Ayyy o zmna kadar hastaneye bile gitmek istemiyorum16 net belli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy o zmna kadar hastaneye bile gitmek istemiyorum16 net belli olur
Ben özele diğer ay 13 haftalıkken f3lan gidicem bence belli olurBen Çarşamba günü kalp atışı için gittim gitmek istemiyorum cinsiyet için çok merak ediyorum doktorlarda söylemiyor üzülüyorum bekliyorum hatta bu haftada hem özele hem devlete gidicem haftaya devlete gidicem ama ins cinsiyeti öğrenirim![]()
Ekimin 25inden itibaren bizim 16.haftamiz oluyor yani 1 ay varAyyy o zmna kadar hastaneye bile gitmek istemiyorum![]()
Ben özele diğer ay 13 haftalıkken f3lan gidicem bence belli olur
Ölüm gibi bsyEkimin 25inden itibaren bizim 16.haftamiz oluyor yani 1 ay var![]()
Bi melisa vakası dahaBn bu hafta gidicem gidicem bellki belli olur diye dayanamıyorum be kız olduğunu biliyorum aslında![]()
Kızın mi MelisaBi melisa vakası daha![]()
Benimki kiz adi melisa ya bence sende diyrosun kiz ya ondan diyorum aybi vakayizKızın mi Melisa![]()
HeBenimki kiz adi melisa ya bence sende diyrosun kiz ya ondan diyorum aybi vakayiz![]()
Ozaman erkek istiyorsunuz ben hiç kızımda da düşünmedim bunda daHebnde erkek olursa ismi belli daha kız için düşünmedik erkek için 3 senedir belli ismi ztn
![]()
Yok canım eşimin çok istediği bı isim bnmde hoşuma gitti içimde ikisinden yana pek bsy yok açıkçası sace merak ediyorumOzaman erkek istiyorsunuz ben hiç kızımda da düşünmedim bunda da![]()
Söylesene kiz söylese sonuna ye felan koyabilirsek koyalimYok canım eşimin çok istediği bı isim bnmde hoşuma gitti içimde ikisinden yana pek bsy yok açıkçası sace merak ediyorum![]()
Aynen doğru söylüyorsun, evet ikinci benim deinsallahöyle veya böyle dogacaklar sonra gaziyla falan ugrasiriz hersey sil bastan tazeliycez anilari
saglikla gelsinlerde cekeriz sorun yok. Seninde ikinci cocugun degilmi benim gibi?
Ben ilk 8+5 te ilk kontrole gitmiştim şimdi 11+5 gideceğim ikinci kontrolüm olacak yani ayda 1 anca.Kaç haftada bir gidiyorsunuz kızlar doktora ve ultroson için ?
Gecmis olsun hangi sehirdesiniz ?
Oğlumun ismini miSöylesene kiz söylese sonuna ye felan koyabilirsek koyalim![]()
Kiz keske sarı turuncu yeşilli çorap alsaydın ağzı mendilini kullaniyormuyduk ben almistim ama kullanmadık diye hatırlıyorumCinsiyet mi beklicem diyip agiz mendili aldim renk renkcok mutluyum suan
![]()