Tamam canım sen sun ama bilmek isterim. Mesela o altındaki su ile toprağa mı batırdın
Yok hiç Bi şekilde toprağa batırmadım ben suda bakmayı tercih ettim. Cam Bi vazoda dibine büyük taşlar koydum normal sahilden de bulunur aranjman taşı da olur. Sonra yaklaşık yarısına kadar ya da ayarıaında biraz az su dolduruyorum. Zaten bataklık bitkisi bu zmaanla köklerini taşların aralarından da saçaklıyor vazon yeşilleniyor falan. En önemlisi ışığı çok seviyor perde arkası ışığı alan yere koy muhakkak direk güneş ışığı da almasın. Ayda ya da 2 ayda bir suyunu komple değişebilirsin zaten anlaşılır çok kirli olur ya da kokar geçirirsn.
Evet su değişimi 1 2 ayda bir ama yaprak ve sağ kısımlarına ara ara fıs fıs su sık şımartılmayı da seviyor

Hmmm anladım kuzm ben de taşların arasına batırdım o altındaki sulu şeyiyle beraber. Taşlara su koymamıstım bi tık filzilendi sonra yukardan aşağı sarardı suyu hiç değiştirmedim ve taşlara su koymadım ondan böyle oldu sanırm. Teşekkür ederim bilgilerin için

Enn yakın arkadasım dün sabah normal doğum yaptı ve akşama kadar 3 adet deprnd kilot gitti çok yoğun geliyor dedi bi paket daha aldırdım dedi iyi ki çok almışsın dedi malesef iade ettim dedim ama ilk günden sonra bence azalır hala 1 paket yeter gibi geliyor lazım olursa aldırırım artık birilerine

Ev icin bisey diyemem de hastanelere kimse alınmıyor canım tek refakatci kalabiliyor yanında sorda emin ol yine de bizimki oyle
Evet dün doğum yapan arkadasım da öyle söyledi hediyelikleri süsleri flan yanıma aldm ama kmseyi kabul etmediler dedi kapıdan dönmüş gelenler kv si bile 5 dk girebilmiş hemen çıkarmıslar

Yeter kuzum azalıyormuş baya öyle diyorlar normal pede geçiyoruz diyorlar. Öyle bitecek olsa aldırırsın boşver

Ben ins hastane odası susu ve çikolata yaptiricam eğer kimse gelmesse bile o benim ve yıllardır beklediğim bebeğime özel olsun istiyorum ins aklım da var güzel şeyler.
Ben aldım. Bundan 24 lu aldim fazlası dursun göz çıkarmaz
Gozunaydin masallah ins bugünde güzel haberler alırsın bebisinden ve gorursun
Yasamademek123 ve raat basinizsagolsun kizlar mekanları cennet olsun

Tesekkur ederim canım allah razı olsun

Aldığım plastikle kıynadın dimi sulu plastik kap

Fikirlerinizi paylaşın kızlar

Tokluk şekerim sınırda çıktı kızlar 132 sanırım benim mod hep diyet hayırlısı olsun. İyi ki yaptırmışım test valla şeker varmış şaka maka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…