- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Varis çorabının elzem bir eksik olduğunu düşünmüyorum canım. İç çamaşırı sezaryende gerekebilir ama... Depend ler de yüksek bayağı bir boxer kullanıyorsan onunla idare edebilirsin belki yeni almaktansa. Ben depend üstü boxer düşündüm onların beli yüksek külotlardanKızlar size yeni bir eksik ile geldimvaris çorabı hiç aklıma gelen bir şey değildi hastane çantası videosu izlerken hatunun birine doktoru muhakkak almanı tavsiye ederim demiş damarlar filan şişiyor diye doğumda sonrası giyin hem pıhtı için hem varis için. Ayy bir de yüksek bel iç çamaşırı alın muhakkak demiş ay ben evdeki çamaşırımı alacaktım normal bel altta tutarım diyordum lastiğini kayıyor demişler
Benim bebelere hiç bir şey almamışım ben yaHala çamaşır yıkıyorum Bi de fazla mı aldım acaba diyordum... Kışın nasıl kurutcaz ki7 tulum 5 alt üst takım var ve sanırım 10 tanesi 0 1 ay ilk ay geçince benim bebe çıplak kalacak teyzeler 4 tane hediye geldi ben de 2 hastane çıkışı 2 de 5 li set alınca her tarafım yeni doğan 0 1 ay oldu
Yaa zaten bu son zamanlar ummadigin sekilde aliyormussun hem bebis hem sen hızlı gelisiyormus bende onu dusundum simdiden 9.5 son zamanlarimiz ayda 3 3 gitse 9 kg daha mı alirim diyeCanm valla ben 29. Haftada 78 idim 2 gün sonra 31 dolcak 81 olmuşum ben şok 2 haftada 3 kg gelmiş bana da bi korku geldi dr a nasıl sölicem 2 hafta sonra muayenem var ve kimbilir kaç olcamben de 71 ile başladım bu arada
Yavrum ip ile ölçüp sonra metre ile karşılığına bakabilirsin ama maşallah bebetolara sanaMezuram nerede bilmiyorum ama benim göbek bu haldeEki Görüntüle 2934931
20 yi geçmedikçe sorun yok kızlar. Beklediğiniz kadar çok almazsınız son ayYaa zaten bu son zamanlar ummadigin sekilde aliyormussun hem bebis hem sen hızlı gelisiyormus bende onu dusundum simdiden 9.5 son zamanlarimiz ayda 3 3 gitse 9 kg daha mı alirim diyeama ciddi mana da tatli ve ekmegi kesmek istiyorum sabrettigim yere kadar
Yaa bnde ne dusundum biliyo musun hep acemeligime geldi aldigim zibinlari keske kruvaze alsaymisim korkarm kafadan nasil geciricem die baska gruptakiler hep öyle yapmıs bnimde tek alt 2 tane 3 tane mi ne yetmezse alirim diyorum artik cunku kac kg olcak nolcak bilmiyoruz yenidogan hemen kuculecek mi yoksa götürecek mi belli deilBenim bebelere hiç bir şey almamışım ben yatakım içindeki tulumlar ile her birinin dört tulumu var sadece. Donsuz kalacak yavrularım heralde
İşte hangisi normal bilemedim ki sadece 1 ay giyecekleri Bi şeyden 10 tane olması da saçma geldi yıkayıncaBenim bebelere hiç bir şey almamışım ben yatakım içindeki tulumlar ile her birinin dört tulumu var sadece. Donsuz kalacak yavrularım heralde
Ay insallah bakalim20 yi geçmedikçe sorun yok kızlar. Beklediğiniz kadar çok almazsınız son ay
Ben göbeğe hiç bir şey çekemiyorum niyeyse almadım ama alayım bari sezaryen sonrası kesin ihtiyaç demiş. Benim bacaklar kalın ya varise yatkın alcağım onu da sanırım. Riske atmıyım gebelikte bile son aylar korkuyorum varis olayından damarlarım acayip belirgin oldu bu süreçteYa varis corabı bence cok gerekli degil zaten az cok bacak kendini belli eder varis olusumu varsa durduk yere de o sıkı seyi giyemem ya ben uzun zamandır yüksek bel giyiyorum biliyo musun normalde hic rahat edemem ama hamile külodu almıstm dikis yeri felan yumusacik cok iyi tavsiye ederm kullan bnce
Bi de o var. Her bebenin de gelişimi farklı sonuçta ne kadar gider belli değil. İç zıbınları umursamıyorum uzatıcı alıcam ama patikli tulum ya da takımlar nakavtYaa bnde ne dusundum biliyo musun hep acemeligime geldi aldigim zibinlari keske kruvaze alsaymisim korkarm kafadan nasil geciricem die baska gruptakiler hep öyle yapmıs bnimde tek alt 2 tane 3 tane mi ne yetmezse alirim diyorum artik cunku kac kg olcak nolcak bilmiyoruz yenidogan hemen kuculecek mi yoksa götürecek mi belli deil
Hmm ona bisey diyemem canım o zaman..Ben kompedan dan almıstm varsa orda 4 al 3 öde vardı nbb rahattı haberin olsnBen göbeğe hiç bir şey çekemiyorum niyeyse almadım ama alayım bari sezaryen sonrası kesin ihtiyaç demiş. Benim bacaklar kalın ya varise yatkın alcağım onu da sanırım. Riske atmıyım gebelikte bile son aylar korkuyorum varis olayından damarlarım acayip belirgin oldu bu süreçte
Boxer kullanmıyorum kuzum sezaryenden dolayı alayım ya ne yapayım gerçi depend tek giyiyor herkeste yine lazım dikişler iki günde iyileşmez kiVaris çorabının elzem bir eksik olduğunu düşünmüyorum canım. İç çamaşırı sezaryende gerekebilir ama... Depend ler de yüksek bayağı bir boxer kullanıyorsan onunla idare edebilirsin belki yeni almaktansa. Ben depend üstü boxer düşündüm onların beli yüksek külotlardan
Valla bende de tulum cok patikli alt 3 tane almisim almayim artik dedim belki iri dogacak cabuk buyuyecek belki az buyuyecek napalim lazim oldukca aliriz artik zibinlara uzatici nerde satiliyor ki acebaBi de o var. Her bebenin de gelişimi farklı sonuçta ne kadar gider belli değil. İç zıbınları umursamıyorum uzatıcı alıcam ama patikli tulum ya da takımlar nakavt
Sağ ol yavrum bakayım iki tane filan olsa yeter yaHmm ona bisey diyemem canım o zaman..Ben kompedan dan almıstm varsa orda 4 al 3 öde vardı nbb rahattı haberin olsn
Oyyyyy maşallah.Mezuram nerede bilmiyorum ama benim göbek bu haldeEki Görüntüle 2934931
Aminn insallah unuttuk valla kandili Allah ım tüm sifa bekleyenlere sifa versin insallah bizletr saglıkla sıhhatle yavrularımıza kavusmayı nasip etsin RabbimYavrularım unuttum ya bugünün Kandil olduğunu hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Dualarımız kabul olsun inşallahRabbim maddi manevi sıkıntılarımızı gidersin, işlerimizi kolaylaştırsın Yasamademek123 şifa nasip etsin. tupaaaaa ve hayrunnisa85 gebeliklerini sağlıkla ilerletsin. Bizlere bedeni ruhu zihni bütün bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza Kötü nefislerden korusun Hastalıktan kazadan beladan afetlerden uzak eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?