- 15 Kasım 2019
- 349
- 606
- 33
- 30
Anlamadım valaBakin şimdi buna erkek demis parlak olunca siz olunca kiz demekki paralel olunca erkek normal olunca kiz ozaman seni kizPrincesssss bilemedim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım valaBakin şimdi buna erkek demis parlak olunca siz olunca kiz demekki paralel olunca erkek normal olunca kiz ozaman seni kizPrincesssss bilemedim
![]()
Valla canım nettende baktim bazen tutuyor bazen tutmuyor bend3 anlamadim paralel parlak bisiler varsa erkek tersi mi kızdı yine gitti8+4 bana kiz dedinben bacak gormuyom ki paralelmi die bakayim
ya pazartesi 10.haftaya baslicaz arkadas zman gecmio cok merak ediorm cinsiyetin8
erkek ama sen kiza hazirlikli ol diyo kararsizAnlamadım valatahminlerinizi
ay koptummmm uykuyu alamayinca hersey allak bullak olduValla canım nettende baktim bazen tutuyor bazen tutmuyor bend3 anlamadim paralel parlak bisiler varsa erkek tersi mi kızdı yine gitti![]()
Bende ödev yaptiriyorumay koptummmm uykuyu alamayinca hersey allak bullak oldubenim koca ne gülüyon kendi kendine kafayi yedirtti bu ikinci cocuk diyo
![]()
Canlı dersler iyi gidiyor, sonrası bir ağırlık halsizlik çöküyor, tüm gün uyukluyorum, telefonu bile tutacak dernanım olmuyor. Ödev takiplerini zor yapıyorum. Okul olsaydı derste uyuyakalırdım herhaldeÖğretmen arkadaşlar,hamilelik nasıl gidiyor? Ben derslerden ziyade velilere dert anlatmaktan bitkin düştüm.çok fenayım.bizim mesleğin hiç bir değeri kalmamış![]()
Ben de 4 gibi birden tak diye bir uyanıyorum sonra uyumaya çalışıyorum yineSabah 5 de dolu yağıyordu uyandim sonra yine uyandim ben uyuyamiyorum![]()
Bende valla calisiyorum sobra işe gidence gozlerim kapaniyor oracikta uyumak istiyorumSabah 5 de dolu yağıyordu uyandim sonra yine uyandim ben uyuyamiyorum![]()
Gecmis olsun hangi sehirdesiniz ?Burasida bugün yagmurlu kaloriferler yaniyo hava sogukBenimde oglum 2 gündür geceleri kötü grip oldu o uyuyamayinca mecbur bende uyumuyorum ögle uykusunu artik insallah beraber yapariz.
Ben hep 2 haftada bir gittimKaç haftada bir gidiyorsunuz kızlar doktora ve ultroson için ?
Aa beraber aynı gün gitmiş olacağızBen en son 1 inde gittim 22sinde gircem 3 hafta sonra![]()
Aynı günde doğuracazAa beraber aynı gün gitmiş olacağızins cinsiyetleride öğreniriz
benimki kız diye geçiyor içimden
![]()
16 net belli olurKızlar cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor kişi pazartesi 10 haftalık olacağım
Ben Çarşamba günü kalp atışı için gittim gitmek istemiyorum cinsiyet için çok merak ediyorum doktorlarda söylemiyor üzülüyorum bekliyorum hatta bu haftada hem özele hem devlete gidicem haftaya devlete gidicem ama ins cinsiyeti öğrenirimAynı günde doğuracazbende diyorum hilal hiç hastaneye gitmiyor demekki ben de gitmiyormusum
bebeme bisi olsa haberim yok
normalde 22sinde de gitmeyecektimse baktım kötü haberler okudum
![]()