- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Teşekkürler canım. Bende şaşkınım valla ölçümü unutup kek yiyip gittim bir degözün aydın cnm... o nasıl bir sonuç öyle.maşallah şeker sana hiç etki etmiyor
İşte zayıflıgın etkısı de cok oluyorTeşekkürler canım. Bende şaşkınım valla ölçümü unutup kek yiyip gittim bir de
Valla yavrum oldu bir şeylerİşte zayıflıgın etkısı de cok oluyorKilya da zayıf ama onun alt temelınde genetık faktor felan var demekkı hem gebelıkte kı seker gelıp gecıcı cok sukur olsa bile sıkıntı yapmayın
Yaa korkacak hıc bısey yok kuzu ben ne ıgneler yapıyorum kendımeValla yavrum oldu bir şeyleray yarın ölçüme başlayacağım
Korkuyorum vallaYaa korkacak hıc bısey yok kuzu ben ne ıgneler yapıyorum kendıme
Mınıcıcık bısey korkma aldınmı makinesinıKorkuyorum valla
Bu mesajı görünce içim cız etti, paylaşmak istedim. Babaannem 6 gün önce aniden vefat etti. Hamilelik haberimi alınca öyle sevinmişti ki, bundan daha güzel bir haber alamazdım, daha ölsem de gam yemem demişti. Bebeği göremeyeceği için gözü açık gitmemiştir belki ama yaşasaydı eli kanda da olsa gelirdi doğumuma. Ahh ciğerim bir yandı ki.Yaaa doğru tabii ama ben gelme diyemem kimseye biz eşimin çekirdek benim çekirdek toplam 15 kişiyiz zatenablalarım yeğenlerim canlarım yani eşimin anane babane var nasıl dicez gelme çok ayıp olur Allah korur napalım
Basınız sagolsun canımBu mesajı görünce içim cız etti, paylaşmak istedim. Babaannem 6 gün önce aniden vefat etti. Hamilelik haberimi alınca öyle sevinmişti ki, bundan daha güzel bir haber alamazdım, daha ölsem de gam yemem demişti. Bebeği göremeyeceği için gözü açık gitmemiştir belki ama yaşasaydı eli kanda da olsa gelirdi doğumuma. Ahh ciğerim bir yandı ki.
Canım canımmm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babaneciğininBu mesajı görünce içim cız etti, paylaşmak istedim. Babaannem 6 gün önce aniden vefat etti. Hamilelik haberimi alınca öyle sevinmişti ki, bundan daha güzel bir haber alamazdım, daha ölsem de gam yemem demişti. Bebeği göremeyeceği için gözü açık gitmemiştir belki ama yaşasaydı eli kanda da olsa gelirdi doğumuma. Ahh ciğerim bir yandı ki.
Yaa evet kadın daha cevap yazmadı cok merak ediyorum nasıllar tesadüfen gördüm bende konuyu diger o bayana da cok sasırdım valla Rabbim yeter ki can versin 700 gr bebis aylarca tutunmus ve masallah iyiymis Allah ım hepimize saglıklı zamanida dogumlar nasip etsin insallahZEYNEPP5555 heheh buldum senı kız 2 tane p varmıs ben tek yapıyordum ondan olmuyormus yaa bak ne dıcem tesaduf bı sayfaya baktım sımdıde sende ordaydın kadın 28. Haftasında doguma gırmıs bırııde yazmıs 27 haftalık dogurudm bende dıe 790 gr ayy bu kadar kucuuk te doguyırlarmıs demekkkı ama 84 gun kuvezde kaldı yazmıs ne zor olmustur rabbım zamanında kavusmamızı nasıp etsın
Aminn canım ınsallhhYaa evet kadın daha cevap yazmadı cok merak ediyorum nasıllar tesadüfen gördüm bende konuyu diger o bayana da cok sasırdım valla Rabbim yeter ki can versin 700 gr bebis aylarca tutunmus ve masallah iyiymis Allah ım hepimize saglıklı zamanida dogumlar nasip etsin insallah
Günaydın canikomGünaydnlar herkese
Sildim ilkini kuzum video izledim birkaç taneMınıcıcık bısey korkma aldınmı makinesinı
Yaparken ıgneyı kan ılk cıkınca pecete ıle ılk cıkanı sil sonra parmağı sık 2. Cıkanla ölç
Tamam canım sen sun ama bilmek isterim. Mesela o altındaki su ile toprağa mı batırdın
Aa gerçekten mi yerini mi sevmedi acaba benim 2 tanesi 2 yıllık 3 tanesi 4 yıllık. Bi daha alacak olursan bakımıyla ilgili önerilerimi sunarım
Başınız sağ olsun kuzumBu mesajı görünce içim cız etti, paylaşmak istedim. Babaannem 6 gün önce aniden vefat etti. Hamilelik haberimi alınca öyle sevinmişti ki, bundan daha güzel bir haber alamazdım, daha ölsem de gam yemem demişti. Bebeği göremeyeceği için gözü açık gitmemiştir belki ama yaşasaydı eli kanda da olsa gelirdi doğumuma. Ahh ciğerim bir yandı ki.
Parmak ucuna yakın yerden del daha iyi gelirSildim ilkini kuzum video izledim birkaç taneilk ölçüm başarısız yine de kan yeterli gelmedi bir tane zayi oldu neyse ikincide kanı iyice fışkırtıp ölçtüm oldu 77 çıktı açlık bakalım tokluk ne olacak
Öyle yapayım uca yakın yer acır dedimParmak ucuna yakın yerden del daha iyi geliraclıkta gayet iyi insallah toklukta da hicbir sorun cıkmayacak rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?