- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Evet benim ki ama yan taraf yüklük diger taraf ful raf ve alt üst askılı dolap seklinde bebek icin baya götürür beniSen de mdf yaptırmıştın dimi
Yok ben onu ciddi dedim sanayideki mobilyacılara mı gitsek diye. Daha mı uygun olur yaniValla biz sanayide mobilyacıya gittikkendimiz cizdik adamda yaptı
Kaç kapaklı olmuş oldu 3 kapak mı. Sorması ayıp olmazsa ne kadar Bi önden hiç bilmrmezlik olmasınEvet benim ki ama yan taraf yüklük diger taraf ful raf ve alt üst askılı dolap seklinde bebek icin baya götürür beni
Valla mobilyacılar sanki daha mı insaflı bilemedim sectigin malzemeye göre degisiyor mesela ben koridora kücuk bi vestiyer yaptırdım sırf 2 tane kücük kapak az daha kaliteli sectim diye 400 tl farketti bi fiyat alabilirsin fikir olur sana daYok ben onu ciddi dedim sanayideki mobilyacılara mı gitsek diye. Daha mı uygun olur yani
Raylı yaptırdık canım 2li ölcüsü tam aklımda degilde esime sorayim bi gerciKaç kapaklı olmuş oldu 3 kapak mı. Sorması ayıp olmazsa ne kadar Bi önden hiç bilmrmezlik olmasın
Dur bakalım. Ben Bi kaç mobşlyacıdan fiyat alayım hızlıcaRaylı yaptırdık canım 2li ölcüsü tam aklımda degilde esime sorayim bi gerciLabellaaa esi mi sanki dolapcıydi oda iyi fikir verir
Sımdı nende atıcaktımHanımlar geliyooo geliyooo ihtiyacı olan varsa baksın
Valla ben atacaktım hatta broşüre baktım aaa zrynebin küvet de yok benim reflü de dedim. Ama alt üst takım müthiş uygun alırımHanımlar geliyooo geliyooo ihtiyacı olan varsa baksın
Kuzucum ben istiyodum daha cocuk ortada yokken, esimle de hamile kalinca o erkek ismi soyledi ben de kizi dedim cok sevdi alisti bile herkesYyaaaa cok tatlımasallah kımın fıkrı
Benim kızımın adı da ElifBu arada artık isimler yavaş yavaş belli olmuştur kızlar bir tek Elisa'yı biliyoruz şuan .
Adı ıle yasasın ınsallahh saglıkla gelsın mınıkKuzucum ben istiyodum daha cocuk ortada yokken, esimle de hamile kalinca o erkek ismi soyledi ben de kizi dedim cok sevdi alisti bile herkes
Tmam kuzucum sen bu şekilde yaptın yazdm herkesin cevabına göre bir karar vericemKuzm ben tommenin en küçüğü var ya 150likmi ondan almıştım antikolik plastik ama, birde aventi büyük olanını cam aldım
Antikolik mi canımBen küçük boy iki tane dr browns aldım kuzum avent sonra büyük boy almayı düşünüyorum
Bana ölcü ve malzeme bilgisi verin eşimden fiyat alayım ama mobilya işi cok pahalı çok zam geldi malzemelereRaylı yaptırdık canım 2li ölcüsü tam aklımda degilde esime sorayim bi gerciLabellaaa esi mi sanki dolapcıydi oda iyi fikir verir
Evet kuzum. Ay artık kolik olmayan bebe duymuyorum nerdeyse ya. Niyeyse ben de direkt antikolik aldımAntikolik mi canım
Tmam canım sağolAvent pp aldm ben ama lansinohta iyi diye duydum süt ürünleri konusunda pompası olsun pedi olsun biberonu olsun yorumları güzel
Birsürü biberon videosu izledm biberonlar antikolik olsa bile sürekli gazlı bebeler bir anlamı yok demişler. Aventin biberon başlıgını çok sert bulanlar olmus ve hafif akıtıyor demişler ama lansinoh hiç akıtmıyor bebek emdikçe geliyor anne memesi gibi çok memnunuz demişler o yüzden cok kararsız kaldım. Bir de avent 125 lik arkadasım 2 hafta kullanabildi şuan küçük geliyor dedi 2 hafta için de o parayı vermek saçma geldi lansşnohun ml i daha fazla sanırım ve uygunEvet kuzum. Ay artık kolik olmayan bebe duymuyorum nerdeyse ya. Niyeyse ben de direkt antikolik aldım
Hadi bakalım hayırlsıTmam kuzucum sen bu şekilde yaptın yazdm herkesin cevabına göre bir karar vericem
Bende su nohut battaniyeyi alıyım diyorum patik corapda güzel duruyor bide carsafına bakıcam iyiyse aliyim ordan insallah şoka benzemezValla ben atacaktım hatta broşüre baktım aaa zrynebin küvet de yok benim reflü de dedim. Ama alt üst takım müthiş uygun alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?