Evet keşke canım. Bi arkadasım var 30 haftalık şuan dr u kesinlikle ol demiş 29. Haftada olmuş 1. Doz. Dr u çook riskli şuan hamileler için durum baya kritik hemen ol demiş yani. 31. Haftada da 2. Dozu olucam dedi
Bana da dayanamayacakmışım gibi geliyor hadi doğunca olayım sütten alsın antikoru dedim ama yaz tatillerini ortalığın yangın yerine döneceğimi hesaba katamdım...

Yaa canım benim sağlıkla kullanmak nasip olsun benimde böyle olacak bu kadar bile yer yok ne yapcaz bakalım

Allaha emanet gidip geliyorum kuzum ne yapayım dr izin vermedi aşıya cumartesi kontrolüm var tekrar soracağım sanmıyorum yine ama bakalım

Evet keşke canım. Bi arkadasım var 30 haftalık şuan dr u kesinlikle ol demiş 29. Haftada olmuş 1. Doz. Dr u çook riskli şuan hamileler için durum baya kritik hemen ol demiş yani. 31. Haftada da 2. Dozu olucam dedi
Bende oldum bu hafta ilk dozu. Ve en başından beri çok dikkat ediyoruz kuzum Allah korusun herkesi. İkinci dozda işte 31. Haftaya filan geliyor nasipse.

Bir de artık ayrıca riskli kategoriye girdik diyabet ile Allah esirgesin

Allaha emanet gidip geliyorum kuzum ne yapayım dr izin vermedi aşıya cumartesi kontrolüm var tekrar soracağım sanmıyorum yine ama bakalım
Benim doktorumda ilk başta pek sıcak bakmıyordu ama bu gidişimde sordum ol dedi o yüzden tetanoz aşımdan iki hafta sonra olacam Allah nasip ederse

Neden izin vermedi ilk defa istemeyen dr duyuyorum bence mantikli bir aciklama iste sebep ne
Aşılama yeni başlamıştı bu kadar sayı artışı yoktu söylediğinde nasıl olsa toplumun yarısı bağışıklık kazanacak gerek yok dedi. Şimdi fikri değişti mi bilmiyorum bakalım cumartesi ne diyecek zaten dr değişimi yapacağız belki diğeri yapacak

Bende oldum bu hafta ilk dozu. Ve en başından beri çok dikkat ediyoruz kuzum Allah korusun herkesi. İkinci dozda işte 31. Haftaya filan geliyor nasipse.
Valla en iyisini yaptın. Benim şundan yana cesaretim yok ben tüp bebek sürecinde hiç ama hiç kan sulandırıcı kullanmadım ve öncesinde de covid olmustum. Covid zaten kanı pıhtılaştırıyor. Şimdi aşısını olursam da pıhtılaşma olursa korkusu var. Bi dr bence olma o kdr uğraştın kanı pıhtılaştırabilir diyip beni korkuttu yoksa ben de olucam yani ama her an da olabilirm. Çarşmba dr a bi sorayım ne diyecek bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…