Ay evet ya reklam reklam üst üste kaç tane. Çok can sıkıcı olmaya başladı. Noldu da birden arttı hiç anlamadımKızlar yaa, birkaç saattir KK reklamla doldu.
Yazdıklarınızı bulmak için baya uğraşıyorum.
Sizde de öyle mi acaba?
2 mesaj arası 5 reklam bile saydım.
Raat hala hicbisey almadın mı merak ediyorumAy evet ya reklam reklam üst üste kaç tane. Çok can sıkıcı olmaya başladı. Noldu da birden arttı hiç anlamadım
Rize'den birkaç kumaş aldım arkadaşım iki takım nevresim ve bir kalın bir ince iki battaniye dikecek.Raat hala hicbisey almadın mı merak ediyorum
Yaa iyi bari bol bol foto bekleriz cok severizRize'den birkaç kumaş aldım arkadaşım iki takım nevresim ve bir kalın bir ince iki battaniye dikecek.
Oradaki English Home'dan bornoz, polar battaniye ve minik yastık aldım.
Kardeşimin eşi isme yazılı yeni doğan takımı gönderdi, içinde kısa ve uzun kol zıbın, kısa ve uzun kol piijama takımı, şapka, eldiven, çorap, içlik var. Ekstra battaniyesi, yastığı ve bez çantası da var. Acayip güzel. Çok kısa süre giyebilecek olması içler acısı
Bir de başka bir arkadaşım anne bebek çantası hediye etti. Termos cepli olanlardan.
Elimde başka da bir şey yok.
Yarın çıkıp bir e bebek yapacağız artık. Bakalım bir şeyler alabiliyor muyuz
Zeynep cım canımmmYaa iyi bari bol bol foto bekleriz cok severiz
O yuzden wtsap gurubu kurmak şart püff her gün bol fotolaşırızKızlar yaa, birkaç saattir KK reklamla doldu.
Yazdıklarınızı bulmak için baya uğraşıyorum.
Sizde de öyle mi acaba?
2 mesaj arası 5 reklam bile saydım.
Sureklı alısverıs muhabbetı yapınca demekkı dedıler kı bunlar alısverıse meyıllı hadı reklam yapalımO yuzden wtsap gurubu kurmak şart püff her gün bol fotolaşırız
B ile başlayan kız ismi önerilerine ben de açığım kızlar. Bade ismini beğeniyordum ama bir anlamı da şarap içki demek oldugundan koymak istemiyorumİsme karar veren arkadaşlarsizi yürekten tebrik ediyorum
Biz daha cinsiyeti yeni öğrendik ya, hiç isim düşünmemiştik. Dahası cinsiyet belli diil diye hiç eşya da almamıştık.
Neyse benim ismim B harfi ile başlıyor, ben de prensesime B harfi ile başlayan isim vermeyi düşünüyorum. Aklınıza gelen isimler olursa, paylaşırsanız çok sevinirim
Valla elimden geleni yapıyorum öyle cok hareket edip zorladigim yok simdilik evdeyim zaten genel olarak bazen cok hafif oluyor bazen adım atamıyorum anlamadm bebdeZeynep cım canımmm
Sen sem ol bemım gıbı az kendımı ıyı hıssedıyroum dıe sakın fazladan hareket etme suan felclı gıbıyım
Yıne yaglar surdurdum ve bebegım yıne sıksık toplanmaya basladı yataktan ınemıyorum ayagımı atıp
Bana dıo resmen bedenım sen kimmmsinnn bunu hakettınnn
HahaKız yok delirme ne birlikte alışveriş yapmasıbütün gün trendyolda ihtiyaçlara göre sepet yapıyorum, gece yatarken de silah zoruyla bak bunu da beğendim bunu da diye tek tek gösteriyorum. Yoksa sorsam alacağım cevap: hangisi iyiyse aşkım sen bilirsin, ben anlamam ki! Ya sabır ya sabır
Yok kuşum buna carlarımHahadün arabada giderken ebebeğin ve baby mall un büyük mağazalarının önünden geçtik e5 üzerinde biri sağda biri solda dedimki bak askm buralara gelip eksikleri burdan tamamlıcaz cevap: kardeşimle gelirsiniz haftaiçi hayatm siz halledin nolur
Amiiiiiiin canım, inşallah.Günaydınnnnnn istanbulda bol yağmurlu bir sabah güzel haberler alacağımız bereketli bir gün olacak Allahın izniylehayrunnisa85 tupaaaaa kanlar kaçta veriliyor kızlarr hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhhhh
inşallah kuzum.
Ufff o kadar iyi biliyorum ki o hissiAmiiiiiiin canım, inşallah.
9’da vericem ben, çok heyecanlıyım.
inşallah kuzum.
Uyku tutmadı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?