• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Günaydınlar olsun efeniim:hamarat:detaylı usg hangi haftalarda yapıolar ya meraklandım şimdi ben :eğlence:

Gözün aydın canım, sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah. Kesinleştirmeseydi doktor bir yorum yapmazdı bence senin kız, kızına yoldaş olacak inşallah
Sağol canım hepimizin inşallah. Benim kızımda da aynı doktor 12. haftada %80 kız demişti sonra yüzde yüz dedi.Bakalım size güveniyorum dedim bende.. 1 ay sonra erkek dese de sevinirim. Yeterki sağlıklı olsun.

Gunaydinnnn kizlar düngece bi ruya gordum tabi ki konumuzla alakali cinsiyet balonu patlatiyordum😂 Ben pembe mi mavimi cikacak derken balondan kirmizi susler cikti mal gbi etrafa bakiodum ki uyandim popom acikda kalmis üsümusum :skandal:
Ben de cuma günü uykuda 2 ayrı rüya gördüm ikisi de erkek ti. Cumartesi doktor kız yazmış.

Ben daha hicccc özele gitmedim insallah özelde cinsiyet açılışı yapmayı planladigim icin😆😅🤣 başka türlü özele ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum 😅
Ben ozele basladim mecburi buranin devlet hastanesinin kendine faydasi yok malesef.ama ozelde cok ozel gibi degil ic güveysinden hallice😂Idare etcez artik

Ben ozele basladim mecburi buranin devlet hastanesinin kendine faydasi yok malesef.ama ozelde cok ozel gibi degil ic güveysinden hallice😂Idare etcez artik
Valla özelin en kötü ayrıntılı ultrason veiryor ben kızımda aynı günler hastaneye gitmişim devletteki siyah karartı ozeldeki bebek🤣🤣🤣🤣

Back
X