• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Hele yatakta dönmek resmen şimdiden işkence 😂😂😂 plasenta on duvarda benm o yüzden genelde bnmkide sırtıma flan çalışıyo bel flan allaha emanet 😂 yinede muthis şeyler 🥰
Walla eşim gidip gelip karnın niye bu kadar çabuk çıkmış diyor 😂 ilk gebeligimle hiç alakası yok bian önce doğum yapıp rahat rahat uyumak istiyorum bebek uyutursa tabi 😂

Okuyunca hep ayni sikayetler nefesim daraliyor cabuk yoruluyorum ilk hamileligim ne guzelmis 37. Haftaya kadar calistim o merdivenleri hic zorlanmadan ciktim
Ayni merdivenleri suan cikamiyorum sanki bayilacakmisim gibi oluyorum kalp hastasi oldugumu dusunmeye basladim hala kusuyorum.
Migrenim bile tutuyor.
Karnim kocaman oldu ilk hamileligimde son ayda cikmisti.
Yaa aynı ben ...
Önceki gebeliklerimde ne karnım vardı ne birşey, su an o kadar büyük ki karnım corabimibile giyemiyorum. Kilo da almadim.
Doktorumun muayenesine gidiyorum ayda bir yolda perişan oluyorum, nefes alamıyorum...
Tansiyonum 10 6 çıkıyor kalbimde mi sorun var diye düşünmeye başladım.
Ben de hiç kusmadım rahatım diyordum bu hamileligimde çünkü önceki iki hamileligimde 9 ay kustum. Ama 1 aydır midem yanıyor öyle böyle değil 3 kez kustum, tutmasam daha da kusucam kontrol etmeye çalışıyorum. Midem çok hafif acıksın yemek borum yanıyor. Çözümü litre litre su, rennie duo şurup ve ufak lokmalık atistirmaliklarla idare ediyorum. Mesela zeytinyağlı salata sosu mideme çok iyi geliyor. Midene iyi gelen bir kaç kurtarıcı yiyecek bulmalısın.

Kızlar merhaba nasilsiniz iyimisiniz karantinanız biteli çok oldu çocuğun dersleri vs derken burayı unuttum 🙋‍♀️

Ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanliyim gece hiç uyumadim😔

Kuzum çok merak ettik ya aman iyi ol da, arada ses ver yeter. Ben de çok bakamıyorum okumaya çalışıyorum arada, iyice agirlastim ben de sanki 8 aylık hamileyim.
Ayrıntılı süreci gerçekten çok heyecanlı bilincaltimiz ortaya çıkıyor. Iyi haberlerini bekliyoruz, 🙏🏻🧿🎈
Herşey güzel olacak.

Kuzum çok merak ettik ya aman iyi ol da, arada ses ver yeter. Ben de çok bakamıyorum okumaya çalışıyorum arada, iyice agirlastim ben de sanki 8 aylık hamileyim.
Ayrıntılı süreci gerçekten çok heyecanlı bilincaltimiz ortaya çıkıyor. Iyi haberlerini bekliyoruz, 🙏🏻🧿🎈
Herşey güzel olacak.
Elhamdülillah çok iyiyim canim insallah sizlerde iyisiniz merk ettiğin için çok teşekkür ederim :KK60:

Sen nasilsin

Sorma ya gobus sabah 3 4 aylik
Akşam 6 7
Göğüsler 10🤣🤣🤣🤣

Yaa aynı ben ...
Önceki gebeliklerimde ne karnım vardı ne birşey, su an o kadar büyük ki karnım corabimibile giyemiyorum. Kilo da almadim.
Doktorumun muayenesine gidiyorum ayda bir yolda perişan oluyorum, nefes alamıyorum...
Tansiyonum 10 6 çıkıyor kalbimde mi sorun var diye düşünmeye başladım.
Ben de hiç kusmadım rahatım diyordum bu hamileligimde çünkü önceki iki hamileligimde 9 ay kustum. Ama 1 aydır midem yanıyor öyle böyle değil 3 kez kustum, tutmasam daha da kusucam kontrol etmeye çalışıyorum. Midem çok hafif acıksın yemek borum yanıyor. Çözümü litre litre su, rennie duo şurup ve ufak lokmalık atistirmaliklarla idare ediyorum. Mesela zeytinyağlı salata sosu mideme çok iyi geliyor. Midene iyi gelen bir kaç kurtarıcı yiyecek bulmalısın.
Benimde tansiyonumu 10-6.
Kalp hastasi degilizdir degil mi?
Bende muz yiyerek biraz yatistiriyirum ama ben kilo aldim.

Sonradan gordum canim hastaneye yetişmeye calisiyrodum hatta şuan sıradayım Allahimmm çok heycanli
Ay evet ya ben surekli perinatolojiye gidiyorum ve son gidisimde dusuk olan tansiyonum yukselmisti gercekten cok heyecanli merak etme sonuclar guzel olucak musait olunca yazarsin gorusuruz canim.

22+4 ' ten günaydın 😊
Maalesef benim kasilmalarim hala gecmedi. Hatta dün gece solumda yatarken o kadar şiddetli kasılma oldu ki bebeğin kafasını hissettim desem kimse inanmaz . 🤔
Perşembe gününe şehir hastanesinden randevu aldım bir kere de orayı deneyim istiyorum. Özelden devletten çare bulamadım. Umudum burada 🙏

Detaylıya girecek olan arkadaşlarım, inşallah hayırlı haberler alırsınız 🌺

Gunaydin bacilar hilal ve muhittin sonunda ses verdinz ikinizinde iyi olmasina sevindim ❤ carpinti bendede var ama gebelik onceside vardi ilac aliyordm sabah aksam oyuzden simdi ilaci alamiorm malesef kan dusukse carpnti daha cok oluyor kaninizi dusurmemeye dikkat edin.Bugun cok yakin arkadasim dogum yapti benim duygular cok yogun virus den gidip goremiyorm😔fotograf attilar onlarla yetiniyorm rabbim bizlere sag salim dogurmayi nasip etsin🤲

22+4 ' ten günaydın 😊
Maalesef benim kasilmalarim hala gecmedi. Hatta dün gece solumda yatarken o kadar şiddetli kasılma oldu ki bebeğin kafasını hissettim desem kimse inanmaz . 🤔
Perşembe gününe şehir hastanesinden randevu aldım bir kere de orayı deneyim istiyorum. Özelden devletten çare bulamadım. Umudum burada 🙏

Günaydın cnm bende 2 gecedir ağrıyla beraber yaşıyorum dün gece hiç uyumadım nerdeyse
3-5 dk bir oluyo

Elhamdülillah çok iyiyim canim insallah sizlerde iyisiniz merk ettiğin için çok teşekkür ederim :KK60:

Sen nasilsin

Sorma ya gobus sabah 3 4 aylik
Akşam 6 7
Göğüsler 10🤣🤣🤣🤣
Ben de iyiyim.canim sağolasın, çarpıntı ve karnımın boyutu ile cebellesiyorum. Ya göğüslerim 2 beden attı benimde ama göğüs uçlarım sanki çocuk emziriyormusum gibi acıyor sende de var mı?
Benimde tansiyonumu 10-6.
Kalp hastasi degilizdir degil mi?
Bende muz yiyerek biraz yatistiriyirum ama ben kilo aldim.
Çarşamba sorucam canım doktoruma bakalım o ne dicek, önceki hamileliklerimde hic olmadi böyle şeyler, vücudunun ihtiyacı varsa kilo almak ister, emzirme döneminde çok lazım o yağlar 🙈 ben karantinada birkaç kilo almıştım rutine bağlandı beslenmem su an kilo artisim minimumda. Kalp hastası değilizdir ya çok hamile var bunu yaşayan yorumlara baktım, yürüyüş yapamıyorum ben tüm gün evdeyim acaba hareketsizlik yapıyor olabilir mi ? Sen hareketli mısın?
22+4 ' ten günaydın 😊

Selam canım kasılma iki hamileligimde de oluyordu, sürekli olmadıkça normal birşey bu, doğuma hazırlık başlıyor vücutta, kasılmalar ile antrenman yapıyor rahim öyle düşünün. Eğer rahim ağzını etkileyecek boyutta değilse bunlar çok normal, hatta ileriki haftalarda daha da artacak, kasılmalar
Kasik bölgesine kadar inecek, bunlar vücudumuzun hazırlanma süreci en sevdiğim dönemler. Bebeğini hissedip tadını çıkar, doğru zamanda Rabbimin izniyle kavuşacağız minnoslara 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Selam canım kasılma iki hamileligimde de oluyordu, sürekli olmadıkça normal birşey bu, doğuma hazırlık başlıyor vücutta, kasılmalar ile antrenman yapıyor rahim öyle düşünün. Eğer rahim ağzını etkileyecek boyutta değilse bunlar çok normal, hatta ileriki haftalarda daha da artacak, kasılmalar
Kasik bölgesine kadar inecek, bunlar vücudumuzun hazırlanma süreci en sevdiğim dönemler. Bebeğini hissedip tadını çıkar, doğru zamanda Rabbimin izniyle kavuşacağız minnoslara 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Selam canım . Öyle mi diyorsun , ya bana doktorlar böyle açıklamadı işte , ilk gebeliğim olduğu için de bilemiyorum bende , iki ayrı doktora gittim en son pazartesi günü gittim rahim ağzını ölçtü normal dedi erken doğum veya düşük riski yoktur dedi , ben yine de 12-13 gündür sürekli istirahat halindeyim. İnşallah dediğin gibi normal bir süreçtir bu baya kafaya takıyorum.

Back
X