- 12 Nisan 2021
- 2.896
- 5.712
- 88
Ben çıt çıt habire açıyorum elimle 3 aydır bundna baska takmadm bişi de olmadıAy açılan yeri plastik demi bununda ben iki defaya koparırım onu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çıt çıt habire açıyorum elimle 3 aydır bundna baska takmadm bişi de olmadıAy açılan yeri plastik demi bununda ben iki defaya koparırım onu![]()
Belkide olabilir Allah tan hayirlisi artik ne deyim sag salim kavusuruz insallahValla yavrum az önce de yazdım çok şükür tabii kısa çıkmasında. Tek başına anlamı yok bir anda kısalabiliyor. Ya nasip şans meselesi. Çok kısa olup aylarca dayanan var. Geçen biri vajinal 3,5 ile serklaj oldu. Rahmin dayanıklığı ayrı olay. İnşallah hepimizin ki dayanırBir de kocakarı lafı ama kız bebekler aşağıda olurmuş. Bence onun da etkisi var.
Valla 3 üde cok güzelmis nerden aldn fiyatta uygun cok iyi yapmışsn gercekten giyemiyorlaemis bileKızlar ben pahalı hastane çıkışı almaktan vazgectm zaten giyecek kaç hafta boşuna bir sürü para. Şu 3 ünü aldm toplamda 140 tl gibi bişi tuttu bence yeterli 10 lu falan almayı düşünmüyorum
10 lular gercekten para tuzağı beğendiğim sade modeller 300 tl civarı ay yazık günah valla bakarken ayıplıyorumValla ben sipariş verdim onlu ama pişmanım iade edebilirim hem düzgünde bulamadım kafama göre bir takım. E bebekten baktım uygun ama çok baskılı idi her yanı iki yıkamada gider gibiydi. Başka yerden aldım onda da baskı var maalesef ama daha az inşallah beğenirim beğenmezsem iade ederim
Senın memeler de dolgunluk vardırBen çıt çıt habire açıyorum elimle 3 aydır bundna baska takmadm bişi de olmadı![]()
Yaa ne bileyim çok kolay değil açıp kapaması hele bebek varsa ben çeker atarım onuKızz nnıe koprasın gucunu mu denıcen kuzummm![]()
Ana penti nerde 150 kız neyse indirimi beklePenti nin de iyi olduğunu zannetmiyorumalan varsa yazsın onlarda plastiktir açma kapaması
bu 29 penti 150 TL yavrum. Ama ihtiyaç duyarsam sonra alırım. Nedense bir soğudum
![]()
AmiiiinBelkide olabilir Allah tan hayirlisi artik ne deyim sag salim kavusuruz insallah![]()
Sende 2 tane bebe ınsallah hoppp bırı emer sonra dıgerı hıc kapamadan devam edersın kuzuYaa ne bileyim çok kolay değil açıp kapaması hele bebek varsa ben çeker atarım onu![]()
Yaaa iyi o zaman sevindim bunu duyduğumaBen çıt çıt habire açıyorum elimle 3 aydır bundna baska takmadm bişi de olmadı![]()
Bende 200 TL baydım. Parça parça iç zıbın eldiven filan bakmayayım diye ama aldıktan sonra pişman oldum açıkçası gerçekten saçma10 lular gercekten para tuzağı beğendiğim sade modeller 300 tl civarı ay yazık günah valla bakarken ayıplıyorum![]()
Valla 3 üde cok güzelmis nerden aldn fiyatta uygun cok iyi yapmışsn gercekten giyemiyorlaemis bile
Sitesinde öyle idi yavrum güya indirimli haliAna penti nerde 150 kız neyse indirimi bekle![]()
Ayy inşallah sütüm olsunda benim göğüslerde hiç hareket yokSende 2 tane bebe ınsallah hoppp bırı emer sonra dıgerı hıc kapamadan devam edersın kuzu![]()
Kız yok uç bile yok bende ergen memesi gibi şuanSenın memeler de dolgunluk vardırgercı sutle benımkıler de dolunca ınsallahh bende takabilir mıyım acaba
![]()
Sımdı olmuyor kı bendede kuzu hele sen bır dogum yap sonrası ınsallaahh musluk acılacakAyy inşallah sütüm olsunda benim göğüslerde hiç hareket yok![]()
Ay amiinSımdı olmuyor kı bendede kuzu hele sen bır dogum yap sonrası ınsallaahh musluk acılacak![]()
Ama işte sızde hıc sacöa durmaz ben kalıplı kılolu kucuk meme cok komık oluyorKız yok uç bile yok bende ergen memesi gibi şuan![]()
Bak yenındogan benegın 1. Gun mıdesı kıraz kadar bısey senın sutun mılım mılım de gelse ancak yol yapıyor onu düşün hıc endıse etme 2. Gun 3. Gun derken süt de gelmeye baslıcak onlarda emmeye ıyıce alısıcak onlar emdıkce veya sem sagdıkca kanalllar acılacakAy amiin![]()