Yok ben onu ciddi dedim sanayideki mobilyacılara mı gitsek diye. Daha mı uygun olur yani
Valla mobilyacılar sanki daha mı insaflı bilemedim sectigin malzemeye göre degisiyor mesela ben koridora kücuk bi vestiyer yaptırdım sırf 2 tane kücük kapak az daha kaliteli sectim diye 400 tl farketti bi fiyat alabilirsin fikir olur sana da

Raylı yaptırdık canım 2li ölcüsü tam aklımda degilde esime sorayim bi gerci Labellaaa esi mi sanki dolapcıydi oda iyi fikir verir
Bana ölcü ve malzeme bilgisi verin eşimden fiyat alayım ama mobilya işi cok pahalı çok zam geldi malzemelere biz trendyoldada ahşap bebek rafları ahşap ürünler vs satıyoruz ama isim veremiyorum

Evet kuzum. Ay artık kolik olmayan bebe duymuyorum nerdeyse ya. Niyeyse ben de direkt antikolik aldım
Birsürü biberon videosu izledm biberonlar antikolik olsa bile sürekli gazlı bebeler bir anlamı yok demişler. Aventin biberon başlıgını çok sert bulanlar olmus ve hafif akıtıyor demişler ama lansinoh hiç akıtmıyor bebek emdikçe geliyor anne memesi gibi çok memnunuz demişler o yüzden cok kararsız kaldım. Bir de avent 125 lik arkadasım 2 hafta kullanabildi şuan küçük geliyor dedi 2 hafta için de o parayı vermek saçma geldi lansşnohun ml i daha fazla sanırım ve uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…