptırmadım bundada yaptırmak istemiyorum
Günaydin canim hassaslasiyoruz ondandir cok sinir bozucu kulaklar ve burun hassasligi. Uykun gelir gelmez hemen gec sakin bir odaya uyu.Günaydın kızlar ya ben uyuyamıyorum önceden çok güzel uyurdum. şimdi çıt sesine uyanıyorum. Sonra da uyuyamıyorum. Bu beni biraz üzüyor, analık güncellemesi sanırım. 10’a kadar uyusam çok mutlu olabilirdim en azından hafta sonu![]()
Günaydin canim hassaslasiyoruz ondandir cok sinir bozucu kulaklar ve burun hassasligi. Uykun gelir gelmez hemen gec sakin bir odaya uyu.
Burasida bugün yagmurlu kaloriferler yaniyo hava sogukSabah 5 de dolu yağıyordu uyandim sonra yine uyandim ben uyuyamiyorum![]()
Çok geçmiş olsun canim insallahBurasida bugün yagmurlu kaloriferler yaniyo hava sogukBenimde oglum 2 gündür geceleri kötü grip oldu o uyuyamayinca mecbur bende uyumuyorum ögle uykusunu artik insallah beraber yapariz.