Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerle gel canimGunaydinlaaaarbgun oglusumu gorucem bakalm detaylida olmadi diycem buradaki doktora ne diyecek meraklardayım inşallah güzel haberler aldığımız bi gün olsun
![]()
Canım biz çağan ya da poyraz koymayı düşünüyoruzErkek bebek için isim tavsiyesi olan var mı hanımlar.
ÖzgürErkek bebek için isim tavsiyesi olan var mı hanımlar.
Ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Hastaneye gitmedim pazartesi kontrolüm var en son 24 kasım da ayrıntılıya girmiştim. Ailem de yok şeker hastası. Eltim de ben tok gittiğim halde bende çıkmadı başkaları aç gelmişti onlarda çıkmış. Bidaha ki çocuğumda yaptırmıcam dedi. İkili testte yaptırmadım doktor nasıl anlıcaz bi özrü olup olmadığını diyodu.Beni anladığın icin teşekkür ederim. Yaptırmak kadar yaptırmamak ta bir tercih insanları neden anlamıyorlar anlamıyorum. Yeri gelince bebeğe fetus diyorlar ama ben yaptırmayacağım diyince senin bebeğin sağlığını ben düşünüyorum vs vs hangi anneden cok düşünebilir bir kimse?
Sağlık ocağında ebe diyor mutlaka yaptir benim 2 de cikti,sağlık ocagi doktoru diyor yaptırmamak sana kalmış ailende yoksa 1.de de yoksa bebek gelişimi anormal değil se yaptırmaya bilirsin . Açlık tokluktan bakarız diyor.
Hepsi ayrı bisey valla
Iste bak senin çocuğunun kararı sen verirsin ALLAH korusun üzerlerinden irak özrü olsa doktor düzeltecek mi yada bildin 9 ay senden önce doktor mu üzülecek....Ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Hastaneye gitmedim pazartesi kontrolüm var en son 24 kasım da ayrıntılıya girmiştim. Ailem de yok şeker hastası. Eltim de ben tok gittiğim halde bende çıkmadı başkaları aç gelmişti onlarda çıkmış. Bidaha ki çocuğumda yaptırmıcam dedi. İkili testte yaptırmadım doktor nasıl anlıcaz bi özrü olup olmadığını diyodu.
Güzelce inceledi doktorum saolsun herşeyi güzel dedi Çok şükürGüzel haberlerle gel canim![]()
Maaşallah berakallah benimde bu orta yada ileri gidiyor kilo boy ortalamada diğer kızım ortalamadaydı 3440 doğdu bunda ya nasipGüzelce inceledi doktorum saolsun herşeyi güzel dedi Çok şükürmart sonu en geç nisanın ilk haftası gelir hazır ol dedi 8 nisana son günü verdi çok sasirdim
4 kilo 53 cm civarı doğar bu iri bebek dedi
841 gr 34 cm çıktı olcumu 25+3 ortalama haftası dedi
![]()
Kocaman bebisler yapcaz inşallah deseneMaaşallah berakallah benimde bu orta yada ileri gidiyor kilo boy ortalamada diğer kızım ortalamadaydı 3440 doğdu bunda ya nasip![]()
Önemli olan süt insallah ben 7 ay emzirdigim halde doktorlar şok oluyordu sütüm yarıyordu insallah sütlerimiz şifalı güzel olur bol olurKocaman bebisler yapcaz inşallah desene![]()
![]()
Ay inşallah yaa ben doğumdan zerre korkmuyom saçma bi şekilde emzirmekten korkuyom yara vs olayındanÖnemli olan süt insallah ben 7 ay emzirdigim halde doktorlar şok oluyordu sütüm yarıyordu insallah sütlerimiz şifalı güzel olur bol olur❤❤❤
![]()
Maşallah. Bizimki de o haftada 828 gr dı doktor dedi gayet iyi büyümüş.. İlk kızım 38+3 te 3310 gr doğmuştu.. Zaten son haftalarda çok gr almıyor sanırsam.. Sağlıklı olsun ve emzirebileyim tek dileğim bu.. Sonuçta bir şekilde büyüyorlar..Güzelce inceledi doktorum saolsun herşeyi güzel dedi Çok şükürmart sonu en geç nisanın ilk haftası gelir hazır ol dedi 8 nisana son günü verdi çok sasirdim
4 kilo 53 cm civarı doğar bu iri bebek dedi
841 gr 34 cm çıktı olcumu 25+3 ortalama haftası dedi
![]()
MaasallahhhSon halim budur? Sırtım acayip ağrıyor.Gogus kafesinin oralarda da batma var..Daha da çok var, sanki erken agirlastim..Sizde de var mı böyle şikayetler..
MasallahSon halim budur? Sırtım acayip ağrıyor.Gogus kafesinin oralarda da batma var..Daha da çok var, sanki erken agirlastim..Sizde de var mı böyle şikayetler..