- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Sen merak etme kuzum yeterki kalmak istesinler açmadanda yatarlarBenim koltuklar açılmıyordolayısıyla misafir kabul edemeyiz bana dediler açılan al açılan al diye bizim sadece salon var. Salonda oturuyoruz. Salon takımları da genelde açılmıyor ben de o zaman inat ettim bunu aldım ama açılan alsam daha iyiydi. O zaman bir de çok para verdik hiç gerek yokmuş valla. Aklım olsa takım asla almazdım. İnan parça parça daha çok seviyorum. Şimdi pişmanım. Hem sadece burada oturduğumuz için çok yıprandı koltuklar. Hele pamdemide anası ağladı koltukların çöktüler Diğer oda çalışma odası.
Kesinlikle canım.aynen biz bu konuda şanslı olacağız sayenizdetrendyol ürün yorumlarını okumaya gerek kalmayacak di mi hayrunnisa85
Gez gezzz bKalımBen evde çok sıkılmıştım, arkadaşlar geldi bizim evin burda bi cafe’de oturduk.
Çok iyi geldi.
Mesajları şimdi okudum, biraz geç dahil oldum muhabbete.
Çooooook dikkatli yürüdüm canım.Gez gezzz bKalım
Yok yavrum maalesef o yokHeee bem bas tarafı karyola bası gıbı yukarı gelıyor sandım kuzu bunu asslaa ıstemezler zaten
Ihne yapacak evde bırı olsa keske gıtmesen vırus cok yaygınlastı yaa sımdı kuzneımın oglu da pozitif cıkmısÇooooook dikkatli yürüdüm canım.
Yürüdüm dediğim de karşıdan karşıya geçtim sadece.
Sağlık ocağına bile daha çok yürüyorum.
Bu arada bugün uyandığımda yüz üstü yatıyordum, biraz panik oldum.
İğneye gittiğimde hemşireye yüz üstü yatmaya çekiniyorum dedim, ayakta yaptı iğneyi.
Çok yavaş yaptı ve şu an ilk iğneler kadar ağrı yok, çok şükür.
Olsunn napalım yaa saglıkla buyusunler artık sımdı moralim bozuldu yıne pozitif vakalarından oofff ne zaman bitecek bu kabussssYok yavrum maalesef o yok
Valla bilmiyorum kuzum yer yok yani evde ne yapayımYa benim salonumda acılmıyor bi l koltugum var o aciliyor hep annem onda yatardi simdi kayinvalide de gelince nolcak hic bilmiyorum valla döseklerimde ince ince öyle yer yatagıda olmaz ev buyuk olsa esim katlamali.bir yatak mı alsak dedi hayatta onu kalabalik etmem dedim bakalm nolcak
Kız 2 dk yüz üstüden bisey olmaz aslinda tabi nasıl rahat ediyosan sen bilirsindeÇooooook dikkatli yürüdüm canım.
Yürüdüm dediğim de karşıdan karşıya geçtim sadece.
Sağlık ocağına bile daha çok yürüyorum.
Bu arada bugün uyandığımda yüz üstü yatıyordum, biraz panik oldum.
İğneye gittiğimde hemşireye yüz üstü yatmaya çekiniyorum dedim, ayakta yaptı iğneyi.
Çok yavaş yaptı ve şu an ilk iğneler kadar ağrı yok, çok şükür.
Ya ben istiyorum aslında ama nerden alirim onu bilmiyorumKızlarrr pekı yaa yok mu kızı olacak olupta boneler alan almak ısteyen guvenlır sayfa bılen cici cici boneler
İştee kalıtelı guvenlır bulan olursa bneıd eetıketlesınYa ben istiyorum aslında ama nerden alirim onu bilmiyorum
Sen benimkini gör zaten evlendiğimden beri oturma odası da bizim için ama pandemi de tüp benek sürecinde full orada yattım berbat ettik ama öbür taraftanda tepe tepe kullandık yaniValla gelecek olan adam yatacak yeri yokmuş aman gitmim demez emin ol ay nolcak yere sedir sereriz der
Ha senin diğer odan çalışma odası. Ben de çalışma odası falan yok oturma odası küçük orda Bi l koştuğum var o bile açılan
Salonumdaki de açılan. Kız ben de ruhum darlanıyo orda diye ferah ferah burda takılıyım diye tüp bebek sürecimde buraya geçtim ben şu süreçte bile misafir odalıktan çıktı
Öyle yavrum kayınvalidem yerde yatıyor zatenSen merak etme kuzum yeterki kalmak istesinler açmadanda yatarlar
Ay bencede ikea mantıklı kızlar
Ah ah sorma canım aşırı stres oluyoruzOlsunn napalım yaa saglıkla buyusunler artık sımdı moralim bozuldu yıne pozitif vakalarından oofff ne zaman bitecek bu kabussss
Ay yok eskimez bunlar iki yıkat gene taş gibi, zaten uzuuunca süre iş çıkarmasınlar başımızaSen benimkini gör zaten evlendiğimden beri oturma odası da bizim için ama pandemi de tüp benek sürecinde full orada yattım berbat ettik ama öbür taraftanda tepe tepe kullandık yanitek takım değil mi sonra gerekirse bir daha alırız zaten iki takım almadık yani öyle teselli edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?