• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Beni anladığın icin teşekkür ederim. Yaptırmak kadar yaptırmamak ta bir tercih insanları neden anlamıyorlar anlamıyorum. Yeri gelince bebeğe fetus diyorlar ama ben yaptırmayacağım diyince senin bebeğin sağlığını ben düşünüyorum vs vs hangi anneden cok düşünebilir bir kimse?

Sağlık ocağında ebe diyor mutlaka yaptir benim 2 de cikti,sağlık ocagi doktoru diyor yaptırmamak sana kalmış ailende yoksa 1.de de yoksa bebek gelişimi anormal değil se yaptırmaya bilirsin . Açlık tokluktan bakarız diyor.

Hepsi ayrı bisey valla
Ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Hastaneye gitmedim pazartesi kontrolüm var en son 24 kasım da ayrıntılıya girmiştim. Ailem de yok şeker hastası. Eltim de ben tok gittiğim halde bende çıkmadı başkaları aç gelmişti onlarda çıkmış. Bidaha ki çocuğumda yaptırmıcam dedi. İkili testte yaptırmadım doktor nasıl anlıcaz bi özrü olup olmadığını diyodu.

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Hastaneye gitmedim pazartesi kontrolüm var en son 24 kasım da ayrıntılıya girmiştim. Ailem de yok şeker hastası. Eltim de ben tok gittiğim halde bende çıkmadı başkaları aç gelmişti onlarda çıkmış. Bidaha ki çocuğumda yaptırmıcam dedi. İkili testte yaptırmadım doktor nasıl anlıcaz bi özrü olup olmadığını diyodu.
Iste bak senin çocuğunun kararı sen verirsin ALLAH korusun üzerlerinden irak özrü olsa doktor düzeltecek mi yada bildin 9 ay senden önce doktor mu üzülecek....

Ayrıntılı herşeyine ama herşeyine baktılar 2 kez bastırdım ikili test de de bisey çıkmadı. Taa 2012 de doktorlar diyordu en sağlamı ikili . Başka doktor tutturdu 3lude kan değeri var çok önemli. Velhasıl kelam rabbim en doğrusunu en güzelini bilir önce Alla sonra bizlere emanet...

Yaptırırken imza artırıyorlar yaptirmazsanda imza artırıyorlar.

Demekki yaptırınca da bisey olabilir yaptirmazsanda bisey olabilir🤔 neden yaptırayım?

ALLahim en iyisini ve en güzelini bilendir. 🥰

nacizane kendi düşüncem çocuklara doruk özgür ruzgar poyraz efe vs isimler verilmemeli gerçekten adını yaşıyorlar...

Oğlum olsaydı Ali kerem ,mehmet fatih , selim eren vs koyacaktım ama kızım olunca güzel cevrede bulunmayan hanım sahabelerimizden istiyorum ama maasallah sülale hanım sahabe ismi koymuş.

Zeynep mesela çok sert geliyor karakteri sert olcak gibi
lina alya asel vs heryerde var

Bilmiyorum bu çocuğun adı ne olcak 🤧🤔🤣
diğerinin Ecrin Nisa okadar uyumlu ama buna bakcaz😁

Güzel haberlerle gel canim 😘😘😘
Güzelce inceledi doktorum saolsun herşeyi güzel dedi Çok şükür :KK68: mart sonu en geç nisanın ilk haftası gelir hazır ol dedi 8 nisana son günü verdi çok sasirdim:KK57: 4 kilo 53 cm civarı doğar bu iri bebek dedi:KK57:841 gr 34 cm çıktı olcumu 25+3 ortalama haftası dedi :KK68:

Güzelce inceledi doktorum saolsun herşeyi güzel dedi Çok şükür :KK68: mart sonu en geç nisanın ilk haftası gelir hazır ol dedi 8 nisana son günü verdi çok sasirdim:KK57: 4 kilo 53 cm civarı doğar bu iri bebek dedi:KK57:841 gr 34 cm çıktı olcumu 25+3 ortalama haftası dedi :KK68:
Maaşallah berakallah benimde bu orta yada ileri gidiyor kilo boy ortalamada diğer kızım ortalamadaydı 3440 doğdu bunda ya nasip🙈😁

Önemli olan süt insallah ben 7 ay emzirdigim halde doktorlar şok oluyordu sütüm yarıyordu insallah sütlerimiz şifalı güzel olur bol olur 😘😘😘🥰🥰🥰❤❤❤🦋🦋
Ay inşallah yaa ben doğumdan zerre korkmuyom saçma bi şekilde emzirmekten korkuyom yara vs olayından :KK57:

Maşallah. Bizimki de o haftada 828 gr dı doktor dedi gayet iyi büyümüş.. İlk kızım 38+3 te 3310 gr doğmuştu.. Zaten son haftalarda çok gr almıyor sanırsam.. Sağlıklı olsun ve emzirebileyim tek dileğim bu.. Sonuçta bir şekilde büyüyorlar..

Son halim budur? Sırtım acayip ağrıyor.Gogus kafesinin oralarda da batma var..Daha da çok var, sanki erken agirlastim..Sizde de var mı böyle şikayetler..

Eklentiler

• IMG_20201230_140915.webp
    IMG_20201230_140915.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 68
Son halim budur? Sırtım acayip ağrıyor.Gogus kafesinin oralarda da batma var..Daha da çok var, sanki erken agirlastim..Sizde de var mı böyle şikayetler..
Maasallahhh 🥰🥰🥰🥰😘😘❤❤👧👧

Benim karnım.yok ya cidden sizi gördükçe eğilebiliyorum normal oturabiliyorum hatta normal kıyafetler giyiyorum 🙈 7.aydan sonra çıkcak galiba

Masallah🧿 benim sag taraf sirtim agriyo şeker ciktigindan dolayi diyetisyene gittim o bana kas oranin dusuk dedi muhtemelen seninde oyledir daha agirlasinca dahada agrimasindan korkuyorum gercwkten

Back
X