Yok önce kırmızı sonra beyaz oluyor yavrumKırık olsa duramazdım demi
Yok önce beyaz oluyormuş sonradan kızarıyomuş diye biliyordum ama Zeynep kırmızı oldu dediii
Hadi yaaYok önce kırmızı sonra beyaz oluyor yavrum
Benimde altta olmuş bu sabah eşim dedi sen çatlamışsınHadi yaaozamn dahaca olmadı varsa da ben göremiyorum zaten altta varsa göremem yanlara da anca aynadan daha net görüyorm gördüğüm kadarıyla yok
Düzeldi düzeldi anlık oldu
Su bioile cok güveniyorum gecirecek diye hayallerimi yıkmaz insallahBenimde altta olmuş bu sabah eşim dedi sen çatlamışsındedim doğrudur. Görmedin mi diyor nasıl göreyim dedim. Neyse aynada baktım ki piuuu kocaman çatlak. İnsan ince çatlar biraz
Çatlamanın da adabı olur dimiBenimde altta olmuş bu sabah eşim dedi sen çatlamışsındedim doğrudur. Görmedin mi diyor nasıl göreyim dedim. Neyse aynada baktım ki piuuu kocaman çatlak. İnsan ince çatlar biraz
Ben de yaşayarak göreceğim galiba. Bekliyorum bu aralar fenaaaa gerginim yırtılıyo gibi hissediyorumDüzeldi düzeldi anlık olducatlak once kirmızıymis diye okumustum sonra bizzat yasayınca gördüm ki kırmızı cizik cizik malesef
ay gidiyoruz gidiyoruz.birlikteyiz bu yolda yaaa
Gerçekten öyle canım yaa, doğuma beraber gidicez diyorum inanmıyorsun.
Geçirmiyor ama azaltıyormuş görüntüyü ama bilemiyorum pek bir şey beklemiyorum şimdiden sevmeye başlamam lazımSu bioile cok güveniyorum gecirecek diye hayallerimi yıkmaz insallah
Olmalı bence ince ince çatlasaydın su kanalı gibi açılmanın anlamı nedirÇatlamanın da adabı olur dimideli yaa
Sen hala yatak mı topluyorsunHadi benle birlikte kalkın da az ortalığı toplayalım daha yatağım duruyo
Yoo gayet ciddiyimYaa delimisin
YormAaa kendınıı bossverrr evdeyız sureklı kım gelıyor sanki yatt dinlen misssYaa delimisin
Akşam ezanına kadar toplanmazsa şeytanlar gezer diye hurafelerim var benim aynı sofra konusundaki gibi sofranın da belini ağrıtmıvaksın derler ama bel fıtığı oluyor benimki anca ondan sonra topluyorumYoo gayet ciddiyimgidip yayılıyorum ara ara ne diye toplayayım
Sizin evinizi süpürüp sileniniz varYormAaa kendınıı bossverrr evdeyız sureklı kım gelıyor sanki yatt dinlen misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?