- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ayyy dımi kım nereden bılcektı kı kac gun evel kımsenın aklına gelmezdi rabbım makamını cennet eylesınsonrasında da arkadaşlara arkadaşımızın mezarlığına ziyerete gittik.ona da içimden müjdeyi verdimnurlar içinde yatsın
Ha benim zaten donmuşum da yok kuzum onu da diyim deÖyle bir niyetin var mı çok cesaretlisin ikizlerden sonraeşim bazen diyorki üçüncüyüde bir kaç yıl sonra düşünürüz belki embriyoları saklayalım bende diyorum ki Allah isteyen kullarına versin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bunları hayırlısıyla büyütelim yeter bize
Saglık lı gunlerde gıyınsın kuzucukkkKızlar hani geçen bir Instagram sayfası vardı cildirins diye ben ürün almıştım şimdi geldi kumaşı çok güzel tavsiye ederim kirmizisini alacaktık kalmamış ama olsun yesillisine de bayıldım
Ay güle güle kullansınKızlar hani geçen bir Instagram sayfası vardı cildirins diye ben ürün almıştım şimdi geldi kumaşı çok güzel tavsiye ederim kirmizisini alacaktık kalmamış ama olsun yesillisine de bayıldım
Ay ne güzel bence öyle olmalı zatenBenimki görsede söylemez
İki ürün aldım burdan hepsinden memnun kaldım evet wasptan sipariş veriliyor 50 TL üzerinde kapıda ödeme var aşağı fiyatsa EFT istiyorlarAy güle güle kullansın
Sen süper bir referans oldun şimdi banaBeğendiğim şeyler oldu ama hiç instagram alışverişim olmamıştı bu zamana dek tereddğtlğydğm. Watsaptan mı sipariş veriyorsun
İyi günlerde kullansın minik kuzucukKızlar hani geçen bir Instagram sayfası vardı cildirins diye ben ürün almıştım şimdi geldi kumaşı çok güzel tavsiye ederim kirmizisini alacaktık kalmamış ama olsun yesillisine de bayıldım
Bende senin gibi düşünüyorum kendiliğinden plansız bir şekilde gelirse yiyecek ekmeği varmış derim kuzum gelen başla göz üstüne Rabbim istediki oldu derimValla şöyle söyliyim Bi kere konusu açılmıştı konuşmuştuk eşimle. Olaki plansız Bi şekilde kaldık sonradan naparız ozaman mesela diye. Bu da ayrı bir mucize olmaz mı. Okadar uğraş olmasın. Aşıöaalar tutmasın. Tüp bebek hamdolsun tuttu ama normal şartlarda sebepsiz de olmuş olsa spontan bir şekilde hamile kalıyorsun. Allahın gücüne gitmez mi bu kez. Hususi istmriyoruz ama olursa da elhamdülillah deriz sanırım biz. Allahım herşeyin hayırlısını versin öncelikle inşallah
Kapıda ödeme de iyiymiş. Çok uzun sğrğyormu gelmesi peki. Biraz bakınayım akşam benİki ürün aldım burdan hepsinden memnun kaldım evet wasptan sipariş veriliyor 50 TL üzerinde kapıda ödeme var aşağı fiyatsa EFT istiyorlar
Allahım mu tırtıllarımıza sağlık sıhhat versin en öncelikle tabiBende senin gibi düşünüyorum kendiliğinden plansız bir şekilde gelirse yiyecek ekmeği varmış derim kuzum gelen başla göz üstüne Rabbim istediki oldu derim
Ben donmuşlar için diyorum kuzum benim bayağı var özellikle olsun diye transfer olmam kendiliğinden olursada yapacak birşey yokHa benim zaten donmuşum da yok kuzum onu da diyim de
ewt cnm kim bilebilirdi hayat pamuk ipliğine bağlı.her günün değerini bilmek lazım..amin cnm inşalh..Ayyy dımi kım nereden bılcektı kı kac gun evel kımsenın aklına gelmezdi rabbım makamını cennet eylesın
Kız benim olmadı yaaBen donmuşlar için diyorum kuzum benim bayağı var özellikle olsun diye transfer olmam kendiliğinden olursada yapacak birşey yok
Ben bu ara bebişlerin kıyafet konusunu erteledim kuzum abimler bayağı tulum falan almışlar onların getirdiklerinin inceliğine kalınlığına göre alacam birşeyleri artık ama kendim içinde almam gereken şeyler var onları boyna erteliyorum alırım alırım diyorum ama günler ilerliyor kendim için bir lohusa takımı aldım ondan başka birşey yok ortadaAy kızlar nasıl uyku bastırdı uyutmayın beni hadi heyecanlı bir şeyler anlatın yok mu alışveriş yapanuyursam şekerim yüksek çıkar.
Amin kuzum inşallahAllahım mu tırtıllarımıza sağlık sıhhat versin en öncelikle tabi
Takımın nasıldı kuzum ? Benimde alışveriş ihtiyacım var hatta kışlık bot ayakkabı ihtiyacımda sadece kıyafet değil. Geçen sene gelecek seneye attım alma işiniBen bu ara bebişlerin kıyafet konusunu erteledim kuzum abimler bayağı tulum falan almışlar onların getirdiklerinin inceliğine kalınlığına göre alacam birşeyleri artık ama kendim içinde almam gereken şeyler var onları boyna erteliyorum alırım alırım diyorum ama günler ilerliyor kendim için bir lohusa takımı aldım ondan başka birşey yok ortada
Çok şükür kuzum Rabbim çok uğraştırmadan nasip etti bizlere inşallah isteyenlerede nasip ederKız benim olmadı yaahavuz da yapılmadı bana. 8 taneydi en son bunlar kaldılar bir de 3.gün yani bunlar da tuttu hamdolsun
Valla şu haftalara gelene kadar içimde böyle yine hamile kalma arzusu çoktu. Tabii Allah ın takdiri. Bu bebelerime sağ Salim kavuşayım inşallahValla şöyle söyliyim Bi kere konusu açılmıştı konuşmuştuk eşimle. Olaki plansız Bi şekilde kaldık sonradan naparız ozaman mesela diye. Bu da ayrı bir mucize olmaz mı. Okadar uğraş olmasın. Aşıöaalar tutmasın. Tüp bebek hamdolsun tuttu ama normal şartlarda sebepsiz de olmuş olsa spontan bir şekilde hamile kalıyorsun. Allahın gücüne gitmez mi bu kez. Hususi istmriyoruz ama olursa da elhamdülillah deriz sanırım biz. Allahım herşeyin hayırlısını versin öncelikle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?