- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Aynennn oyleeeeNe kadar ilginç o izin vermiyor benimkiler mobing uyguluyor kendi aralarında bile netlik yok
Ya diğerine yaklaşmış fiyatı niye vazgeçeyim dedimSen vazgeçmedin mi hala bu markadan
yemek yemek kaçınılmazsa keyfini çıkar ye hayatımEki Görüntüle 2924956 yaa gece perılerı geldı bana yemek ye dıe nıe boyle oldum bugun cokk acıktım bıanda
Fiyat 1200 yazıyo doğru mu o sende o fşyattayken mi attın şnmiş dyeYa diğerine yaklaşmış fiyatı niye vazgeçeyim dedim
Yok yavrum 850 TL idiFiyat 1200 yazıyo doğru mu o sende o fşyattayken mi attın şnmiş dye
Yaa mıdem bıanda bomboş oldu sabah a kadar zaten uyku yok yat kalk ohhtıss ac hıc kalamazdımyemek yemek kaçınılmazsa keyfini çıkar ye hayatım
bende açım şuan ama ağzıma attığım her ne olursa sabah mide yanmasıyla karşıma çıkacak biliyorumyememek için zorluyorum
Afiyet olsun yavrumEki Görüntüle 2924956 yaa gece perılerı geldı bana yemek ye dıe nıe boyle oldum bugun cokk acıktım bıanda
Aahh sagoll kuzumm ama tek bırakmayın beni sızde bıseyler yiyin tek gıtmıyorAfiyet olsun yavrum
O önceden de mi öyleydi ya 850 falan çok pahalıymış anacım be bu daYok yavrum 850 TL idihemen geri arttı
Valla ne çok ister ve hemen uyardım bu davetine ama bugün öğünleri atladım zaten üzüntüden yeterli bu kadarAahh sagoll kuzumm ama tek bırakmayın beni sızde bıseyler yiyin tek gıtmıyor
1200 den 850 düşmüştü işte geri artmış yavrum aldım ben ama geri iade edebilirlerO önceden de mi öyleydi ya 850 falan çok pahalıymış anacım be bu dababy plus da imdirime girmiş
Sanmam o esnada almadın mı sonuçta yakalamış oldun1200 den 850 düşmüştü işte geri artmış yavrum aldım ben ama geri iade edebilirlersanırım bir hata oldu
iyi yaptın ohhhh afiyet olsunnnYaa mıdem bıanda bomboş oldu sabah a kadar zaten uyku yok yat kalk ohhtıss ac hıc kalamazdım
Dıyroum tamam kızım bugunluk yeter kapanışı yapalım artık bısey ıstemeyelım
Bakk yaa hıc atlanır mı velinımet onlar ınsan zıyan eder mı mıss gıbı öğünleriValla ne çok ister ve hemen uyardım bu davetine ama bugün öğünleri atladım zaten üzüntüden yeterli bu kadar
Ben baktm hala pahalıydı1400 küsürdüYa diğerine yaklaşmış fiyatı niye vazgeçeyim dedim
Ben baktııgmda 1400 dü şimdi 1200 olmuş. Valla şanslısınn adam belki hata yaptı o ara yakaladın demiştir kim bu yaa kaptı hemenYok yavrum 850 TL idihemen geri arttı
Bilemedim ki kuzum bakalım ne olacak merak içindeyimBen baktııgmda 1400 dü şimdi 1200 olmuş. Valla şanslısınn adam belki hata yaptı o ara yakaladın demiştir kim bu yaa kaptı hemenbiz de ürün satıyoruz trendyolda bazen öyle karıskklılar oluyor cnku sistemsel. daha kimse yakalayamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?