Kız yatıyorum sonuçtaAkşam ezanına kadar toplanmazsa şeytanlar gezer diye hurafelerim var benim aynı sofra konusundaki gibi sofranın da belini ağrıtmıvaksın derler ama bel fıtığı oluyor benimki anca ondan sonra topluyorum
Kızz esım ızınlı ıken vakıt bulursa yapıyorSizin evinizi süpürüp sileniniz varondan mı kız bu rahatlık hem pis hem dağınık olunca dellenitorum. En son 2 haftayı geçti eşim evi süpüreli
Sen varken gelemezler doğru ben tv açıyorum yaa yoksa patlarım evde o yüzden sıyrılıyorum yatak odasından. Doğumdan sonra oraya hapsolcam zaten kesinKız yatıyorum sonuçta
Belki kalırızKızz esım ızınlı ıken vakıt bulursa yapıyor
Gecen haftalarda kayınvalıdem gelmıstı onun yaptıgı kım yapıcak baskaama kuzum oramız buramız agrıyor napalım bemde pisligi sevmem ama canım cıkıyor gozume hıc bısey gorunmuyor
Sende yorma kendını hergun hergun yatak toplama yatt dınlen vaktin olmayacak sonra zaten bı daha dıyroum sankı hamıle mı kalcam
Belki benimde çatlamıştır ama ben hiç bakmıyorumBir ben mi korktum bu durumdankarnı çat çatlayan da benim
Allahım sıze versın yavrum ınsallahhBelki kalırız
Tv psikolojimi bozuyor ya saçma programlar hep ya da yemek programları zalım zalımSen varken gelemezler doğru ben tv açıyorum yaa yoksa patlarım evde o yüzden sıyrılıyorum yatak odasından. Doğumdan sonra oraya hapsolcam zaten kesin
En iyisi bakmamak ben de bakmıyordum ama eşim sağ olsunBelki benimde çatlamıştır ama ben hiç bakmıyorum
Eşimle birlikte girdik doktorun odasına.hayrunnisa85 tupaaaaa kızzz tazecık hamiiişşşlerrr nasıl gıdıyor duygularınız nasıl esınıze dedınız mı berabermıydınız ne yapıyorsunuz haıd anlatın bıraz akaıyon olsun bıze bız miskin miskin yatıyrouz hergun
Yoo kalırdın bence valla ne bilsin kadın içini işteAllahım sıze versın yavrum ınsallahhısteyenlere
Kv bana gelıp gıdıp dıo sen boyle olcanı bılseydın ha bu cocugu etmezdın dıe
Normal hayatımla hamılelık tekı hayatım hıccc yanyana bıle gecmıyorlar
Cok aktıftım sabah bı yerde aksam bı yerde
Hıc bıseu bulamasam yapacak evıme cagırırdım
Yada kendıme bın tame iş bulur hersektorde calısırdım
Sımdı evde zor yatıp kalkıyorum ya kadın kendınce yorum yapıyor ıste
Tv psikolojimi bozuyor ya saçma programlar hep ya da yemek programları zalım zalım
valla benim biraz komik oldu.eşim arabada bekliyordu uygun yere park etmemiştik.diğerindeki gibi zarfı alıp arabada açmayı düşünüyordum.hayrunnisa85 tupaaaaa kızzz tazecık hamiiişşşlerrr nasıl gıdıyor duygularınız nasıl esınıze dedınız mı berabermıydınız ne yapıyorsunuz haıd anlatın bıraz akaıyon olsun bıze bız miskin miskin yatıyrouz hergun
Öyle bir niyetin var mı çok cesaretlisin ikizlerden sonraBelki kalırız
Superrr kuzumm masallahh daha da sevinecek gunlerınız olsunnEşimle birlikte girdik doktorun odasına.
Doktor değeri söyleyince ilk tepkim gerçekten mi oldu.
Eşim geçenkini hatırlamıyormuş, 8 kere kan verdiğim için sadece pozitifi duyup sevindi.
Odadan çıkınca sordu, geçenki kaçtı diye.
246 diyince o da bayaa şaşırdı.
Yani dondurulmuş daha yüksek çıktığı için 500-600 falan bekliyordum açıkçası, çooooook şaşırdım.
Yaaaavalla benim biraz komik oldu.eşim arabada bekliyordu uygun yere park etmemiştik.diğerindeki gibi zarfı alıp arabada açmayı düşünüyordum.
kız sanırım bunun ikinci değerim olduğunu düşündü.gelip bana dedi ki 1000 üstü oldu işletmeye devam edeyim mi bu değerle doktora gidebiliriniz dedi.. bende neeeeee bin üstümü dedim hafif çapta bir çığlıkla
sekreterler felan döndü tebrik etmeye başladıeşimi hemen aradım ona da söyledim.
sonrasında da arkadaşlara arkadaşımızın mezarlığına ziyerete gittik.ona da içimden müjdeyi verdimhayrunnisa85 tupaaaaa kızzz tazecık hamiiişşşlerrr nasıl gıdıyor duygularınız nasıl esınıze dedınız mı berabermıydınız ne yapıyorsunuz haıd anlatın bıraz akaıyon olsun bıze bız miskin miskin yatıyrouz hergun
Benimki görsede söylemezEn iyisi bakmamak ben de bakmıyordum ama eşim sağ olsun
MaşallahBenim değer 1043 çıktı.
Çok şaşkınım. Bu kadar beklemiyordum.
Valla şöyle söyliyim Bi kere konusu açılmıştı konuşmuştuk eşimle. Olaki plansız Bi şekilde kaldık sonradan naparız ozaman mesela diye. Bu da ayrı bir mucize olmaz mı. Okadar uğraş olmasın. Aşıöaalar tutmasın. Tüp bebek hamdolsun tuttu ama normal şartlarda sebepsiz de olmuş olsa spontan bir şekilde hamile kalıyorsun. Allahın gücüne gitmez mi bu kez. Hususi istmriyoruz ama olursa da elhamdülillah deriz sanırım biz. Allahım herşeyin hayırlısını versin öncelikle inşallahÖyle bir niyetin var mı çok cesaretlisin ikizlerden sonraeşim bazen diyorki üçüncüyüde bir kaç yıl sonra düşünürüz belki embriyoları saklayalım bende diyorum ki Allah isteyen kullarına versin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bunları hayırlısıyla büyütelim yeter bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?