- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Şimdi çıktım kontrolden gayet iyi minnoş 537 gr olmuş. Boyu uzun olacak dedi. Rahim uzunluğu ölçtü şuan için sıkıntı yok ama 15 günde bir bakalım dedi. 62.6 olmuşum kiloya dikkat dediİşte zayıflıgın etkısı de cok oluyor@Kilya da zayıf ama onun alt temelınde genetık faktor felan var demekkı hem gebelıkte kı seker gelıp gecıcı cok sukur olsa bile sıkıntı yapmayın
Gözün aydın canım benimŞimdi çıktım kontrolden gayet iyi minnoş 537 gr olmuş. Boyu uzun olacak dedi. Rahim uzunluğu ölçtü şuan için sıkıntı yok ama 15 günde bir bakalım dedi. 62.6 olmuşum kiloya dikkat dedi
Sağol canım çok şükürGözün aydın canım benim
Gozunaydin cnmŞimdi çıktım kontrolden gayet iyi minnoş 537 gr olmuş. Boyu uzun olacak dedi. Rahim uzunluğu ölçtü şuan için sıkıntı yok ama 15 günde bir bakalım dedi. 62.6 olmuşum kiloya dikkat dedi
Bitmiş kuzu fırında yemek yaparken eşim hep onu kullanıyor alcaktım zaten sıparıslerimde vardıAy varsa dedim kız sırf onun için alma
Sabah sabah benimde tipki senin gibi sinirlerim oynadı 2 gündür kalçadan bacağa doğru krampla uyanıyorum yatakta zor dönüyorum naz mi yapiyorsun diyor ya Allahaşkına naz yapan insan evde iş falan yapmaz ben yemeğimi günlük işlerimi kendim yapiyorum çayını kahvaltisini hazirliyorum bu mu naz? Sen de kafana takma bu süreçte anladimki erkekler birbirlerine kadinlardan daha çok akil veriyor ve dedikodu yapiyorlar istege bağlı sezeryanda eğer dr luzum görmüyorsa fark çıkıyormuş benim gittiğim hastanede öyle yani çok bilmiş arkadaş eşine onu söylemiştir.Günaydın kızlarrr güzel haftasonlarıısabah sabah eşim ve beni gıcık etmesiyle kalktık yine efendim ben normal mi doğurcakmışım sezeryan mı dedim ben karar vermiyorum ona son anlarda belli oluyo dedim, sezeryan para tuzağıymış dio bana delirtti beni yaa arkadaşından duymuş allahım ne salak insanlar var erkekler gerçekten kadınlardan daha dedikoducu içeriğini bilmeden yorum yapıyolar ya bide sinir oluyorum kendi eşi de sezeryan doğurdu yani sanki çok para farkı var normalle sez. Arasında
Ohhohhh masallahhhŞimdi çıktım kontrolden gayet iyi minnoş 537 gr olmuş. Boyu uzun olacak dedi. Rahim uzunluğu ölçtü şuan için sıkıntı yok ama 15 günde bir bakalım dedi. 62.6 olmuşum kiloya dikkat dedi
Ohh maşalllah yarasınSağol canım çok şüküroksapar,progestan fitil,mom vital vitamin, magnezyum + demir ilave verdi.
Ayy evet canım ya güzel haberler vereceğimiz günlerde gelecek inşallah sabırlaOhhohhh masallahhhmınnakk kuzular saglıkla gelinde yuzlerımız gulsün ayy her bı pozıtıf te bayram havası oluyordu sımdı dogum haberlerı de 2 aydan sonra gelmeye baslar bence nasıl heyecanlanırızzz Bak sımdıden dıyorum o zamanakr da gelınce yazıcaz takır takır ennazından dogdu dogacak ıyıyız dua edın felan yanı meraktan ölmeyelım surda
Bakk yaa kızlarr bebeklerımız ıcın neler den gectık sıkmayın canınızı kuzum herkesın hamılelegıde dogumuda bır degıl ıste senı gaza mı getiriyor naz mı yapıyorsun derken bosver sen bebegıne dokun onu hisset bu gunlerı gormek ıcın nelerden gectık bız ben evde bıle adım atarken canım acıyor dıe aglıyorum bugun ruyama bıle girdi dunde kotuydum burdan gule oynaya yazdığıma bakma senın halini sen anlarsın naz yapıyor vs dıyenlere kulak tıka canın onemlı senın bosver bugun eltımın oglunun sunnet kuranı var sabah aradı senı aldırayım dıo dedım ben yataktan kalkıo mutfaga gitsem de karnımızı doyursak dıe dusunuyırum cnaım acıyor kanepeye bacagımı kaldırırken pacamı tutup elımle destek vererek kaldırıyorum bunu ben yasıyırum ben bılırımSabah sabah benimde tipki senin gibi sinirlerim oynadı 2 gündür kalçadan bacağa doğru krampla uyanıyorum yatakta zor dönüyorum naz mi yapiyorsun diyor ya Allahaşkına naz yapan insan evde iş falan yapmaz ben yemeğimi günlük işlerimi kendim yapiyorum çayını kahvaltisini hazirliyorum bu mu naz? Sen de kafana takma bu süreçte anladimki erkekler birbirlerine kadinlardan daha çok akil veriyor ve dedikodu yapiyorlar istege bağlı sezeryanda eğer dr luzum görmüyorsa fark çıkıyormuş benim gittiğim hastanede öyle yani çok bilmiş arkadaş eşine onu söylemiştir.
Benm 7 tane olgunlasan var ben de buzdolabına attım 2 günde olgunlaştı hayinlerAllah canını almasınyaa senın avokado yerınde sayıyor muzlarla sarmas dolaş bugun ıcıne seftalı elma ne bulduysam attım
Nurselek kese kagıdı dedı onu bulamadım bı tek
Plesanta aşağıda diye kuzum ya doğuma kadar devam edeceğiz dedi bakalım . Şuan için bir sıkıntı yok bakalım. Kiloya dikkat dedi sadece taktı kiloma sanki 100 kilo oldumOhh maşalllah yarasınfitile neden başladı şimdi
Ohhh yarasın sana ne dıyeyımBenm 7 tane olgunlasan var ben de buzdolabına attım 2 günde olgunlaştı hayinlermarkettekiler öyle zor oluyo malesef
Yaa benı gormesın o zamnPlesanta aşağıda diye kuzum ya doğuma kadar devam edeceğiz dedi bakalım . Şuan için bir sıkıntı yok bakalım. Kiloya dikkat dedi sadece taktı kiloma sanki 100 kilo oldum
Foto at bakemOhhh yarasın sana ne dıyeyımya iste gelsın den aldım taze manav etıketı vardı markette degıl sanırım
Kuzum gıtme vallaaa ben cesaret edemem hem enfeksıyon acık bolge sonucta hemde evet hıc bır sekıkde dokundurmaKızlar ben şimdi kuaföre ağdaya gidecektim şöyle bir internetten bakayım dedm erken doğuma açılmaya kanamaya sebep oluyormus yazanlar var hey ağda yapan varmı malum bölgeyeya millet çatır çatır gitti ağdaya ben anlamadm içimdeki bu korkular beni yordu
Of yaa ben kendi ağdamı ve ağda makinemi götürcektim tek sıkıntı yapacak kişiydi kızı da buldumKuzum gıtme vallaaa ben cesaret edemem hem enfeksıyon acık bolge sonucta hemde evet hıc bır sekıkde dokundurma
Ulaann bızz adamlara elletmıyoz korkkudan ne agdasıvuruyorum makineyi benık daha ewel epilasyon a gıtmeden kulkandıgım kısaltmak ıccın tras makınem vardı sımdıde ona devam
İyi olsun tedbirli gitmek iyidir her zman boşver.Plesanta aşağıda diye kuzum ya doğuma kadar devam edeceğiz dedi bakalım . Şuan için bir sıkıntı yok bakalım. Kiloya dikkat dedi sadece taktı kiloma sanki 100 kilo oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?