- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yaa kuzum tedavıden 4 ay once 64 kıloydum hayatımda sadece 1 kere 72 yı görmustum eskı hamılelıklerım dahil oda 4 yıl oncekı tedavıdeKız deme senin sıkıntıların vardı senin ki cok cok normal ben normalde 56 57 kg kızdm tedavide 60 oldum simdi 67 7 kg almısım daha ne olsun 70 le kapatırım sanıyordum ama olmaycak
Yaa kuzum su ıcsem yarıyor deniliyor r ya baksana su ıcıyorum fazla dıyorlar ödem yapar dıyorlarSebze yiyerek olmazsın kuzum ya merak etme
Aynen öyle az kaldı yapacak bisey yok melegimizi insallah kucagımıza aldıgımızda pırrrr hepsi ucup gidecek eski hayatimiza da döneriz enerjimize de Allah ın izniyle hersey olur hicc takma kafana sıkma canını valla bende bu hafta özellikle ful yanlızdm esim hep gün asırı 24 cü geliyor uyuyor inan kafayı yemek uzereyim iyi ki burası sizler varsiniz birbirimize yaza yaza rahatlıycaz isteYaa kuzum tedavıden 4 ay once 64 kıloydum hayatımda sadece 1 kere 72 yı görmustum eskı hamılelıklerım dahil oda 4 yıl oncekı tedavıde
Tedavı oncesı 64 olup tedavı surecıne kadar zaten hızla 72 oldum farketmeden tsh dusuklugunden e sonra tedavı cabası sımdııde 82 ben alısma dım bu kılo ya rakama bazen tınmıyorum ama bazende ben nere gıtcem boyle dıyorum psikolojiye baglı bugun uyudum uyandım cık gergınım hıc bısey yapmamak sadece barbunya ayıkladım haslamayaa koydum oda yarına salata yapmam ıcın bıseyelr duzgun gıtmıyor yapamıyorum dıe gergın oluyorum mesela işte kıloya da bazen takıyorum bazende umursamıyorum
Sanırım ben gerginlikten bazen takacak seylerı cabuk buluyorum neysee az kaldıı az kaldıı cogu gıttı az kaldıı
Aynen canim bazen ınsanın enerjısı cok düşüyor işte canıda yandıkca olumsuzluk olcak dıe korku ıle ınsan daha bır kotu oluyor ama oyle boyle bırımızın enerjısı dıgerıne de yansıyor ellerimizden tutup kalkıyoruz cok şükürAynen öyle az kaldı yapacak bisey yok melegimizi insallah kucagımıza aldıgımızda pırrrr hepsi ucup gidecek eski hayatimiza da döneriz enerjimize de Allah ın izniyle hersey olur hicc takma kafana sıkma canını valla bende bu hafta özellikle ful yanlızdm esim hep gün asırı 24 cü geliyor uyuyor inan kafayı yemek uzereyim iyi ki burası sizler varsiniz birbirimize yaza yaza rahatlıycaz iste
Olsun o ağrı sancı içinde yüz yüze olmaktan iyidir benceAaa gelmeyenler telefonla yetişir sen rahat ol
Valla bakalım görcezKuzum yarıyodur işe ben beceremedim belki iç çamaşrı falan koyim dedim güzel olmadı bebek eşyası denemedim herkes yapıo olur herhalde
Cidden çok içiyon suyu amaYaa kuzum su ıcsem yarıyor deniliyor r ya baksana su ıcıyorum fazla dıyorlar ödem yapar dıyorlare napimm benn
Yaa bıde bizdeki herkes yakın gebelıgım boyunca butun sıkıntıları esımle bırlıkte yasariz ama bebek olunca daha olmadan bıle olsada sevsek dıe bahsediliyor sırf meraktan baska bısey degıl ozaman dda bız ıstemeyız onlar burnumuzun dıbınde bıterlerAaa gelmeyenler telefonla yetişir sen rahat ol
İşte Bi araştırma yapayım da bakalımArkadasm lansinoh kullanıyormus cok memnunum dedi daha uygun fiyatlı avent gercekten cok pahalı
Yok yaa milyon tane insan yazdı favladı. Bi kısmı geleceğim dedi gelmedi. Allahım diyorum niyeSen dolabi satiyordun naptn canım elden cıkarabildin mi
Haklısın kuzum vallaa neyle karşılaşcaz ben de hiç bilmiyorum bi anneme güveniyorum lafa söze yeticek tek kişi oOlsun o ağrı sancı içinde yüz yüze olmaktan iyidir bence
Bende sayısı tam
Superrr canımmm masallahhhKızlar
Tahlil sonuçlarım çıktı çok şükür tertemiz maşallah. Açlık ve tokluk şekerim 82 çıktı nasıl sabitlediysem artıkdoktorum 11 tane istemiş sağlık ocağındaki doktorum 28 tane yapmış ne var ne yok baktım diyor. Yarın kontrolümüz var dua edin plesanta az da olsa yukarı çıkmış olsun
Belli olmaz ihtiyaç duyarsınBende sayısı tam
Eski mi dolabın bebise alana kadar yer acamaz mısın onaYok yaa milyon tane insan yazdı favladı. Bi kısmı geleceğim dedi gelmedi. Allahım diyorum niye
aminnnn cnm inşallah.Aminnn inşallah kuzum bugün cuma sen de bol bol duanı etmeyi ihmal etme. Cuma öğlen vakti hiç kaçırmamıştım ezanla meryem süresi okumuştum hamdolsun Allahasenşn de herşey güzel olacak
cnm geçmiş olsun.şimdi iyidir umarım..Kızlar bı cok yazdıklarınızı okuyamadım sadece benım adıma etıket olanlara baktım hızlıca umarım bana yazıp atladıgım olmamıstır
Benım kızım tırnagından operasyon olduonunla ılgılenmeye calısıyroum sımdı bıraz uzandım o bı yerde ben bı yerde yatıyoruz şifa nıyetıne bı fatiha okuyabılen varsa okursa kızımın nıyetıne sevınırım hızlıca toparlansın kuzumm
gözün aydın cnm... o nasıl bir sonuç öyle.maşallah şeker sana hiç etki etmiyorKızlar
Tahlil sonuçlarım çıktı çok şükür tertemiz maşallah. Açlık ve tokluk şekerim 82 çıktı nasıl sabitlediysem artıkdoktorum 11 tane istemiş sağlık ocağındaki doktorum 28 tane yapmış ne var ne yok baktım diyor. Yarın kontrolümüz var dua edin plesanta az da olsa yukarı çıkmış olsun
İyii kuzum cok tesekur ederım hergun pansuman var onu düşünüyorumcnm geçmiş olsun.şimdi iyidir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?