- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Aynenn benımde hep soguk yemekler cay türü ıstıyor canımDiyetisyene sordum yemek olmasa dedim olmaz dediyoksa çiğ yesem daha iyi ıspanakmış semizmiş cidden çiğ daha çok gideri var
Valla 250 ye iyi diyecek durumdayımBen kompedan var çamaşır markası orada Bi pijama takımı gördüm.ama nasıl güzel tüm ihtiyaçları karşılıyo. Yumuşacık kışlık üst boydan düğmeli v yaka şeklinde ama fiyatttt. 250Kilya
Çok bence ya sen basit Bi reflü yatağı al ben sana onun üstüne çarşaf tan babynest yapmayı gösteririmValla 250 ye iyi diyecek durumdayımuçuk ya
Harikasın olur vallaÇok bence ya sen basit Bi reflü yatağı al ben sana onun üstüne çarşaf tan babynest yapmayı gösteririm
Demi ya zaten yatak illa alınacak yaniBence gerek yok canım zaten ilk üç aya kadar dönemezler pek harekette edemezler ben üç ay yatağın içerisine enlemesine yatırırım yanyana diye düşünüyorum sonrada zaten ayrı ayrı yataklarında yatıracam hareket etmeye başladıkları andan itibaren
Hele olsun şöyle dolmalar güveçler karnıyarıklar nasıl yiyorum sıcak sıcakAynenn benımde hep soguk yemekler cay türü ıstıyor canım
Harikasın olur valla
Ayy susun açımmmHele olsun şöyle dolmalar güveçler karnıyarıklar nasıl yiyorum sıcak sıcak
Ay yok kuzum basit olsun en güzeliAma dikiş li bişey değil ha çarşafı rulo yapıyorsun üzerinde müslin falan o tarz yani sonra bumuydu olmasın
Yiyin yavrum yiyebilirken yiyinAyy susun açımmm
Kesinlikle öyle canım o yüzden almaya gerek yok diye düşünüyorumDemi ya zaten yatak illa alınacak yani
Cok sükür yok gecen ay 37 olmustu bu ayda 4 e yakın iyi dediHadi geçmiş olsun gözün aydın canımm.rahim uzunluğunda varmıymış bir sıkıntı
Ay bana diyeydin yorum yapardm sana lcw defacto gezdim cok ince dogum icin sonraya biraktm artik simdi idaretenlik alt ust spor bi pijema aldm 2 de esofman buldm hamile icinler cok ince normal olandan genis aldmÖncelikle her şeyin iyi olmasına sevindim yavrum inşallah şeker sonucunda iyi gelirLcw gönderdim eşimi fiyatlar iyiydi yine yok diyor çok ince dedi netten de baktım beğenemedim bir tane beğendim beden yok. Penti filan baktım 400 lira düşer mi ya. Trendyolda da bulamadım. Hayır bir de viskon yani ne demeye o kadar para
Ay eşimde dedi baya ince bunlar olmaz diyeCok sükür yok gecen ay 37 olmustu bu ayda 4 e yakın iyi dedi
Ay bana diyeydin yorum yapardm sana lcw defacto gezdim cok ince dogum icin sonraya biraktm artik simdi idaretenlik alt ust spor bi pijema aldm 2 de esofman buldm hamile icinler cok ince normal olandan genis aldm
Kız benim halim yok da yapıp yiyemiyorum önüme gelse yerim deYiyin yavrum yiyebilirken yiyinyaşlılar öyle derdi nasıl iyi anlıyorum şimdi onları yemediğim künefe için pişmanım şu an mesela bir de gözleme ha bugün ha yarın derken elimde patladı. Hey hey gidi günler
Eşin gelirken getirsin bir günde yavrum. Doktor serbest dese şu dakika künefe yerimKız benim halim yok da yapıp yiyemiyorum önüme gelse yerim detüh keşke gözlemeyi de aradan çıkaraydın
Arkadasım 10 günlük anne dediki dün giydirdiğim yenidoğanı ertesi gün giydirdim küçük geldi yenidoğanlar olmuyor şuan dediBu arada bebegimize ne almaliyiz diye bir sayfa varua orda birisi sey yazmis yenidogan 1 2 tane aldim gerisi 3 6 aylık die hemen o kadar büyürler mi ya benimdr cogu yenidogan
Ay yok künefe istemiyorum da şöyle ne bilim gün yemekleri envai çeşit nanik yapıyolar önümden geçip.Eşin gelirken getirsin bir günde yavrum. Doktor serbest dese şu dakika künefe yerimHiç sorma ya tam buğday unundan evde denesem de porsiyon ayarlayamam neyse ay evde yapacak tonla iş var evi bir şeyler götürüyor
Yavrum ben 15 te başldım magnezyuma ağrılardan. Şuan 28 deyim ağrı yok çok şükür. Sen 19 sun sanırm başlatır benceGünaydın kızlarrrya benim ağrılarım erken başladı galiba kaburgalarım ağrıo yine gece sancı oldu resmen hala geçmedi magnezyum falan içmiorum belki verir cumartesi gitcem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?