Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni 20. Haftada yonlendirecek doktorumGünaydınlar olsun efeniimdetaylı usg hangi haftalarda yapıolar ya meraklandım şimdi ben
![]()
Sağol canım hepimizin inşallah. Benim kızımda da aynı doktor 12. haftada %80 kız demişti sonra yüzde yüz dedi.Bakalım size güveniyorum dedim bende.. 1 ay sonra erkek dese de sevinirim. Yeterki sağlıklı olsun.Gözün aydın canım, sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah. Kesinleştirmeseydi doktor bir yorum yapmazdı bence senin kız, kızına yoldaş olacak inşallah
Ben de cuma günü uykuda 2 ayrı rüya gördüm ikisi de erkek ti. Cumartesi doktor kız yazmış.Gunaydinnnn kizlar düngece bi ruya gordum tabi ki konumuzla alakali cinsiyet balonu patlatiyordumBen pembe mi mavimi cikacak derken balondan kirmizi susler cikti mal gbi etrafa bakiodum ki uyandim popom acikda kalmis üsümusum
⁰
Daha once ruyamda iki kez erkek gordum bence benimde kizim olucakBen de cuma günü uykuda 2 ayrı rüya gördüm ikisi de erkek ti. Cumartesi doktor kız yazmış.
Bnde aynı şekil disim ağrıyorBen hiç uyuyamadım uyuyamiyorum![]()
Bacim 150 bin kere kalkiyorm gece bendeBen hiç uyuyamadım uyuyamiyorum![]()
Cocuk yapcam diye 4 ay dis yaptirdimBnde aynı şekil disim ağrıyor
Çok geçmiş olsun canimBnde aynı şekil disim ağrıyor
Kiz bugün doktora gidicem 2 maskeyle cinsiyet ne soramamBacim 150 bin kere kalkiyorm gece bende
Kiz sor doktora gitmisken varmi bi tahmin hocam die gir lafaÇok geçmiş olsun canim
Kiz bugün doktora gidicem 2 maskeyle cinsiyet ne soramamgeçen kan alırken bile hemsire kafanı cevir diyordu virüs artik heryerde değil herkeste
![]()
Yok bacım 12 gün sonra 13.haftamda olcam o zqman gidicem Allah nasip ederseKiz sor doktora gitmisken varmi bi tahmin hocam die gir lafaBak bidahaki kontrol 4 hafta sora olur pisman olma sor
![]()
Ozmn nie gidiosun cinsiyet icinmi yoksa ayri 2 doktor mu takip edioYok bacım 12 gün sonra 13.haftamda olcam o zqman gidicem Allah nasip ederse
Ben daha hicccc özele gitmedim insallah özelde cinsiyet açılışı yapmayı planladigim icinOzmn nie gidiosun cinsiyet icinmi yoksa ayri 2 doktor mu takip edio
Ben ozele basladim mecburi buranin devlet hastanesinin kendine faydasi yok malesef.ama ozelde cok ozel gibi degil ic güveysinden halliceBen daha hicccc özele gitmedim insallah özelde cinsiyet açılışı yapmayı planladigim icinbaşka türlü özele ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum
![]()
Aynen özel özel olsa ooo ..Ben ozele basladim mecburi buranin devlet hastanesinin kendine faydasi yok malesef.ama ozelde cok ozel gibi degil ic güveysinden halliceIdare etcez artik
Valla özelin en kötü ayrıntılı ultrason veiryor ben kızımda aynı günler hastaneye gitmişim devletteki siyah karartı ozeldeki bebekBen ozele basladim mecburi buranin devlet hastanesinin kendine faydasi yok malesef.ama ozelde cok ozel gibi degil ic güveysinden halliceIdare etcez artik