- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 39
Yavrularım unuttum ya bugünün Kandil olduğunu hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Dualarımız kabul olsun inşallahRabbim maddi manevi sıkıntılarımızı gidersin, işlerimizi kolaylaştırsın Yasamademek123 şifa nasip etsin. tupaaaaa ve hayrunnisa85 gebeliklerini sağlıkla ilerletsin. Bizlere bedeni ruhu zihni bütün bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza Kötü nefislerden korusun Hastalıktan kazadan beladan afetlerden uzak eylesin
Cnm ins bu ilaçlar atlatmana yardımcı olur ins geçer gider kızın daha hafif atlatır cnm sen endişe etme ..Hastanedeyim hava kabarcıklar daralmış oksıjen verdıler bırde parol baska bısey yapamam sama dedı antibiyotik yazdı cıkıs işlemleri oldu esım ılacımı alıyor onu bekliyorum eve gecıcez
Ozel bı hastanede dahılıye bulduk covıd bakan dr um dedı bakalım ınsallah faydası olur
MasaalahMezuram nerede bilmiyorum ama benim göbek bu haldeEki Görüntüle 2934931
Amiiiiiiiiiin canım.Yavrularım unuttum ya bugünün Kandil olduğunu hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Dualarımız kabul olsun inşallahRabbim maddi manevi sıkıntılarımızı gidersin, işlerimizi kolaylaştırsın Yasamademek123 şifa nasip etsin. tupaaaaa ve hayrunnisa85 gebeliklerini sağlıkla ilerletsin. Bizlere bedeni ruhu zihni bütün bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza Kötü nefislerden korusun Hastalıktan kazadan beladan afetlerden uzak eylesin
Yavrularım unuttum ya bugünün Kandil olduğunu hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Dualarımız kabul olsun inşallahRabbim maddi manevi sıkıntılarımızı gidersin, işlerimizi kolaylaştırsın Yasamademek123 şifa nasip etsin. tupaaaaa ve hayrunnisa85 gebeliklerini sağlıkla ilerletsin. Bizlere bedeni ruhu zihni bütün bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza Kötü nefislerden korusun Hastalıktan kazadan beladan afetlerden uzak eylesin
ahh cnm hep aklımda ve duamdasın.geçecek inşallah bugünleri de atlatacaksın sağlıkla bebişine kavuşacaksınZEYNEPP5555 nurselek @Birumuttuyasataninsani Kilya hayrunnisa85 tupaaaaa ve adlarını giremediğim dıger arkadaslarım gerek ozelden gerek burdan yazıp unutmadınız ıcın tesekur ederım
Parol evdede ıcıyorum yoksa tıtremekten kıtlenıyorum artık
Dr sa serum olarak verınce eve gelen e kadar muthıs ter attım
Burundan nefes alamıyordum oksıjende oyonde ıyı geldı
Rabbım kımseyı saglıgı be evladı ıle sınamasın ınsallah
ahh cnm hep aklımda ve duamdasın.geçecek inşallah bugünleri de atlatacaksın sağlıkla bebişine kavuşacaksın
ya cnm benim geçmiş olsun..kızın genç o bir şekilde atlatacak inşallah.ilaç takviyesi de alabilir.moralini bozma.kendine dikkat et bolca beslenmeye bakBenım esımde sagolsun yediklerimi begenmoyor herkese de sıkayet edıyor gece 1 de hastaneden geldıhımız de yedirdi bana saat 3 te kendımı banyoya zor attım hepsı gıttı
Suanda yıne kıtlenmıs tıtreyek kalktım ama nasıl kımıldayamıyorum tıtremekten esımın telefonunu aradım sıcak su torbası ıle peynır ekmek ısteıdm parol alabılmek ıcın
Bırde gece ben yatmadan kızımın da testının pozıtıf olgunu gordum e nabız danbenım yasadıklarımı yasamasın kusum
Ilac pna da verilmiyor,ya cnm benim geçmiş olsun..kızın genç o bir şekilde atlatacak inşallah.ilaç takviyesi de alabilir.moralini bozma.kendine dikkat et bolca beslenmeye bak
Biz ozamn Bi donla gezdiririz çocuğuHala çamaşır yıkıyorum Bi de fazla mı aldım acaba diyordum... Kışın nasıl kurutcaz ki7 tulum 5 alt üst takım var ve sanırım 10 tanesi 0 1 ay ilk ay geçince benim bebe çıplak kalacak teyzeler 4 tane hediye geldi ben de 2 hastane çıkışı 2 de 5 li set alınca her tarafım yeni doğan 0 1 ay oldu
hayırlı kandillerimiz olsunYavrularım unuttum ya bugünün Kandil olduğunu hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Dualarımız kabul olsun inşallahRabbim maddi manevi sıkıntılarımızı gidersin, işlerimizi kolaylaştırsın Yasamademek123 şifa nasip etsin. tupaaaaa ve hayrunnisa85 gebeliklerini sağlıkla ilerletsin. Bizlere bedeni ruhu zihni bütün bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza Kötü nefislerden korusun Hastalıktan kazadan beladan afetlerden uzak eylesin
Hayırlı kandiller canım. Biberon olarak dr browns aldım plastik emzikler de dr browns ve bibs. Avent göğüs pompası aldım. Her markaya iyi kötü yorum çok kuzum birini aldım gittihayırlı kandiller hanımlar tüm dualarımız kabul olsunemzik ve biberon hangi marka aldınız philips avent düşünüyodum yorumlara baktıkça kafam karıştı akıtıyor fln demişler biberonu için birde göğüs pompası alanlar ne aldı sanırım bunları kullanmadan bilemiycez biberonu cammı plastik mi alacağımada karar veremedim ya bakıp duruyorum en kolayı kıyafet alışverişiymiş
Hangi hamile külodunu almıştın canmYa varis corabı bence cok gerekli degil zaten az cok bacak kendini belli eder varis olusumu varsa durduk yere de o sıkı seyi giyemem ya ben uzun zamandır yüksek bel giyiyorum biliyo musun normalde hic rahat edemem ama hamile külodu almıstm dikis yeri felan yumusacik cok iyi tavsiye ederm kullan bnce
Nbb ydi canım kompedandan almıstm rahat cikti memnunum xl almistm bn bolda rahat ederm birazckHangi hamile külodunu almıştın canm
Evet benKızlar ya dün sabah uyandıgımda sol bacak krampı ile uyandim demistim ya hala agrisi gecmedi yururken zorlaniyorm böyle olan var mı
Bn biberon ve emzik avent aldm pompada mamajoo tekli hepsinde bi yorum var artk rastgele aldm ne cıkarsa bahtımahayırlı kandiller hanımlar tüm dualarımız kabul olsunemzik ve biberon hangi marka aldınız philips avent düşünüyodum yorumlara baktıkça kafam karıştı akıtıyor fln demişler biberonu için birde göğüs pompası alanlar ne aldı sanırım bunları kullanmadan bilemiycez biberonu cammı plastik mi alacağımada karar veremedim ya bakıp duruyorum en kolayı kıyafet alışverişiymiş
Bugün 3.gunum azcık hafifledi bacagım demekki anca geciyorEvet ben
Kramp geçti 1 gün sonra krap giren bölge ağrımaya başladı 2 3 gündür devam ediyo ,korkuyorum bu ağrı geçmeyecek diye
peki mamajoonun pompası avent biberona uyuyormu bende lansinoh pompa alıyım diyorum ama işte birbileriyle uymaması kötü yaBn biberon ve emzik avent aldm pompada mamajoo tekli hepsinde bi yorum var artk rastgele aldm ne cıkarsa bahtımaplasyk pp deniliyor antikolik ondan 150 ml lik
Mamajoonun icinde kendi biberonu da cıktı biberondan biberona bosaltmasam bile.baktim aventin basligi mamajonunkine de uydu tabi ici dolu olunca akıtır mı bilmiyorum lansinoh kullanan arkadasmda var memnun aldugunu söyledipeki mamajoonun pompası avent biberona uyuyormu bende lansinoh pompa alıyım diyorum ama işte birbileriyle uymaması kötü ya
Bende alsam mı ki bi tane ne bilim dur bakim azNbb ydi canım kompedandan almıstm rahat cikti memnunum xl almistm bn bolda rahat ederm birazck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?