- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
He bu mu seninki. Ay ne bileyim işte yaa
Sadece karın boslugu doldurmaksa amacın gerek yok ama benım ılk zamandan berı bel ve kuyruk sokumu sıkıntısı vardı arka plandada bısey olsun rahat edeyım dıe aldım ama benek asagıda olunca bacak aralarıma baska yaptıkça baktım agrılarım artıyor bu hafta kullanmayı bıraktım bakalım ne olcakHe bu mu seninki. Ay ne bileyim işte yaa
E ağaıya baskı yapıyorsa bacak arana destek almak rahatlatmaz mıSadece karın boslugu doldurmaksa amacın gerek yok ama benım ılk zamandan berı bel ve kuyruk sokumu sıkıntısı vardı arka plandada bısey olsun rahat edeyım dıe aldım ama benek asagıda olunca bacak aralarıma baska yaptıkça baktım agrılarım artıyor bu hafta kullanmayı bıraktım bakalım ne olcak
Yok acamıyorum bacak aramı vajına ya agrı yapıyor adım atamıyorum da dıyordum ya ıste adım atarken basamak cıkarken acmak ıcın zorladıgumda evde gece gunduz sancı cekıyorum yastığı koyunca da orada bı mesafe acılması gerekıyor canım daha da yanıyorE ağaıya baskı yapıyorsa bacak arana destek almak rahatlatmaz mı
Ben attıgı tekmeyı tam altta vajınada hıssedıyorum oturuken eger uzanıyorsam yayılıyor karnım gobek hızam ve kasıklarda hıssedıyorum o zamanE ağaıya baskı yapıyorsa bacak arana destek almak rahatlatmaz mı
Tüh yaaYok acamıyorum bacak aramı vajına ya agrı yapıyor adım atamıyorum da dıyordum ya ıste adım atarken basamak cıkarken acmak ıcın zorladıgumda evde gece gunduz sancı cekıyorum yastığı koyunca da orada bı mesafe acılması gerekıyor canım daha da yanıyor
Bu haftan doğru mu 28 demisin senBen attıgı tekmeyı tam altta vajınada hıssedıyorum oturuken eger uzanıyorsam yayılıyor karnım gobek hızam ve kasıklarda hıssedıyorum o zaman
Ewet 40 hafta 10 gunluk cıkan tablo ama dr umda bende o kadar bekleyecegınden umutlu degılızBu haftan doğru mu 28 demisin sen
Arkadaşım sizde sperm var hız ve harekette farklılık var tüp bebek mi yapacaksın...Eki Görüntüle 2923537
Kızlar sonuçlara bakar mısınız lütfen
Doktor belki aşılama yaparız dedi. Daha sonuçları göstermedik doktora iyi mi diye sormak istedimArkadaşım sizde sperm var hız ve harekette farklılık var tüp bebek mi yapacaksın...
Aşılama da olur tüp bebekte olur tabiki morfolojisi de iyi hareketlilik olduğu surece iyi sizin şu sonuclariniz güzel ins evladına kavuşursun ..Doktor belki aşılama yaparız dedi. Daha sonuçları göstermedik doktora iyi mi diye sormak istedim
Allah razı olsun sağ olAşılama da olur tüp bebekte olur tabiki morfolojisi de iyi hareketlilik olduğu surece iyi sizin şu sonuclariniz güzel ins evladına kavuşursun ..
Olsun dur sen şartlama gene kendini. Baya da ilerlemişsin haEwet 40 hafta 10 gunluk cıkan tablo ama dr umda bende o kadar bekleyecegınden umutlu degılız
Ben bunu almıştmHangisiydi. Hep pahalıBi şu 2.olan 69tl. Ben göbek altına da bişe sıkıştırma ihtiyacı hissediyorum
Kilya
Ben üçüncüyü aldım canım ama birinci daha iyiymiş de pahalı idiHangisiydi. Hep pahalıBi şu 2.olan 69tl. Ben göbek altına da bişe sıkıştırma ihtiyacı hissediyorum
Kilya
Ay bakalım bende deneyimleneceğim. Umarım memnun kalırım ya. O kadar kalın mı ki bacak arasıBen 3 aylıkken aldımn4. 5 gundur attım kullanmıyorum bacak arası agrılarım arttıgı ıcıın kuzu bacak arama onu alınca ıyıce kitlenmiş oluyordum canımmm vokk acıyordu hıc uyku yok sadece sımdı yınne sılıkon yumusak yastık la destek vermeye basladım karın bosluguma
Cok şükürOlsun dur sen şartlama gene kendini. Baya da ilerlemişsin ha
Boyu uzun olanlar memnun kalmamış kuzumBen bunu almıştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?