Ay geçmiş olsun. Karpal tünel bilirim ya yaşamadım ama genel olarak kas hastalıkları hakkında bilgim vardır. Bende de skolyoz olduğu için hamilelikte sırt ağrılarım erkenden başladı. Sırtımı sıcak tutmaya çalışıyorum. Gece yatarken de bel ağrım oluyor belli bir pozisyonda iken. O pozsiyonda yamamaya çalışıyorum. Bir doğurayım spora başlayacağım tekrar inşallah.Günaydın kızlar hepimizde genel durum bozuluyor galiba. Varmı aranızda Bn hâlâ eskisi gibi pamuk gibi uyudum diyen
Yatarken kaburga batmasıyla dön dön zar zor dalmışım bütün gece ağrıdan kıvdandım sırtım belim kaburgalarım elim, inleye inleye Bi o yana döndüm bir bu yana. Elimin 3 parmağı yine yok upuyuşuk ne bişe tutabilşyorum şuan ne his var gün içinde bir tık açılsada sabahları yok. Karpal tünel bu %100 eminim hem gebelik hem ikiz olması hem romatizmal hastalık varlığı tetikliyormuş. Doğumdan sonra geçerse ne ala bazen geçiyormuş ne yapacağımı bilemedim vallahi daha da zaman var
Tamam canım, yapalım.hayrunnisa85 ve @tupaaaaa kızlar bolca esmaul Hüsna okuyun okuyamazsaniz dinleyin her gün bol bol karnınıza elini koyup salavat çekin naçizane fikrim
Kendi minderi var ama o alacağım minder arabaya da uyumlu araba sanki bana boş gibi geliyor büyüyünce arabaya kullanicam minderi insHa sen minder de mi alıcaksın yokmuydu kendi minderi peki pusetinin
Belki de ankilozan spomdilitim de var benim kasların kenikleimesi ile alakalı Bi hastalık bu dönemlerde hep pik yapar, bu karpal tüneli o da tetikledi bilemem. Çok sebep var yani olması için zaten. Ama şu süreçte yapılabilecek bişe de yok maalesef. Spora vakit bulabilirsen başla tabi kiAy geçmiş olsun. Karpal tünel bilirim ya yaşamadım ama genel olarak kas hastalıkları hakkında bilgim vardır. Bende de skolyoz olduğu için hamilelikte sırt ağrılarım erkenden başladı. Sırtımı sıcak tutmaya çalışıyorum. Gece yatarken de bel ağrım oluyor belli bir pozisyonda iken. O pozsiyonda yamamaya çalışıyorum. Bir doğurayım spora başlayacağım tekrar inşallah.
Anladım canım. Az daha bakınayıö ben. Bitmiyor bitmiyorrrrKendi minderi var ama o alacağım minder arabaya da uyumlu araba sanki bana boş gibi geliyor büyüyünce arabaya kullanicam minderi ins
Ay ben dhaa paketini açmadımEki Görüntüle 2923624
Ateş ölçerim geldi kızlar inşallah memnun kalırız.
Sağol canım ne olur ne olmaz açayım dedim çalışmaz falan. İlk ölçümü yapayım dedim . Yaş kategorisine ayırması iyi olmuş başarılı.Ay ben dhaa paketini açmadımhayırlı uğurlu olsun canım
Eki Görüntüle 2923624
Ateş ölçerim geldi kızlar inşallah memnun kalırız.
Bitmiyor gerçekten de gele ikizlerin dahada çok oluyor iki katı Allah yardımcınız olsun ..Anladım canım. Az daha bakınayıö ben. Bitmiyor bitmiyorrrr
Doğru yapıyorsun aslında Aldıklarımı açmadan kenara atıyorum ona bile halim yok yaaSağol canım ne olur ne olmaz açayım dedim çalışmaz falan. İlk ölçümü yapayım dedim . Yaş kategorisine ayırması iyi olmuş başarılı.
Aminnn cümlemizin inşallah. Sanki durdukça ihtiyaç çıkıyor gibi
Bitmiyor gerçekten de gele ikizlerin dahada çok oluyor iki katı Allah yardımcınız olsun ..
Aldıklarını not ediyorum almadiklarim gene onlardan çok çıkıyorAminnn cümlemizin inşallah. Sanki durdukça ihtiyaç çıkıyor gibi
İnternetten aldığımız için en azından değişim sürelerini kaçırma kuzum sen üşenme incele ne var ne yok :)Doğru yapıyorsun aslında Aldıklarımı açmadan kenara atıyorum ona bile halim yok yaa
Bi liste atmıştım herkesin ihtiyaç bir olmaz ama ordan takip edebilirsin istersen yine atayım yardımcı olur. Ben şu oda işini halledemiyorum Bi yaa o baya bi yük inan rahatlamışsındır. Odanı takım mı yaptın kaça malolduAldıklarını not ediyorum almadiklarim gene onlardan çok çıkıyorodasını arabasını aldık çok şükür ama kıyafetleri daha % 30 u anca oldu hijyeni hiç demiyorum şampuan krem deterhan bez Oooo hepsi beklemede daha
Haklısın. Ben dereceyi mağazasından aldım da ısı nem ölçer İnternettenİnternetten aldığımız için en azından değişim sürelerini kaçırma kuzum sen üşenme incele ne var ne yok :)
Evet listeye bakarimmiyi olur.. benim yerim çok yok çocuk odası olduğu için oraya oda yapıp gardolap sifonyer olursa kullanım için iyi olur dedik oda yaptım.. ins Kasım ayında gelecek oda 8 bin tele tuttu montesorri aldım takım yaptım yatak (yavrulu yatağına var altta) gardolap sifonyer birde yanıma anne yani yatağı aldım ins yaşına gelince odada yatirurim diye düşünüyorumBi liste atmıştım herkesin ihtiyaç bir olmaz ama ordan takip edebilirsin istersen yine atayım yardımcı olur. Ben şu oda işini halledemiyorum Bi yaa o baya bi yük inan rahatlamışsındır. Odanı takım mı yaptın kaça maloldu
Maşallah sağlıkla kullansınlar insBugünün ganimetleri
Kuzum anca gordum de ben bio oil ve lierac donusumlu kullaniyorumGünaydın kızlar benimde 2-3gündür ağrılarım var sırtım çok ağrıyor ne yana yatacağımı bilemiyorum birde iki gündür karnım çok kaşınıyor mustelanın kremini kullanıyorum günde iki kez ama sanırım yetmiyor bide ekstra yağ alayım diyorum ne kullanıyosunuz bio oil kullanan varmı
Var da oda içine mobilyayı alan yok bizde deEvet listeye bakarimmiyi olur.. benim yerim çok yok çocuk odası olduğu için oraya oda yapıp gardolap sifonyer olursa kullanım için iyi olur dedik oda yaptım.. ins Kasım ayında gelecek oda 8 bin tele tuttu montesorri aldım takım yaptım yatak (yavrulu yatağına var altta) gardolap sifonyer birde yanıma anne yani yatağı aldım ins yaşına gelince odada yatirurim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?