- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Foto at bakem
Agda yapma kuzzum sart mı canınızdan onemlı degılOf yaa ben kendi ağdamı ve ağda makinemi götürcektim tek sıkıntı yapacak kişiydi kızı da buldumevde kendim yapmaya çalışsam yine mi sıkıntı olur. E ben göremiyorum önümü arkamı doğumda millet ne görecek diye bir de onun stresine girerim ☹
Plesanta aşağıda diye kuzum ya doğuma kadar devam edeceğiz dedi bakalım . Şuan için bir sıkıntı yok bakalım. Kiloya dikkat dedi sadece taktı kiloma sanki 100 kilo oldum
Ya ben kendim yapıyorum aynayla felan jiket vursam basımi alamam doguma kadar ki onuda görmüyorm ama son yaptigimda cok zorlandm ters cekmisim kuaföre gidecegm bnde kendi agdamla konustm tamam dediler yani kendini cok kasmazsan bisey olacagını sanmam agdaya alısıksan ama tabi yine de sen bilirsnKızlar ben şimdi kuaföre ağdaya gidecektim şöyle bir internetten bakayım dedm erken doğuma açılmaya kanamaya sebep oluyormus yazanlar var ağda yapan varmı malum bölgeyeya millet çatır çatır gitti ağdaya ben anlamadm içimdeki bu korkular beni yordu
Amnnn hepsi gider misler gibisin nolmus sanki hersey bebisler icinEki Görüntüle 2918347 bakın gözunuz tombiş hamiş görsünbunuda şimdi Labellaaa bende avokado tanısı koymak ıcın resım ısteyınce yolumun üzerinde cektım
Bak bugun havamdayım dalga gecıyorum kendımleAmnnn hepsi gider misler gibisin nolmus sanki hersey bebisler icin
Ufff gidicenmi kuzum. Evde yapanlar nasıl yapıyorlar. Ben jileti bile yapamıyorum delimisinizzzYa ben kendim yapıyorum aynayla felan jiket vursam basımi alamam doguma kadar ki onuda görmüyorm ama son yaptigimda cok zorlandm ters cekmisim kuaföre gidecegm bnde kendi agdamla konustm tamam dediler yani kendini cok kasmazsan bisey olacagını sanmam agdaya alısıksan ama tabi yine de sen bilirsn
Aman aynen yaa takmayın nolur kilolarınızı. 6 7 ay öncesinde bunları konuşabiliyomuyduk öyle düşünü nEki Görüntüle 2918347 bakın gözunuz tombiş hamiş görsünbunuda şimdi Labellaaa bende avokado tanısı koymak ıcın resım ısteyınce yolumun üzerinde cektım
Benden baska konusan yokkı zaten kılo yuAman aynen yaa takmayın nolur kilolarınızı. 6 7 ay öncesinde bunları konuşabiliyomuyduk öyle düşünü n
Dokundurmayyın canım siz bılırısnız yıne amaUfff gidicenmi kuzum. Evde yapanlar nasıl yapıyorlar. Ben jileti bile yapamıyorum delimisinizzzağda düşünüyordum gitsek nolur yaa
Heralde yavrum boşver bak az kaldıBenden baska konusan yokkı zaten kılo yuherkess 60 lı kılolarda filinta gibi masallah kız aradda uff nasıl oldum dıyorum ama cogunlukla da dalga bıle gecıyorum kendımle yoksa cok kafamı taksam resım felan atarmuyum bak nasıl barısıgıım kendımle
3 gündür gidicem sürekli birşey çıkıyor dün tam evden cıkıyorum kız dediki dükkanda su boruları patladı müşteri alamıyoruz en sonunda dedim bu bir işaret mi acaba ayaklarım da geri geri gidiyor zaten sonra internetten bi bakıyım dedim zararlı yazmıslar. Epilasyon zamanı traş makinesi aldırmışlardı onunla bile yaptgımda kanlar çıkıyor baya hassas demekki korktum ben de şimdi. Jilet flan yaomakta cok zor hiç yapmadm. Eğilmek sıkıntı. Beni tek rahatsız eden şey doğumda insanların tertemiz göremeyecek olması. Dr a giderken cok dikkat ettiğim bir konudur nolcak bilmiyormYa ben kendim yapıyorum aynayla felan jiket vursam basımi alamam doguma kadar ki onuda görmüyorm ama son yaptigimda cok zorlandm ters cekmisim kuaföre gidecegm bnde kendi agdamla konustm tamam dediler yani kendini cok kasmazsan bisey olacagını sanmam agdaya alısıksan ama tabi yine de sen bilirsn
Hmm bunun derisi kalın içi olgunmudur acaba parmağınla bastırnca çok mu sert dış kabugunun içinin yumuşaklığını kontrol etmen lazm. Kabugundan mı sert geliyor sana acabaEki Görüntüle 2918346 . İşte bebekk
Hiç tüketmedim o günden sonra bakalım öğlen akşam nasıl gelecek arada meyveler var ya2. Saattee baktırıyor benım dahılıye dr um kadın dogumcumda aman 140 ı gecmıyor dımı dıe uyarıyor sen korkma 1 saatte bu cıkması bıle normal abartılcak gıbı bısey yok sadece seker recel vs cok tuketmemen lazım
Yavrum bilmiyorum ki bunların işlenmesinde kimyasal kullanılmıyormuş güya benim aldığım markada ondan pahalı diyorlar ama bilmiyorum inan ne farkı var ben de krem almayı düşünmüyorumEki Görüntüle 2918353 kızzzKilya bakk e bebek te ki fiyatlara yaa neden bu kadar farklı fiyatlar var 400 e bıle var bırde 100 ama 925 ayar gümüş dio ayy krem yerıne bu kapaklar alına bilinir mesela
Bılemıyorum kuzum prof sensınHmm bunun derisi kalın içi olgunmudur acaba parmağınla bastırnca çok mu sert dış kabugunun içinin yumuşaklığını kontrol etmen lazm. Kabugundan mı sert geliyor sana acaba
Meyveden al sekerın demıstı bana da dr hıc sınır koymadılarHiç tüketmedim o günden sonra bakalım öğlen akşam nasıl gelecek arada meyveler var ya
Valla benimki de hep kasiklarimda arada rahime kadar hissediyorm normaldir heraldeBak bugun havamdayım dalga gecıyorum kendımleyaa kahvaltımı yaptım baktımm bebemm oynuyor cok alta vurdugu ıcın kendılerı sımdı hemen dedım uzanayım yavrum rahat oynasın tabi hersey onlar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?