Eski mi dolabın bebise alana kadar yer acamaz mısın ona
Şimdi kuzum benim yatakpdasjnda giyinme odası da var ufaktan. Ve oranın da açık gözlü dolabı var. Ben 1 yıl önce bu eve taşınırken dedim yatak yorganım da var sığamayız oraya o yüzden yine kurduk. Ama çocuk olacağı için park yatak koyacağız yatağın yanına ve odanın modelini değiştirmek zorunda kaldık ve dolabın çıkması gerekiyordu odadan alan için. Dedik hem ferah olsun. İkimiz giyin e odasına zaten sığarız yatak yorgan için de Bi hal çare bukuruz dedık.Resimlerini çekip koyduk letgoya. Demonte hale getirdik dolabı binanın deposuna kaldırdık. Şimdi onun satılması bize maddi olarak çok iyi gelecek ama ondan ziyade. Küçük odamız var orda da benim bazam var onu da koydum letgoya onun kesin satılması lazım ki oda boşalsın bebeğe hazırlayalım. Hem gelen parayla da ya balkona yüklük tarzı basit Bi dolap yaptırırız dedik. Olmadı bez dolap alacağım yükşük niyetine balkona. İşte ha dedimi olmuyo satılmıyo maalesef

Yaa dur bakalım satılır sahibindene de koy ben ocagımı 2 günde satmıstm daha aktif sanki orası

Kızzzz masallah yarına 100 den geriye sayım basliyor senin icin
Yaa vallahı aynınseyı düşündüm bugun onun heyecanı ıccındeyım artık cıftlı rakamlara bakıyor olacagım cok sukur rabbım ısteyen herkese nasıp etsınn yeni dogan bebekelre bakıp bakıp duruyorum

Valla insallah böyle böyle gececek zaman birde bakmısız ki hersey geridr kalmıs minnos kucağımızda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…