Cnm ins bu ilaçlar atlatmana yardımcı olur ins geçer gider kızın daha hafif atlatır cnm sen endişe etme ..
Mezuram nerede bilmiyorum ama benim göbek bu halde Eki Görüntüle 2934931
Masaalah

Amiiiiiiiiiin canım.
Hepimizin kandili mübarek olsun, dualarımız kabul olsun.

Kandilimiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah

Rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip etsin
Bizim gibi bütün hamilelere hayırlı doğumlar evlat isteyenlere hayırlısıyla evlatlar nasip etsin.
,Şuan darda sıkıntıda olan Allah diyen bütün insanlara ferahlık versin rabbim.

ahh cnm hep aklımda ve duamdasın.geçecek inşallah bugünleri de atlatacaksın sağlıkla bebişine kavuşacaksın

ya cnm benim geçmiş olsun..kızın genç o bir şekilde atlatacak inşallah.ilaç takviyesi de alabilir.moralini bozma.kendine dikkat et bolca beslenmeye bak

Biz ozamn Bi donla gezdiririz çocuğu benim az valla iki bebeye. Kurtcaz mecbur napalım
Nerde kurutuyosun

hayırlı kandillerimiz olsun bütün dualarımınız kabul olsunn.aminn
sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip olsun hepimize

Hayırlı kandiller canım. Biberon olarak dr browns aldım plastik emzikler de dr browns ve bibs. Avent göğüs pompası aldım. Her markaya iyi kötü yorum çok kuzum birini aldım gitti

Hangi hamile külodunu almıştın canm

Bn biberon ve emzik avent aldm pompada mamajoo tekli hepsinde bi yorum var artk rastgele aldm ne cıkarsa bahtımaplasyk pp deniliyor antikolik ondan 150 ml lik

peki mamajoonun pompası avent biberona uyuyormu bende lansinoh pompa alıyım diyorum ama işte birbileriyle uymaması kötü ya
Mamajoonun icinde kendi biberonu da cıktı biberondan biberona bosaltmasam bile.baktim aventin basligi mamajonunkine de uydu tabi ici dolu olunca akıtır mı bilmiyorum lansinoh kullanan arkadasmda var memnun aldugunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…