Günaydın kızlar.
Gece iyiydi, güzel güzel uyudum da şimdi biraz zorlandım tuvalette.
İnşallah bebeklerim benimledir.
Kuzum benim taktik şöyle oluyor kalkıyorum hemen gidip biraz yürüyorum tekrar oturuyorum uzun süre beklemiyorum bir de kayısı armut filan biliyorsundur ama iyi gelen gıdaları yemekten bir yarım saat önce ye üzerine ılık su iç. Hemen bir şey olmaz endişe etme gönlünü ferah tut ama dikkat et tabii. Ayağını uzatarak otur hep birkaç gün.

Evet olabilir yavrum Kaşım gözüm derken bitiyor işte çok şükür kavuşmaya az kaldı son 2.5 ay benim sürekli yanımda yattığını düşünüyorum öyle motiveyim

Ne bilim ya boşa verilmiş gibi gelecek şimdi hangisini aldın Bi ara atarsın Bi bakayım olmadı ben de bakarım uygunsa da
E bebekten aldım yavrum hiç düşmedi açıkçası düşsün diye baya bekledim sonra da bebeleri yatırırız diye teselli ediyorum gerçi eşim şimdiden sahip çıktı

Evet daha külfetli olur cünkü bitmiyor genel olarak trendyol e bebekten aldık galiba cogumuz ben biraz civile de gitmistim ordan da aldm canım
belli bir bütçe ayırıp öyle alacağız artık napalım ben şuanda yatakodamın balkonunu kapattırıyorum çocuk odasını boşaltmak için o da bi masraf oldu tabi orası yıllar içinde depo gibi oldu orayı bi boşaltırsam alacağım herşeyi odasına koyup sadece beşiğini odama koyarım diye düşündüm bakalım Allah ödeme kolaylığı versin hepimize herşey çok pahalı daha doğum masrafları hariç dünya para harcanacak gerçi yıllardır tüp bebeğe para vermeye alıştık tek sağ salim kucağımıza alalımda feda olsun diyorum

Tamam canım, yapayım bunu. Sağolasın.
Doğru, haklısın kuzum.
Ben de öyle dedim en sonunda, olacaksa ne yaparsan yap oluyo.
Geçenkinde de transfer sonrası böyle olmuştu ama bu sefer daha zorladı. İlaçlar böyle yapıyo heralde.
Nasip artık.
Bir de tuvalet olayını de gece yatmadan 1 yk zeytinyağı içerek çözmüştüm ben tavsiye ederim.
Tamam canım onu da deneyeyim.
İnşallah canım, inşallah.
Şuruptan içtim bi ölçü, en azından bu bi iki gün tekrar zorlanmak istemiyorum.
Şimdi de ayağımın altına yastık koydum, yatıyorum.

Çok rahat görünüyor diyor hamilelik biterse ben el koyarım ona göre diyip gülüyor ama bebeleri yatırmayı düşünüyorum
İyi bari sen almışın inşallah faydasını görürsün sonra da bebelere kullanırsın adamlar çok rahat etmesin boşver

Aynıyız kuzuu benımde rahatsızlıklardan cok erken baslamıstı ama yerı gelıyor aglaya zırlaya gecırıyoruz işte...

Zaten altı aydan sonra almış alanlar bu yastığı ben almam ya diyordum ama dün aldım artık inşallah geçer yavrum
Ben 3 aylıkken aldımn4. 5 gundur attım kullanmıyorum bacak arası agrılarım arttıgı ıcıın kuzu bacak arama onu alınca ıyıce kitlenmiş oluyordum canımmm vokk acıyordu hıc uyku yok sadece sımdı yınne sılıkon yumusak yastık la destek vermeye basladım karın bosluguma

Hangisiydi. Hep pahalı Bi şu 2.olan 69tl. Ben göbek altına da bişe sıkıştırma ihtiyacı hissediyorum
Kilya

Eklentiler

• Screenshot_20210928_125447_com.solidict.ebebek.webp
    12 KB · Görüntüleme: 46

Kızlar sonuçlara bakar mısınız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…