Kız kalk kimseye güvenme sabah erkenden git kapıyaBende su nohut battaniyeyi alıyım diyorum patik corapda güzel duruyor bide carsafına bakıcam iyiyse aliyim ordan insallah şoka benzemez
Eşlerinizin konuya dahil olması müthişBen makina olarak da avent kullanıcam diye (ne alakaysa resmen marka takıntısı yapmışım) biberon da avent küçük boy cam aldım. Cam olmayan içime sinmedi niyeyse bu daha steril gibi geldi. Eşim bu yetmediği zaman alırız büyüğü dur bakalım dedi ben de durdum
Ooooo beklediğimmm haberrr oleyyy teşekkürlerrrrHanımlar geliyooo geliyooo ihtiyacı olan varsa baksın
Sakal bırakacağım dinlensin lafım diye arkadaşKızlar bu arada bimin zıbınları ne kadar kaliteliymiş ya az once denk geldi kaptım 3-4 tane vardı kenardayumuşacık ve esnek bundan sonra bim ve ebebekten başka yerden zıbın almam arkideş
Ya bimden a101 den alıp memnun alan cok kisi var gercektenKızlar bu arada bimin zıbınları ne kadar kaliteliymiş ya az once denk geldi kaptım 3-4 tane vardı kenardayumuşacık ve esnek bundan sonra bim ve ebebekten başka yerden zıbın almam arkideş
Esim nöbetten cıkıyormus o gün insallah su çatım ağrımazda bende giderimKız kalk kimseye güvenme sabah erkenden git kapıya
Git git güzel şeyler varEsim nöbetten cıkıyormus o gün insallah su çatım ağrımazda bende giderim
Canim benimkide dr browns anticolic olandan, en cok o ve avent tercih ediliyormus amerika da baya arastirmistim o zamanTmam kuzucum sen bu şekilde yaptın yazdm herkesin cevabına göre bir karar vericem
160 ml Lansinoh, benim aldığım 150 ml ama iki hafta yeter gibi değil bence doymazsa doldurulur yani büyük boylar da çok büyük ilk anlar için.Birsürü biberon videosu izledm biberonlar antikolik olsa bile sürekli gazlı bebeler bir anlamı yok demişler. Aventin biberon başlıgını çok sert bulanlar olmus ve hafif akıtıyor demişler ama lansinoh hiç akıtmıyor bebek emdikçe geliyor anne memesi gibi çok memnunuz demişler o yüzden cok kararsız kaldım. Bir de avent 125 lik arkadasım 2 hafta kullanabildi şuan küçük geliyor dedi 2 hafta için de o parayı vermek saçma geldi lansşnohun ml i daha fazla sanırım ve uygun
Eee aldın mı yaniKızlar şifonyer ve gardırobum da tamamdır
Kız yok uyku arkadaşı aldım dalga geçmek için öyle dedimEee aldın mı yani
Kız aslında benim adım Tuğba kızımın adı olsun dedim diye nickim öyleVaayyy Elif kızı Elifff
Aynen acaba benim mı öyle diye bakıyordum bendeKızlar yaa, birkaç saattir KK reklamla doldu.
Yazdıklarınızı bulmak için baya uğraşıyorum.
Sizde de öyle mi acaba?
2 mesaj arası 5 reklam bile saydım.
Aynenn oyle kuzuKızlar yaa, birkaç saattir KK reklamla doldu.
Sizde de öyle mi acaba?
Aynen canım sıkılmaya başladı okurken sinir bozucu oluyorKızlar yaa, birkaç saattir KK reklamla doldu.
Sizde de öyle mi acaba?
Kız yok delirme ne birlikte alışveriş yapmasıEşlerinizin konuya dahil olması müthişbenim eşim çok yoğun bir insandır ve eşime diyorumki aşkm insanlar eşleriyle alışveriş yapıyorlar sen neden şunu al bunu al demiyosun karış biraz diyorum o da diyorki eminim ki sen herşeyin en güzelini seçip almışsındır sonra bişey geliyor gösteriyorum mesela en kalitelisi en iyisi dimi diye soruyo şimdi desem hangi biberonu alayım hiç anlamaz hiç
Kk şaşırma sabrımızı taşırmaAynen canım sıkılmaya başladı okurken sinir bozucu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?