Yavrum bilmiyorum ki bunların işlenmesinde kimyasal kullanılmıyormuş güya benim aldığım markada ondan pahalı diyorlar ama bilmiyorum inan ne farkı var ben de krem almayı düşünmüyorum
Hmmm ne bıleyım yaa bende emzırırken bebeklerde ozamanlar 1 hafta 10 gun acısını yasıyordum sonra duzelıyor du hıc emzırmemezlıkte yapmamıştım acıyor dıe acaba bundada 1 hafta dişimi sıksam sonra gecer mı

Bende ondan korkuyorum valla Allah ikinciyi nasip ederse insallah lazeri tamamlamadna gitmemyapan nasil yaoiyor valla bilmiyor ben elim aliskin yaparim ama aynayla cok zor oldu ters sürmüsüm simdi bu sefer iltihap oldu hafiften bi kere bi deniycem bakalim

Tras makınesı ıle kısaltma gerısı de umrumda degıl vallaa napalım canımm aaa zaten epilasyon dan bende alt taraflarda var genelde

Valla benimde öyle galiba resmen rahime vuruyor arada korkuyorum datek iyi olsunlarda vursunlar napalm
Ben dun cok agrı cekınce akt kemıgım agrıyor dıe esımde dr dan duydu ya ayakalr hep asagıda bende dıyroum ya vurdukca altta oynuyor
Oda dıo acaba bebek alta vurdugu ıcın mı canın bu kadar acıyor

Ufff gidicenmi kuzum. Evde yapanlar nasıl yapıyorlar. Ben jileti bile yapamıyorum delimisinizzz ağda düşünüyordum gitsek nolur yaa
Ya ben önceden giderdim tas catlada 10 dk de biterdi gecen inan saatlerce ugrastim görememek de cabası tiras makinesi hayatta vuramam kanatırım kesin jiletle de cok zor hergün hergün almak gerek bi agdaya gidip deniycem baktm geriliyorum kasılıyorm baska bir yol ararım artk

Ben dun cok agrı cekınce akt kemıgım agrıyor dıe esımde dr dan duydu ya ayakalr hep asagıda bende dıyroum ya vurdukca altta oynuyor
Oda dıo acaba bebek alta vurdugu ıcın mı canın bu kadar acıyor
Valla hic sormamıstm demekki bizim kide ayaklar asagıda

Eşimle paylaştım bu durumu biliyomusun. Ben yardımcı olayım dedi. Yok dedim daha neler. Ama jilet işi olmaz artık kanattım geçende . Şu venüs ler var ya onlarda kanama olmuyo ama gene görmeden onu d a nasıl yapayım. Ağdaya gidip Bi baksak duruma artık napalım ya

Esimde aynısını dediepilatörle bacaklarimi alıyorm inan ona bile zorlanıyorum kendime cekerken ama yapacak bisey yok kanamiyor bari o en azından agdayıda mecbur deniycem artık

Ay bilmiyorum ki kuzum valla bizim tecrübede olmayınca işte mecbur gerekli gereksiz alıyoruz

Tras makınesı ıle kısaltma gerısı de umrumda degıl vallaa napalım canımm aaa zaten epilasyon dan bende alt taraflarda var genelde
Benm de öyle seyrek zaten baktm göremiyorum arkası tammaen bir görünmezlik bende şu kdarck göbeğimle göremiyosam son ay hiç göremem artık dr lar ne görürse Allaha emanet mi dicez napcaz bilmiyorm ya da dr a hocam göremediğim yerleri bi zahmet şaaparsanız diyip jilet mi uzatcaz doğumda

2 hafta sonra kontrolm var dr a sorsammı acaba hocam genital bölgeye ağda yapmakta sakınca olur mu diye

Bosver ne gerektırırse salın kendınızı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…