Kızlar hani geçen bir Instagram sayfası vardı cildirins diye ben ürün almıştım şimdi geldi kumaşı çok güzel tavsiye ederim kirmizisini alacaktık kalmamış ama olsun yesillisine de bayıldım

Eklentiler

• IMG_20211009_143606.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 36
Ha benim zaten donmuşum da yok kuzum onu da diyim de

Kızlar hani geçen bir Instagram sayfası vardı cildirins diye ben ürün almıştım şimdi geldi kumaşı çok güzel tavsiye ederim kirmizisini alacaktık kalmamış ama olsun yesillisine de bayıldım
Ay güle güle kullansın
Sen süper bir referans oldun şimdi bana Beğendiğim şeyler oldu ama hiç instagram alışverişim olmamıştı bu zamana dek tereddğtlğydğm. Watsaptan mı sipariş veriyorsun

Ay güle güle kullansın
Sen süper bir referans oldun şimdi bana Beğendiğim şeyler oldu ama hiç instagram alışverişim olmamıştı bu zamana dek tereddğtlğydğm. Watsaptan mı sipariş veriyorsun
İki ürün aldım burdan hepsinden memnun kaldım evet wasptan sipariş veriliyor 50 TL üzerinde kapıda ödeme var aşağı fiyatsa EFT istiyorlar

Bende senin gibi düşünüyorum kendiliğinden plansız bir şekilde gelirse yiyecek ekmeği varmış derim kuzum gelen başla göz üstüne Rabbim istediki oldu derim

İki ürün aldım burdan hepsinden memnun kaldım evet wasptan sipariş veriliyor 50 TL üzerinde kapıda ödeme var aşağı fiyatsa EFT istiyorlar
Kapıda ödeme de iyiymiş. Çok uzun sğrğyormu gelmesi peki. Biraz bakınayım akşam ben

Ay kızlar nasıl uyku bastırdı uyutmayın beni hadi heyecanlı bir şeyler anlatın yok mu alışveriş yapan uyursam şekerim yüksek çıkar.
Ben bu ara bebişlerin kıyafet konusunu erteledim kuzum abimler bayağı tulum falan almışlar onların getirdiklerinin inceliğine kalınlığına göre alacam birşeyleri artık ama kendim içinde almam gereken şeyler var onları boyna erteliyorum alırım alırım diyorum ama günler ilerliyor kendim için bir lohusa takımı aldım ondan başka birşey yok ortada

Takımın nasıldı kuzum ? Benimde alışveriş ihtiyacım var hatta kışlık bot ayakkabı ihtiyacımda sadece kıyafet değil. Geçen sene gelecek seneye attım alma işini bu sene böyle olacağını bilemedim her şey de pahalı baya. Bir de gerçekten giyecek kıyafetim kalmadı sanırım göbeğim çok büyüdü benim bir de yayvan değil öne doğru uzuyor o yüzden kıyafet alırken zorlanıyorum bacaklarda çok kilo alma yok eski jeanlere giriyor mesela tabii eskisinden azıcık toplu ama işte göbeğin büyük olması eşya alırken beni yanıltıyor yanlarda boş kalıyor mesela öne doğru uzunlamasına olunca göbeği tamamen kapatmıyor onda da ben rahatsız oluyorum. Ultra uzun yapsalar keşke

Valla şu haftalara gelene kadar içimde böyle yine hamile kalma arzusu çoktu. Tabii Allah ın takdiri. Bu bebelerime sağ Salim kavuşayım inşallah Bakması sorumluluğu yüksek ama bu duyguyu bu kadar seveceğimi düşünmezdim. Nasıl mucizevi düşündükçe aklım şaşıyor. Nasip diyorum şu an bir şey diyemiyorum. Bir de yapı olarak tembel biriyim bakalım bunlara bakarken nasıl olacağım. Yetebilecek miyim filan. Sağ salim kavuşalım da bir şey diyemiyorum sonrası çocuk konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…