Bir de tuvalet olayını de gece yatmadan 1 yk zeytinyağı içerek çözmüştüm ben tavsiye ederim.Günaydın kızlar.
Gece iyiydi, güzel güzel uyudum da şimdi biraz zorlandım tuvalette.
İnşallah bebeklerim benimledir.
Ozamn da kıyafet emiyor gibi geliyor işteBen yağlayıp kapatıyorum bayadır bütün tshirtlerim battı artık
Kuzum benim taktik şöyle oluyor kalkıyorum hemen gidip biraz yürüyorum tekrar oturuyorum uzun süre beklemiyorum bir de kayısı armut filan biliyorsundur ama iyi gelen gıdaları yemekten bir yarım saat önce ye üzerine ılık su iç. Hemen bir şey olmaz endişe etme gönlünü ferah tut ama dikkat et tabii. Ayağını uzatarak otur hep birkaç gün.Günaydın kızlar.
Evet olabilir yavrumBenim d egemen hemen ozamanlar başladı merak etme yavrum odur budur çekiyorum zaten de iyice azdı artık. Sanki o ayaklar kaburgalarımın altına girmeye çalışıyor baskı ağrı ondan. Hareketsizlik desen çok hareketsiz geçirdiğim söylenemez süreçlerimi çıktım yürüdüm alışveriş yaptım yemeğe çıktım evde de hep yatmıyorum. Ha şu doğru uzun süre oturunca tabi kaburgam fena oluyo ama hareket etsem de gecesinde değişen bişe yok. Sanırım biz biraz da ondan romatizmal hastalıklar felaket geçiriyor
E bebekten aldım yavrum hiç düşmedi açıkçası düşsün diye baya bekledimNe bilim ya boşa verilmiş gibi gelecek şimdihangisini aldın Bi ara atarsın Bi bakayım olmadı ben de bakarım uygunsa da
Emiyor evetOzamn da kıyafet emiyor gibi geliyor işte
Ben aldım kaburgalarım daha çok battıNe bilim ya boşa verilmiş gibi gelecek şimdihangisini aldın Bi ara atarsın Bi bakayım olmadı ben de bakarım uygunsa da
belli bir bütçe ayırıp öyle alacağız artık napalım ben şuanda yatakodamın balkonunu kapattırıyorum çocuk odasını boşaltmak için o da bi masraf oldu tabi orası yıllar içinde depo gibi oldu orayı bi boşaltırsam alacağım herşeyi odasına koyup sadece beşiğini odama koyarım diye düşündüm bakalım Allah ödeme kolaylığı versin hepimize herşey çok pahalı daha doğum masrafları hariç dünya para harcanacak gerçi yıllardır tüp bebeğe para vermeye alıştık tek sağ salim kucağımıza alalımda feda olsun diyorumEvet daha külfetli olur cünkü bitmiyor genel olarak trendyol e bebekten aldık galiba cogumuz ben biraz civile de gitmistim ordan da aldm canım
He ebebeğinki miE bebekten aldım yavrum hiç düşmedi açıkçası düşsün diye baya bekledimsonra da bebeleri yatırırız diye teselli ediyorum gerçi eşim şimdiden sahip çıktı
Ya Allah Allaaah ölek mi yaaBen aldım kaburgalarım daha çok battıSebebini anlamadım
Tamam canım, yapayım bunu. Sağolasın.Birşey olmaz cnm akşamları kuru kayısıyı ikiye böl iki üc tanesini suya köy sabah suyu ile kayisiyi ye aç karnına tuvalete cokk rahat çıkarsın çünkü kabızlık kaçınılmaz hep oluyor dupastin içmekte devamlı olmuyor bak dene ben böyle aylar geçirdim çok rahattim
Doğru, haklısın kuzum.Günaydın canım o hiç etki etmiyor emin ol. Neler yaşandı da bebişler tutundu burada. Sen sadece hayırlısına odaklan kuzum o tutacaksa inan hiçbirşey engel olamaz. Ya varis çek sürekliben her gün meryem yasin ve fetih suresini de okumustum hayırlı sağlıklı bir evlat için
Tamam canım onu da deneyeyim.Bir de tuvalet olayını de gece yatmadan 1 yk zeytinyağı içerek çözmüştüm ben tavsiye ederim.
İnşallah canım, inşallah.Kuzum benim taktik şöyle oluyor kalkıyorum hemen gidip biraz yürüyorum tekrar oturuyorum uzun süre beklemiyorum bir de kayısı armut filan biliyorsundur ama iyi gelen gıdaları yemekten bir yarım saat önce ye üzerine ılık su iç. Hemen bir şey olmaz endişe etme gönlünü ferah tut ama dikkat et tabii. Ayağını uzatarak otur hep birkaç gün.
Çok rahat görünüyor diyorHe ebebeğinki miEşin nasıl yatacakmış acaba ona
Kuzuu toz ılactannıc hıc zorlanmaGünaydın kızlar.
İyi bari sen almışın inşallah faydasını görürsün sonra da bebelere kullanırsın adamlar çok rahat etmesin boşverÇok rahat görünüyor diyorhamilelik biterse ben el koyarım ona göre diyip gülüyor ama bebeleri yatırmayı düşünüyorum
Aynıyız kuzuu benımde rahatsızlıklardan cok erken baslamıstı ama yerı gelıyor aglaya zırlaya gecırıyoruz işte...Yok yavrum nerde uyku ya tuvalete kalkiyorum uykum kaciyor ya da agrim var dün sanciyla kitlendim gün boyu ayaga kalkarken felan hep agrim oldu gecede sagimdan soluma dönerken resmen kasıklarm agriyor idrar yolu enfeksiyonu mu var yoksa rahim mi büyüyor noluyor anlamafm ama kasıklarm cok hassas yarın kontrol var bakalim nolcak
Ben 3 aylıkken aldımn4. 5 gundur attım kullanmıyorum bacak arası agrılarım arttıgı ıcıın kuzu bacak arama onu alınca ıyıce kitlenmiş oluyordum canımmm vokk acıyordu hıc uyku yok sadece sımdı yınne sılıkon yumusak yastık la destek vermeye basladım karın boslugumaZaten altı aydan sonra almış alanlar bu yastığı ben almam ya diyordum ama dün aldım artıkinşallah geçer yavrum
Kuzu bemım aldıgım hamıle yastık destegıHangisiydi. Hep pahalıBi şu 2.olan 69tl. Ben göbek altına da bişe sıkıştırma ihtiyacı hissediyorum
Hangisi canım anlamadımKuzu bemım aldıgım hamıle yastık destegı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?