He bu mu seninki. Ay ne bileyim işte yaa
Sadece karın boslugu doldurmaksa amacın gerek yok ama benım ılk zamandan berı bel ve kuyruk sokumu sıkıntısı vardı arka plandada bısey olsun rahat edeyım dıe aldım ama benek asagıda olunca bacak aralarıma baska yaptıkça baktım agrılarım artıyor bu hafta kullanmayı bıraktım bakalım ne olcak

E ağaıya baskı yapıyorsa bacak arana destek almak rahatlatmaz mı

E ağaıya baskı yapıyorsa bacak arana destek almak rahatlatmaz mı
Yok acamıyorum bacak aramı vajına ya agrı yapıyor adım atamıyorum da dıyordum ya ıste adım atarken basamak cıkarken acmak ıcın zorladıgumda evde gece gunduz sancı cekıyorum yastığı koyunca da orada bı mesafe acılması gerekıyor canım daha da yanıyor

Tüh yaa

Doktor belki aşılama yaparız dedi. Daha sonuçları göstermedik doktora iyi mi diye sormak istedim
Aşılama da olur tüp bebekte olur tabiki morfolojisi de iyi hareketlilik olduğu surece iyi sizin şu sonuclariniz güzel ins evladına kavuşursun ..

Aşılama da olur tüp bebekte olur tabiki morfolojisi de iyi hareketlilik olduğu surece iyi sizin şu sonuclariniz güzel ins evladına kavuşursun ..
Allah razı olsun sağ ol sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Ay bakalım bende deneyimleneceğim. Umarım memnun kalırım ya. O kadar kalın mı ki bacak arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…