yaaa ben hiç bakamam öyle açık yaralara , allah kolaylık versinİyii kuzum cok tesekur ederım hergun pansuman var onu düşünüyorum
Yok yok duymam kocam gelince fişi de gördü zatenBelli olmaz ihtiyaç duyarsın
Ay hiç kimse göğüs kalkanının faturasını gören eşim gibi olamazYok yok duymam kocam gelince fişi de gördü zaten
Ben esime azcık bi bahsettim bide fiyatını söyledim ne gerek var boyle seylere yok artık dedi gercekten kalkan olayına inanmadı yanlızAy hiç kimse göğüs kalkanının faturasını gören eşim gibi olamaz
Şimdi kuzum benim yatakpdasjnda giyinme odası da var ufaktan. Ve oranın da açık gözlü dolabı var. Ben 1 yıl önce bu eve taşınırken dedim yatak yorganım da var sığamayız oraya o yüzden yine kurduk. Ama çocuk olacağı için park yatak koyacağız yatağın yanına ve odanın modelini değiştirmek zorunda kaldık ve dolabın çıkması gerekiyordu odadan alan için. Dedik hem ferah olsun. İkimiz giyin e odasına zaten sığarız yatak yorgan için de Bi hal çare bukuruz dedık.Resimlerini çekip koyduk letgoya. Demonte hale getirdik dolabı binanın deposuna kaldırdık. Şimdi onun satılması bize maddi olarak çok iyi gelecek ama ondan ziyade. Küçük odamız var orda da benim bazam var onu da koydum letgoya onun kesin satılması lazım ki oda boşalsın bebeğe hazırlayalım. Hem gelen parayla da ya balkona yüklük tarzı basit Bi dolap yaptırırız dedik. Olmadı bez dolap alacağım yükşük niyetine balkona. İşte ha dedimi olmuyo satılmıyo maalesefEski mi dolabın bebise alana kadar yer acamaz mısın ona
Lütfen gümüş göğüs kalkanı diyelim ona saygı duyalımAy hiç kimse göğüs kalkanının faturasını gören eşim gibi olamaz
Yaa dur bakalım satılır sahibindene de koy ben ocagımı 2 günde satmıstm daha aktif sanki orasıŞimdi kuzum benim yatakpdasjnda giyinme odası da var ufaktan. Ve oranın da açık gözlü dolabı var. Ben 1 yıl önce bu eve taşınırken dedim yatak yorganım da var sığamayız oraya o yüzden yine kurduk. Ama çocuk olacağı için park yatak koyacağız yatağın yanına ve odanın modelini değiştirmek zorunda kaldık ve dolabın çıkması gerekiyordu odadan alan için. Dedik hem ferah olsun. İkimiz giyin e odasına zaten sığarız yatak yorgan için de Bi hal çare bukuruz dedık.Resimlerini çekip koyduk letgoya. Demonte hale getirdik dolabı binanın deposuna kaldırdık. Şimdi onun satılması bize maddi olarak çok iyi gelecek ama ondan ziyade. Küçük odamız var orda da benim bazam var onu da koydum letgoya onun kesin satılması lazım ki oda boşalsın bebeğe hazırlayalım. Hem gelen parayla da ya balkona yüklük tarzı basit Bi dolap yaptırırız dedik. Olmadı bez dolap alacağım yükşük niyetine balkona. İşte ha dedimi olmuyo satılmıyo maalesef
Letgoda lokasyona göre oluyor ya sahibinden de öyle mi. Yani taşıma nakliyat alacak kişiye ait olacak zaten samsundan olmalı Bi deYaa dur bakalım satılır sahibindene de koy ben ocagımı 2 günde satmıstm daha aktif sanki orası
Benimki de inanmadı valla saçma bulduBen esime azcık bi bahsettim bide fiyatını söyledim ne gerek var boyle seylere yok artık dedi gercekten kalkan olayına inanmadı yanlız
Haklısın işim bitince küpe filan yaptırayımLütfen gümüş göğüs kalkanı diyelim ona saygı duyalım
Valla ben tekirdaga mı ne yollamıstm kargoyla kargo alıcıya ait bi sekildeLetgoda lokasyona göre oluyor ya sahibinden de öyle mi. Yani taşıma nakliyat alacak kişiye ait olacak zaten samsundan olmalı Bi de
Bendeeyaaa ben hiç bakamam öyle açık yaralara , allah kolaylık versin
Kızzzz masallah yarına 100 den geriye sayım basliyor senin icinBendee
Başına taç yap bence hakediyorHaklısın işim bitince küpe filan yaptırayım
Ama bu koca dolap kargo olmaz ki zatenValla ben tekirdaga mı ne yollamıstm kargoyla kargo alıcıya ait bi sekilde
Yaa vallahı aynınseyı düşündüm bugun onun heyecanı ıccındeyımKızzzz masallah yarına 100 den geriye sayım basliyor senin icin
Aynen o olmaz da ben genel olarak daha aktif gibi düsünüyorm arama yapan zaten samsun secip yapar bi denenebilirAma bu koca dolap kargo olmaz ki zaten
Valla insallah böyle böyle gececek zaman birde bakmısız ki hersey geridr kalmıs minnos kucağımızda insallahYaa vallahı aynınseyı düşündüm bugun onun heyecanı ıccındeyımartık cıftlı rakamlara bakıyor olacagım cok sukur rabbım ısteyen herkese nasıp etsınn yeni dogan bebekelre bakıp bakıp duruyorum
AHHH ınsallahhValla insallah böyle böyle gececek zaman birde bakmısız ki hersey geridr kalmıs minnos kucağımızda insallah
Belki olabilir doğruAynen o olmaz da ben genel olarak daha aktif gibi düsünüyorm arama yapan zaten samsun secip yapar bi denenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?