- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yok kuzum daha evel sıkıntı yasamıyordum bebek asagıda buyudukce ıyıce alta yerlestıkce agırlastıkca bırde zamanka kemıklerde gevsedıkce canım yanıyor ben bacagım ı kanepeye kaldırırken bıle canım acıyor bazen pacamdan tutup elımle koydugum oluyor yavrumAy bakalım bende deneyimleneceğim. Umarım memnun kalırım ya. O kadar kalın mı ki bacak arası
İvet iyi duruyo ama pahalıymışBen bunu almıştm
Çok anlamıyorum canım ama bakınca gayet iyi gibiEki Görüntüle 2923537
Kızlar sonuçlara bakar mısınız lütfen
Evet ben de onu gördüm de pahalı işte kuzumBen üçüncüyü aldım canım ama birinci daha iyiymiş de pahalı idi
Ah kuzum yavaş yavaş o noktalara ilerliyoruz bizde. Hayırlısı ile şu yavrulara kavuşalımda inşallahYok kuzum daha evel sıkıntı yasamıyordum bebek asagıda buyudukce ıyıce alta yerlestıkce agırlastıkca bırde zamanka kemıklerde gevsedıkce canım yanıyor ben bacagım ı kanepeye kaldırırken bıle canım acıyor bazen pacamdan tutup elımle koydugum oluyor yavrum
Tedbirli ol zaten. Çamaşırlarını da yıkadınCok şükürsartlarımıyorum kuzum da tedbırlı olmaya calısıyorum ya olursa dıee
Üçüncünün yorumları iyi geldi diğer yastık gibi olan çok işlevsel gelmedi bana. Bunun arasına girip yatmak daha iyi gibi ama kullanmadan bilemiyorum yine deEvet ben de onu gördüm de pahalı işte kuzum
Sağ ol canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok anlamıyorum canım ama bakınca gayet iyi gibi
Allah razı olsun kuzum isteyen bekleyen herkes ile inşallahSağ ol canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cok uzun zaman oldu 4 lu testte vermistim en son yarın doktora söyluycem bi tit vermej istiyorum dieYaaasen en son ne zaman baktırdın idrara bak sende karın ağrısı da vardı Bi tahlil ver sen kuzum
Puset kılıfı ne kız onu görmedim gic gereklimi bilemedim örtüyü örttm ben iyi duruyor baska bisey almam muhtemelenPuset örtüsü alanlar alacak olanlar, puset kılıfı da aldınız mı neler düşünüyorsunuz yazabilir misiniz
Inslah benim ki de temiz cıkar da hayırlısıyla yarin..bende aynı durumdayım canım aynı ağrılar idrar tahlili verdim cuma günü o da temiz çıktı sanırım bebek büyüdüğü için oluyor bunlar
Ver kızım kesin. Dur ben atacağım kafamfakini deCok uzun zaman oldu 4 lu testte vermistim en son yarın doktora söyluycem bi tit vermej istiyorum die
Puset kılıfı ne kız onu görmedim gic gereklimi bilemedim örtüyü örttm ben iyi duruyor baska bisey almam muhtemelen
Aminnn insallahhhAh kuzum yavaş yavaş o noktalara ilerliyoruz bizde. Hayırlısı ile şu yavrulara kavuşalımda inşallah
Yaa ewet yerlestı bıleeTedbirli ol zaten. Çamaşırlarını da yıkadın
Endıse etme canımm rahım buyuyor baglar gerılıyor felan ondandıeInslah benim ki de temiz cıkar da hayırlısıyla yarin..
Puset örtüsü alacam canım ama inşallah biraz kalın birşey bulurum puset kılıfını bilmiyordum sen diyince baktım almam diye düşünüyorumPuset örtüsü alanlar alacak olanlar, puset kılıfı da aldınız mı neler düşünüyorsunuz yazabilir misiniz
Ben puset minderi ve puset ortusu alicamPuset örtüsü alanlar alacak olanlar, puset kılıfı da aldınız mı neler düşünüyorsunuz yazabilir misiniz
Yaa şu triko gibi görünenler vardı kaydetmemişim bulamıyorum şimdiPuset örtüsü alacam canım ama inşallah biraz kalın birşey bulurum puset kılıfını bilmiyordum sen diyince baktım almam diye düşünüyorum
Ha sen minder de mi alıcaksın yokmuydu kendi minderi peki pusetininBen puset minderi ve puset ortusu alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?