- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Sen de çantalık al o zaman kuzumAyy bende de var o veririz biz diyip kimse yok ortada ne var ne yok da sormak istemiyorum bekliyorum ben de
Bana da dayanamayacakmışım gibi geliyorEvet keşke canım. Bi arkadasım var 30 haftalık şuan dr u kesinlikle ol demiş 29. Haftada olmuş 1. Doz. Dr u çook riskli şuan hamileler için durum baya kritik hemen ol demiş yani. 31. Haftada da 2. Dozu olucam dedi
Yaa canım benim sağlıkla kullanmak nasip olsun benimde böyle olacakEki Görüntüle 2924861 ahanda kızlar benım kızımın dolap bölümü bu kadar. Baska yok bu sekılde dizmeye calıstımçok şükür rabbım kullanmayı da nasip etsin tabı bazı esyalar sımsılık kullanılmıyor dıe oylesıne fazlalıkta var kullanılırken bazı esyalar alınınca daha rahatlar
Allaha emanet gidip geliyorum kuzum ne yapayım dr izin vermedi aşıya cumartesi kontrolüm var tekrar soracağım sanmıyorum yine ama bakalımYa dahiliye Dr u her gittiğimde canıma okuyor, aşı ol aşı ol diye olmuyorsan da burnunu çıkarma evden dedi bir sürü örnek verip Bi de güzel korkuttu. Evden sadece yürüyüş yapmak için çıkıyorum şu an
Aminn kuzuu ınsallahYaa canım benim sağlıkla kullanmak nasip olsun benimde böyle olacakbu kadar bile yer yok ne yapcaz bakalım
Bende oldum bu hafta ilk dozu. Ve en başından beri çok dikkat ediyoruz kuzum Allah korusun herkesi. İkinci dozda işte 31. Haftaya filan geliyor nasipse.Evet keşke canım. Bi arkadasım var 30 haftalık şuan dr u kesinlikle ol demiş 29. Haftada olmuş 1. Doz. Dr u çook riskli şuan hamileler için durum baya kritik hemen ol demiş yani. 31. Haftada da 2. Dozu olucam dedi
Evet kendi ihtiyaçlarımı alıyorum bende yavaş yavaş toparlıyoruz şimdi biraz tadilat işimiz var evde ondan sonra getirebilirlerSen de çantalık al o zaman kuzumdüşündüm düşündüm en mantıklı bunu buldum
Neden izin vermedi ilk defa istemeyen dr duyuyorum bence mantikli bir aciklama iste sebep neAllaha emanet gidip geliyorum kuzum ne yapayım dr izin vermedi aşıya cumartesi kontrolüm var tekrar soracağım sanmıyorum yine ama bakalım
Bir de artık ayrıca riskli kategoriye girdik diyabet ileYa dahiliye Dr u her gittiğimde canıma okuyor, aşı ol aşı ol diye olmuyorsan da burnunu çıkarma evden dedi bir sürü örnek verip Bi de güzel korkuttu. Evden sadece yürüyüş yapmak için çıkıyorum şu an
Doktor değiştirmemiş miydin kuzun o da mı izin vermediAllaha emanet gidip geliyorum kuzum ne yapayım dr izin vermedi aşıya cumartesi kontrolüm var tekrar soracağım sanmıyorum yine ama bakalım
Benim doktorumda ilk başta pek sıcak bakmıyordu ama bu gidişimde sordum ol dedi o yüzden tetanoz aşımdan iki hafta sonra olacam Allah nasip ederseAllaha emanet gidip geliyorum kuzum ne yapayım dr izin vermedi aşıya cumartesi kontrolüm var tekrar soracağım sanmıyorum yine ama bakalım
Fiyatı cok iyiymis gercekten iyi düsmüsPhilips Avent Scf395/11 Geliştirilmiş Elektronik Göğüs Pompası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL almayı düşünenler baksın kızlar. Eğer bir yanlışlık yoksa çok iyi geldi fiyat
Aşılama yeni başlamıştı bu kadar sayı artışı yoktu söylediğinde nasıl olsa toplumun yarısı bağışıklık kazanacak gerek yok dedi. Şimdi fikri değişti mi bilmiyorum bakalım cumartesi ne diyecek zaten dr değişimi yapacağız belki diğeri yapacakNeden izin vermedi ilk defa istemeyen dr duyuyorum bence mantikli bir aciklama iste sebep ne
Yok canım bu ay değiştireceğiz dr da karar veremedik bir türlü de kendi doktoruma söyleyemedim.Doktor değiştirmemiş miydin kuzun o da mı izin vermedi
Bakalım belki bizimkinin de fikri değişmiştir bir umutBenim doktorumda ilk başta pek sıcak bakmıyordu ama bu gidişimde sordum ol dedi o yüzden tetanoz aşımdan iki hafta sonra olacam Allah nasip ederse
Anladım kuzum dedim başka doktor da mı karşı çıktıYok canım bu ay değiştireceğiz dr da karar veremedik bir türlü de kendi doktoruma söyleyemedim.
Valla en iyisini yaptın. Benim şundan yana cesaretim yok ben tüp bebek sürecinde hiç ama hiç kan sulandırıcı kullanmadım ve öncesinde de covid olmustum. Covid zaten kanı pıhtılaştırıyor. Şimdi aşısını olursam da pıhtılaşma olursa korkusu var. Bi dr bence olma o kdr uğraştın kanı pıhtılaştırabilir diyip beni korkuttuBende oldum bu hafta ilk dozu. Ve en başından beri çok dikkat ediyoruz kuzum Allah korusun herkesi. İkinci dozda işte 31. Haftaya filan geliyor nasipse.
Sen vazgeçmedin mi hala bu markadanPhilips Avent Scf395/11 Geliştirilmiş Elektronik Göğüs Pompası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL almayı düşünenler baksın kızlar. Eğer bir yanlışlık yoksa çok iyi geldi fiyat
Ne kadar ilginç o izin vermiyor benimkiler mobing uyguluyor kendi aralarında bile netlik yokAllaha emanet gidip geliyorum kuzum ne yapayım dr izin vermedi aşıya cumartesi kontrolüm var tekrar soracağım sanmıyorum yine ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?