Bak ihmal etme kendini mutlaka kontollerini yaptır canım benim

Allah korusun kuzum inşallah sorun yokturdur zatende bizim gitmemiz gerekiyor zaten yaş ve aldığımız tedavi nedeniyle

Kızlar ya dün sabah uyandıgımda sol bacak krampı ile uyandim demistim ya hala agrisi gecmedi yururken zorlaniyorm böyle olan var mı

Yasamademek123
Napyosun deryacm. Nasılsın hiçbir rahatlama olmuyormu durumunda
Hastanedeyim hava kabarcıklar daralmış oksıjen verdıler bırde parol baska bısey yapamam sama dedı antibiyotik yazdı cıkıs işlemleri oldu esım ılacımı alıyor onu bekliyorum eve gecıcez
Ozel bı hastanede dahılıye bulduk covıd bakan dr um dedı bakalım ınsallah faydası olur

Kızlar ya dün sabah uyandıgımda sol bacak krampı ile uyandim demistim ya hala agrisi gecmedi yururken zorlaniyorm böyle olan var mı
Evet evet canım geçen hafta oldu gece uykumdan uyandım bütün günde seke seke gezdim ama ertesi gün epey açılmıştı çok ağrılı olunca 1 2 gün sürüyor bende

İnşallah bir an evvel toparlanma evresine geçer yavrum

Allah m sifanı versin insallah canım benim

Kilya da demişti ya bak parol iyi geliyormuş. Antibiyotik ne covit te kullanılanlar gebede kullanılıyor mu Bi bilgim yok da. Şifa olsun tez elden iyileşirsin inşallah

ZEYNEPP5555 nurselek Birumuttuyasataninsani Kilya hayrunnisa85 tupaaaaa ve adlarını giremediğim dıger arkadaslarım gerek ozelden gerek burdan yazıp unutmadınız ıcın tesekur ederım
Parol evdede ıcıyorum yoksa tıtremekten kıtlenıyorum artık
Dr sa serum olarak verınce eve gelen e kadar muthıs ter attım
Burundan nefes alamıyordum oksıjende oyonde ıyı geldı
Rabbım kımseyı saglıgı be evladı ıle sınamasın ınsallah

Unutur muyuz seni hep aklimizdasn biran önce iyiles insallah aramıza geri dön bizim güncel aktüelimiz
Bak ben covit oldugumda söyle bisey yapmistim ilk üc dört gün muthis eklem.agrisi olmustu agri olsa da olmasa da parolu düzene koymustum rutin 3×1 aliyordm cok rahatlatıyordu zorla yediriyordu esim bolca corba ic bol su tüket hepsi geccek Allah ın izniyle

Benım esımde sagolsun yediklerimi begenmoyor herkese de sıkayet edıyor gece 1 de hastaneden geldıhımız de yedirdi bana saat 3 te kendımı banyoya zor attım hepsı gıttı
Suanda yıne kıtlenmıs tıtreyek kalktım ama nasıl kımıldayamıyorum tıtremekten esımın telefonunu aradım sıcak su torbası ıle peynır ekmek ısteıdm parol alabılmek ıcın
Bırde gece ben yatmadan kızımın da testının pozıtıf olgunu gordum e nabız dan benım yasadıklarımı yasamasın kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…