- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yaa işte uzm. Bas vuruyoruz onlarda benınordan oraya savurup durdu bıraktım bende artıkAma hiç şeker belirtim yoktu kine diyim yavrum ya işin uzmanı onlar gönül ister ki kullanmayayım ama işte kafama göre hareket edemiyorum… Diyetisyenler de pek anlamıyor bence zaten. Herkese aynı liste
Soyleyın bacımm soyleyın cantamı hazırlamaya basladım ne var ne yok dıe ona gore alıcam neler almam lazım sızce felan dıe konuya gırın gurur yapmayınAyy bende de var o veririz biz diyip kimse yok ortada ne var ne yok da sormak istemiyorum bekliyorum ben de
Endokrinin yaklasimi dahiliyeden farkli oluyor onlar daha garanticiler vardır bir bildigi sen yime uy canım benim hepsi gececek insalahEvet kuzum doktorum endokrinci. Aynen elimden geleni yaptım. Saatlere büyük oranda uydum. Ama işte bakalım. İlaçtan korkuyorumçok gerildim üzüldüm açıkçası bir de beklemiyordum hani 180 200 lerde gezse ne bileyim ama doktor o şimdi kafama göre bir şey yapamam
Öyle yaa hepsinden uzak kaldık hadi çare olsaydı bariYaa işte uzm. Bas vuruyoruz onlarda benınordan oraya savurup durdu bıraktım bende artıkkendımce dahılıye uzm. Ne derse sundan uzka due sundan bıseyy olmaz felan bı asagıya deger bı yukarı ıdare edıyroum dün bı yaramazlık yaptım hattaa korktum allah bısey olmadı bı tane maras kornet yedım ama sonra vıcdanım bır sızladı bır sızladı
Daaa benımkıde nefissa hamıleyım nentatlı ne pasta ne baska bısey yokk
İnşallah yavrum inşallahEndokrinin yaklasimi dahiliyeden farkli oluyor onlar daha garanticiler vardır bir bildigi sen yime uy canım benim hepsi gececek insalah
cnm sayfada öyle yazıyordu.play storeden indirebilirsiniz diye.demekki oradan da mı kalktı..Ama ben de androidim sanırım. Ordan da kalktı yükleyen yükledi daha yüklenmiyor
Aynenn kuzu hamdu senalar olsum dıyroum sımdı esım dısarı ya kapının önune benım oturdugum kamp sandalyem varÖyle yaa hepsinden uzak kaldık hadi çare olsaydı bariAllah dert vermesin kimseye ne olursa olsun zor
Afiyet olsun yavrumAynenn kuzu hamdu senalar olsum dıyroum sımdı esım dısarı ya kapının önune benım oturdugum kamp sandalyem varonu koydu 1 de kahvemı allah bın kere razı olsun o sekılde hava alabılıyorum evde yat otur dıger taragını dön cok zor oluyor allahtan bu yıl A101 den kamp sandalyesi almıstım o bana cok ıyı gelıyor nefes aldıkca dıyorum rabbım cok şükür hastanedede yatabilirsım kalımın onunde nefes alabılıyorum
Evet keşke canım. Bi arkadasım var 30 haftalık şuan dr u kesinlikle ol demiş 29. Haftada olmuş 1. Doz. Dr u çook riskli şuan hamileler için durum baya kritik hemen ol demiş yani. 31. Haftada da 2. Dozu olucam dediKeşke bebekten önce aşı olsaydı ve ben de olsaymışım diyorum valla insansızlık da kötü
Yaa ewet beende kımse etkılenmesın dıe yazmadım burdan ama benık teyzemler covıd olunca enıstem le oglu hastanedeydı sun cıktılar enıstem bana da dıkkat et benım katta 17 hamıle var sadece 1 kısı asısızmıs dedı kucuk cocuk ve hamılelere sardı maalesef ınsallah rabbım meleklerı ıle korusun hepımızı cocuklarımızıEvet keşke canım. Bi arkadasım var 30 haftalık şuan dr u kesinlikle ol demiş 29. Haftada olmuş 1. Doz. Dr u çook riskli şuan hamileler için durum baya kritik hemen ol demiş yani. 31. Haftada da 2. Dozu olucam dedi
Evet bak şuan cocuklar da cok riskli imiş valla Allaha emanetiz. Bi arkdasım da doğuma 1 hafta kala covid oldu doğuma covid olrak girdi eşi karantinada oldugu için doğuma gelemedi ve eşi bebeği 10 gün göremedi flan zor oldu baya allah korusunYaa ewet beende kımse etkılenmesın dıe yazmadım burdan ama benık teyzemler covıd olunca enıstem le oglu hastanedeydı sun cıktılar enıstem bana da dıkkat et benım katta 17 hamıle var sadece 1 kısı asısızmıs dedı kucuk cocuk ve hamılelere sardı maalesef ınsallah rabbım meleklerı ıle korusun hepımızı cocuklarımızıbenım cocukalr da gıdıyor okula burunları aksa bogazlrı agrısa cok korkuyorum
Masallah cok güzel olmus güle güle kullanın insallah ama merak ettim alttan ikinvi rahtaki su arkadaki bir sürü sey neEki Görüntüle 2924861 ahanda kızlar benım kızımın dolap bölümü bu kadar. Baska yok bu sekılde dizmeye calıstımçok şükür rabbım kullanmayı da nasip etsin tabı bazı esyalar sımsılık kullanılmıyor dıe oylesıne fazlalıkta var kullanılırken bazı esyalar alınınca daha rahatlar
Hepsı bı tanesı atlet cıtlcıtlı bı tanesı yarımkol cıtcıtlı bırı uzun kol cıtcıtlı bırıde tulumlar bırı yarım içlik ve ayaklı pıjama takımları bırıde alt ust dıs kıyafetler yanı altlı ustlu takımlarMasallah cok güzel olmus güle güle kullanın insallah ama merak ettim alttan ikinvi rahtaki su arkadaki bir sürü sey ne
2.rafda 6 tane organizer var saydıklarım onlar ama sadece 0.3 aylık canım ust raftakıler 3.6 ayHepsı bı tanesı atlet cıtlcıtlı bı tanesı yarımkol cıtcıtlı bırı uzun kol cıtcıtlı bırıde tulumlar bırı yarım içlik ve ayaklı pıjama takımları bırıde alt ust dıs kıyafetler yanı altlı ustlu takımlar
Masallah masallah güle güle.giyinsin fıstıkHepsı bı tanesı atlet cıtlcıtlı bı tanesı yarımkol cıtcıtlı bırı uzun kol cıtcıtlı bırıde tulumlar bırı yarım içlik ve ayaklı pıjama takımları bırıde alt ust dıs kıyafetler yanı altlı ustlu takımlar
Kuzum sımdı mesela degısıklık olsun dıe 1 saattır kızların yatagına uzandım karnıma yastık dayadım bı baktım kalkamıyorumMasallah masallah güle güle.giyinsin fıstıkbu arada sen haklısın galiba benim agrim biraz hafifliyor sonra aniden bir daha basliyor azcik arastirdim da catı kemigi agrisi diye ayni sorunlari tarifledi ayaga kalktiginda sagdan sola dönerken agri olur die bol bol yatacakmisiz enniyisi istirahat felanmis gebelik ilerledikce artarmis☹
Ya cok kötü degilim ama anlamadm 1 günde nasıl basladı bu kasık agrisi fekan diyor birkac gundur agriyordu dunde yuruyunce heralde tetikledi iyiceKuzum sımdı mesela degısıklık olsun dıe 1 saattır kızların yatagına uzandım karnıma yastık dayadım bı baktım kalkamıyorumesıme seslendim geldı benı kaldırdı
Ama nasssııı acıyor altım anlatamam ordan onun acısında dönup kalkamadım tecrube ıle sabıttır hafıf hareketler az sakinhayat sandalyede felan bıle oylee oturup vakıt gecirmezsın zor bunaltııc ama ımkansız degıl napalım
Demekkı senın kı ancak bebek buyudukce basladı benım rahatsızlıgımdan dolayı tutundu benek bel kuyruk sokumu ve vajına agrısı basladıYa cok kötü degilim ama anlamadm 1 günde nasıl basladı bu kasık agrisi fekan diyor birkac gundur agriyordu dunde yuruyunce heralde tetikledi iyice
Ya dahiliye Dr u her gittiğimde canıma okuyor, aşı ol aşı ol diye olmuyorsan da burnunu çıkarma evden dedi bir sürü örnek verip Bi de güzel korkuttu. Evden sadece yürüyüş yapmak için çıkıyorum şu anNeden depresyona girdin kuzum ben de aşısızım ve çalışıyorum dualara sığınıyoruz ne yapalım Allah korusun diyoruz. Bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?