Eşlerinizin konuya dahil olması müthiş benim eşim çok yoğun bir insandır ve eşime diyorumki aşkm insanlar eşleriyle alışveriş yapıyorlar sen neden şunu al bunu al demiyosun karış biraz diyorum o da diyorki eminim ki sen herşeyin en güzelini seçip almışsındır sonra bişey geliyor gösteriyorum mesela en kalitelisi en iyisi dimi diye soruyo şimdi desem hangi biberonu alayım hiç anlamaz hiç

Kızlar bu arada bimin zıbınları ne kadar kaliteliymiş ya az once denk geldi kaptım 3-4 tane vardı kenarda yumuşacık ve esnek bundan sonra bim ve ebebekten başka yerden zıbın almam arkideş

Eklentiler

• 386AB89C-23BF-44C7-8522-8983A7FC5BA9.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bu arada bimin zıbınları ne kadar kaliteliymiş ya az once denk geldi kaptım 3-4 tane vardı kenarda yumuşacık ve esnek bundan sonra bim ve ebebekten başka yerden zıbın almam arkideş
Sakal bırakacağım dinlensin lafım diye arkadaş

Ya bimden a101 den alıp memnun alan cok kisi var gercekten

Tmam kuzucum sen bu şekilde yaptın yazdm herkesin cevabına göre bir karar vericem
Canim benimkide dr browns anticolic olandan, en cok o ve avent tercih ediliyormus amerika da baya arastirmistim o zaman sadece cam tercih etmiyorum esimin kucukken elinde cam biberon patlamis zar zor cikarmislar vs. oyle korkusu var

160 ml Lansinoh, benim aldığım 150 ml ama iki hafta yeter gibi değil bence doymazsa doldurulur yani büyük boylar da çok büyük ilk anlar için.

Kız yok delirme ne birlikte alışveriş yapması bütün gün trendyolda ihtiyaçlara göre sepet yapıyorum, gece yatarken de silah zoruyla bak bunu da beğendim bunu da diye tek tek gösteriyorum. Yoksa sorsam alacağım cevap: hangisi iyiyse aşkım sen bilirsin, ben anlamam ki! Ya sabır ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…