Kızlar yaa, birkaç saattir KK reklamla doldu.
Yazdıklarınızı bulmak için baya uğraşıyorum.
Sizde de öyle mi acaba?
2 mesaj arası 5 reklam bile saydım.
Ay evet ya reklam reklam üst üste kaç tane. Çok can sıkıcı olmaya başladı. Noldu da birden arttı hiç anlamadım

Bu arada merhaba kızlar, 10 günlük tatilin ardından bugün evimize döndük eşimle. Annemlerin yanındaydık Rize'de. 10 gün içinde sadece 1 gün güneşli idi. Geri kalan yağmur ve bulut. Erzurum'a geldim ki hava sıcaklığı her ne kadar Rize'den 10 derece düşükse bile hava günlük güneşlik. Bir ohh çektik bee.

Bu arada bizim site merkezi sistemle ısınıyor, doğalgazlı. 2 gündür kaloriferleri yakmaya başlamışlar. İyi olmuş yoksa gece eksilere düşmeler başlamış burada, donacaktık.

Raat hala hicbisey almadın mı merak ediyorum
Rize'den birkaç kumaş aldım arkadaşım iki takım nevresim ve bir kalın bir ince iki battaniye dikecek.
Oradaki English Home'dan bornoz, polar battaniye ve minik yastık aldım.
Kardeşimin eşi isme yazılı yeni doğan takımı gönderdi, içinde kısa ve uzun kol zıbın, kısa ve uzun kol piijama takımı, şapka, eldiven, çorap, içlik var. Ekstra battaniyesi, yastığı ve bez çantası da var. Acayip güzel. Çok kısa süre giyebilecek olması içler acısı

Bir de başka bir arkadaşım anne bebek çantası hediye etti. Termos cepli olanlardan.

Elimde başka da bir şey yok.
Yarın çıkıp bir e bebek yapacağız artık. Bakalım bir şeyler alabiliyor muyuz

Yaa iyi bari bol bol foto bekleriz cok severiz

Yaa iyi bari bol bol foto bekleriz cok severiz
Zeynep cım canımmm
Sen sem ol bemım gıbı az kendımı ıyı hıssedıyroum dıe sakın fazladan hareket etme suan felclı gıbıyım
Yıne yaglar surdurdum ve bebegım yıne sıksık toplanmaya basladı yataktan ınemıyorum ayagımı atıp
Bana dıo resmen bedenım sen kimmmsinnn bunu hakettınnn

İsme karar veren arkadaşlar sizi yürekten tebrik ediyorum
Biz daha cinsiyeti yeni öğrendik ya, hiç isim düşünmemiştik. Dahası cinsiyet belli diil diye hiç eşya da almamıştık.
Neyse benim ismim B harfi ile başlıyor, ben de prensesime B harfi ile başlayan isim vermeyi düşünüyorum. Aklınıza gelen isimler olursa, paylaşırsanız çok sevinirim

B ile başlayan kız ismi önerilerine ben de açığım kızlar. Bade ismini beğeniyordum ama bir anlamı da şarap içki demek oldugundan koymak istemiyorum Beliz ismini de seviyorum ama söylerken belis oluyor z zorluyor onun dışında aklınıza gelen varsa benmle de paylasın lütfen

Valla elimden geleni yapıyorum öyle cok hareket edip zorladigim yok simdilik evdeyim zaten genel olarak bazen cok hafif oluyor bazen adım atamıyorum anlamadm bebde

Haha dün arabada giderken ebebeğin ve baby mall un büyük mağazalarının önünden geçtik e5 üzerinde biri sağda biri solda dedimki bak askm buralara gelip eksikleri burdan tamamlıcaz cevap: kardeşimle gelirsiniz haftaiçi hayatm siz halledin nolur

Yok kuşum buna carlarım anlamıyor ve hatta sevmiyorsa bile yanımda dursun gerçi hiçbi şey bilmeyip yorum yapınca da carlıyorum öyle değil böyle diye analıq çok zor çok

Amiiiiiiin canım, inşallah.
9’da vericem ben, çok heyecanlıyım.
Günaydınnnn hayrunnisa85 tupaaaaa musmutlu haberler verin inşallah bize
inşallah kuzum.
Uyku tutmadı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…