- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Hmmm ne bıleyım yaa bende emzırırken bebeklerde ozamanlar 1 hafta 10 gun acısını yasıyordum sonra duzelıyor du hıc emzırmemezlıkte yapmamıştım acıyor dıeYavrum bilmiyorum ki bunların işlenmesinde kimyasal kullanılmıyormuş güya benim aldığım markada ondan pahalı diyorlar ama bilmiyorum inan ne farkı var ben de krem almayı düşünmüyorum
Ayakalr asagıda hep dıo dr um sanırım ondan vurdukca inliyor alta alta hele 1 ay daha buyusun altımıza işeriz herhaldeValla benimki de hep kasiklarimda arada rahime kadar hissediyorm normaldir heralde
Kız iyi de napcaz dokunmayıp da Mısır örgüsü yaptırıp gitcek halimiz yok doğuma te tövbe yarabbimDokundurmayyın canım siz bılırısnız yıne ama
Bende ondan korkuyorum valla Allah ikinciyi nasip ederse insallah lazeri tamamlamadna gitmem3 gündür gidicem sürekli birşey çıkıyor dün tam evden cıkıyorum kız dediki dükkanda su boruları patladı müşteri alamıyoruz en sonunda dedim bu bir işaret mi acaba ayaklarım da geri geri gidiyor zaten sonra internetten bi bakıyım dedim zararlı yazmıslar. Epilasyon zamanı traş makinesi aldırmışlardı onunla bile yaptgımda kanlar çıkıyor baya hassas demekki korktum ben de şimdi. Jilet flan yaomakta cok zor hiç yapmadm. Eğilmek sıkıntı. Beni tek rahatsız eden şey doğumda insanların tertemiz göremeyecek olması. Dr a giderken cok dikkat ettiğim bir konudur nolcak bilmiyorm
Tras makınesı ıle kısaltmaKız iyi de napcaz dokunmayıp da Mısır örgüsü yaptırıp gitcek halimiz yok doğuma te tövbe yarabbimvarmı başka seçenek ben yapamıyorum. Kramp girdi en son yaptığımda kara kara düşünüyoruö ben bu işi napcam diye
Valla benimde öyle galiba resmen rahime vuruyor arada korkuyorum datek iyi olsunlarda vursunlar napalmAyakalr asagıda hep dıo dr um sanırım ondan vurdukca inliyor alta alta hele 1 ay daha buyusun altımıza işeriz herhalde
Ben dun cok agrı cekınce akt kemıgım agrıyor dıe esımde dr dan duydu ya ayakalr hep asagıda bende dıyroum ya vurdukca altta oynuyorValla benimde öyle galiba resmen rahime vuruyor arada korkuyorum datek iyi olsunlarda vursunlar napalm
Ya ben önceden giderdim tas catlada 10 dk de biterdi gecen inan saatlerce ugrastim görememek de cabası tiras makinesi hayatta vuramam kanatırım kesin jiletle de cok zor hergün hergün almak gerek bi agdaya gidip deniycem baktm geriliyorum kasılıyorm baska bir yol ararım artkUfff gidicenmi kuzum. Evde yapanlar nasıl yapıyorlar. Ben jileti bile yapamıyorum delimisinizzzağda düşünüyordum gitsek nolur yaa
Valla hic sormamıstm demekki bizim kide ayaklar asagıdaBen dun cok agrı cekınce akt kemıgım agrıyor dıe esımde dr dan duydu ya ayakalr hep asagıda bende dıyroum ya vurdukca altta oynuyor
Oda dıo acaba bebek alta vurdugu ıcın mı canın bu kadar acıyor
Eşimle paylaştım bu durumu biliyomusun. Ben yardımcı olayım dedi. Yok dedim daha neler. Ama jilet işi olmaz artık kanattım geçende . Şu venüs ler var ya onlarda kanama olmuyo ama gene görmeden onu d a nasıl yapayım. Ağdaya gidip Bi baksak duruma artık napalım yaYa ben önceden giderdim tas catlada 10 dk de biterdi gecen inan saatlerce ugrastim görememek de cabası tiras makinesi hayatta vuramam kanatırım kesin jiletle de cok zor hergün hergün almak gerek bi agdaya gidip deniycem baktm geriliyorum kasılıyorm baska bir yol ararım artk
Esimde aynısını dediEşimle paylaştım bu durumu biliyomusun. Ben yardımcı olayım dedi. Yok dedim daha neler. Ama jilet işi olmaz artık kanattım geçende . Şu venüs ler var ya onlarda kanama olmuyo ama gene görmeden onu d a nasıl yapayım. Ağdaya gidip Bi baksak duruma artık napalım ya
Epilatör yok bende yaa olsa bacak koltuk altı hallederim Bi şekilde de. Bakalım işteEsimde aynısını dediepilatörle bacaklarimi alıyorm inan ona bile zorlanıyorum kendime cekerken ama yapacak bisey yok kanamiyor bari o en azından agdayıda mecbur deniycem artık
Ay bilmiyorum ki kuzum valla bizim tecrübede olmayınca işte mecbur gerekli gereksiz alıyoruzHmmm ne bıleyım yaa bende emzırırken bebeklerde ozamanlar 1 hafta 10 gun acısını yasıyordum sonra duzelıyor du hıc emzırmemezlıkte yapmamıştım acıyor dıeacaba bundada 1 hafta dişimi sıksam sonra gecer mı
Oyledır canımValla hic sormamıstm demekki bizim kide ayaklar asagıda
Olsun bende sımdı bırcok farklı seyı tecrube edınıyorhm eskıden tecrubelı olsam ne yazar ozamanlar 18 yasımdaydımAy bilmiyorum ki kuzum valla bizim tecrübede olmayınca işte mecbur gerekli gereksiz alıyoruz
Yaa ne kadar küçüksün şimdi bakıncaOlsun bende sımdı bırcok farklı seyı tecrube edınıyorhm eskıden tecrubelı olsam ne yazar ozamanlar 18 yasımdaydım
Benm de öyle seyrek zaten baktm göremiyorum arkası tammaen bir görünmezlik bende şu kdarck göbeğimle göremiyosam son ay hiç göremem artık dr lar ne görürse Allaha emanet mi dicez napcaz bilmiyormTras makınesı ıle kısaltmagerısı de umrumda degıl vallaa napalım canımm aaa zaten epilasyon dan bende alt taraflarda var genelde
Ayyenn kuzummmYaa ne kadar küçüksün şimdi bakıncaunutuluyor diyor insanlar zaten
2 hafta sonra kontrolm var dr a sorsammı acaba hocam genital bölgeye ağda yapmakta sakınca olur mu diyeEşimle paylaştım bu durumu biliyomusun. Ben yardımcı olayım dedi. Yok dedim daha neler. Ama jilet işi olmaz artık kanattım geçende . Şu venüs ler var ya onlarda kanama olmuyo ama gene görmeden onu d a nasıl yapayım. Ağdaya gidip Bi baksak duruma artık napalım ya
Bosver ne gerektırırse salın kendınızı kızlarBenm de öyle seyrek zaten baktm göremiyorum arkası tammaen bir görünmezlik bende şu kdarck göbeğimle göremiyosam son ay hiç göremem artık dr lar ne görürse Allaha emanet mi dicez napcaz bilmiyormya da dr a hocam göremediğim yerleri bi zahmet şaaparsanız diyip jilet mi uzatcaz doğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?