Demi ya zaten yatak illa alınacak yani

Hadi geçmiş olsun gözün aydın canımm.rahim uzunluğunda varmıymış bir sıkıntı
Cok sükür yok gecen ay 37 olmustu bu ayda 4 e yakın iyi dedi
Ay bana diyeydin yorum yapardm sana lcw defacto gezdim cok ince dogum icin sonraya biraktm artik simdi idaretenlik alt ust spor bi pijema aldm 2 de esofman buldm hamile icinler cok ince normal olandan genis aldm

Ay eşimde dedi baya ince bunlar olmaz diye Bende lcw den bir tayt bir pantalon sipariş ettim inşallah iyi bir şey gelir üst bakmadım bilmiyorum kışlık geniş kazaklarım var biraz daha idare etsem ihtiyaç olmaz belki bir tane sweat alabilirim onu sonra da giyerim yani diye düşünüyorum.

Kız benim halim yok da yapıp yiyemiyorum önüme gelse yerim de tüh keşke gözlemeyi de aradan çıkaraydın

Kız benim halim yok da yapıp yiyemiyorum önüme gelse yerim de tüh keşke gözlemeyi de aradan çıkaraydın
Eşin gelirken getirsin bir günde yavrum. Doktor serbest dese şu dakika künefe yerim Hiç sorma ya tam buğday unundan evde denesem de porsiyon ayarlayamam neyse ay evde yapacak tonla iş var evi bir şeyler götürüyor

Bu arada bebegimize ne almaliyiz diye bir sayfa varua orda birisi sey yazmis yenidogan 1 2 tane aldim gerisi 3 6 aylık die hemen o kadar büyürler mi ya benimdr cogu yenidogan
Arkadasım 10 günlük anne dediki dün giydirdiğim yenidoğanı ertesi gün giydirdim küçük geldi yenidoğanlar olmuyor şuan dedi

Eşin gelirken getirsin bir günde yavrum. Doktor serbest dese şu dakika künefe yerim Hiç sorma ya tam buğday unundan evde denesem de porsiyon ayarlayamam neyse ay evde yapacak tonla iş var evi bir şeyler götürüyor
Ay yok künefe istemiyorum da şöyle ne bilim gün yemekleri envai çeşit nanik yapıyolar önümden geçip.
Ev işi mi hahaha oralara hiiç girme. En son eşimle şeyi konuşuyorduk napsak halıları versek de ben birkaç gün yıllık izin alsam ben temizlesem olmaz mı hem halılar hem temizlikçi parası

Günaydın kızlarrr ya benim ağrılarım erken başladı galiba kaburgalarım ağrıo yine gece sancı oldu resmen hala geçmedi magnezyum falan içmiorum belki verir cumartesi gitcem bende
Yavrum ben 15 te başldım magnezyuma ağrılardan. Şuan 28 deyim ağrı yok çok şükür. Sen 19 sun sanırm başlatır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…