- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Bak ihmal etme kendini mutlaka kontollerini yaptır canım benimDoktorlar ve kaynaklar karpal tünelin el bileğindeki medyan sinirin ödem sebebiyle sıkışması kaynaklı olabileceğini söylüyorlar. Sebepleri arasında da
İkiz gebelik
Genetik yatkınlık(anacımda var)
İltihaplı hastalık varlığı( ankilozan spondilit im var)
Ha bi de meme kanseri( memeden fibrodenom kitle aldırmışlığım var ceviz büyüklüğünde. 1 yıl önce koltuk altımdan da Bi şişlik hissettim ama korktum bu da olası)
Yani bunu zaten olacağı varmış
Şifa olsun kuzumYarın dediğin şekilde yapayım canım çok saol
Allah korusun kuzum inşallah sorun yokturdur zatende bizim gitmemiz gerekiyor zaten yaş ve aldığımız tedavi nedeniyleTüp bebebkte ilaçlarla hele ilk başlarda memelerimiz çok doldu ağrıdı acıdı ya. Benim o taraf daha kötüydü. Ama gitsem de kötü bişe duyma ve bunu kabullenme psikolojisine değildim.sonradan Allah nasip ederse giderim de. İnşallah sadece diğeri gibi Bi yağ kitlesidir. Korkudan kulak ardı ettiğim şeyler işte
Hastanedeyim hava kabarcıklar daralmış oksıjen verdıler bırde parol baska bısey yapamam sama dedı antibiyotik yazdı cıkıs işlemleri oldu esım ılacımı alıyor onu bekliyorum eve gecıcez
Evet evet canım geçen hafta oldu gece uykumdan uyandım bütün günde seke seke gezdim ama ertesi gün epey açılmıştı çok ağrılı olunca 1 2 gün sürüyor bendeKızlar ya dün sabah uyandıgımda sol bacak krampı ile uyandim demistim ya hala agrisi gecmedi yururken zorlaniyorm böyle olan var mı
İnşallah bir an evvel toparlanma evresine geçer yavrumHastanedeyim hava kabarcıklar daralmış oksıjen verdıler bırde parol baska bısey yapamam sama dedı antibiyotik yazdı cıkıs işlemleri oldu esım ılacımı alıyor onu bekliyorum eve gecıcez
Ozel bı hastanede dahılıye bulduk covıd bakan dr um dedı bakalım ınsallah faydası olur
Bende ilk defa böyle uzun sürdü hala zorlanıyorum yürürkenEvet evet canım geçen hafta oldu gece uykumdan uyandım bütün günde seke seke gezdim ama ertesi gün epey açılmıştı çok ağrılı olunca 1 2 gün sürüyor bende
Allah m sifanı versin insallah canım benimHastanedeyim hava kabarcıklar daralmış oksıjen verdıler bırde parol baska bısey yapamam sama dedı antibiyotik yazdı cıkıs işlemleri oldu esım ılacımı alıyor onu bekliyorum eve gecıcez
Ozel bı hastanede dahılıye bulduk covıd bakan dr um dedı bakalım ınsallah faydası olur
İşte sonraBak ihmal etme kendini mutlaka kontollerini yaptır canım benim
KesinlikleAllah korusun kuzum inşallah sorun yokturdur zatende bizim gitmemiz gerekiyor zaten yaş ve aldığımız tedavi nedeniyle
Kilya da demişti ya bak parol iyi geliyormuş. Antibiyotik ne covit te kullanılanlar gebede kullanılıyor mu Bi bilgim yok da. Şifa olsun tez elden iyileşirsin inşallahHastanedeyim hava kabarcıklar daralmış oksıjen verdıler bırde parol baska bısey yapamam sama dedı antibiyotik yazdı cıkıs işlemleri oldu esım ılacımı alıyor onu bekliyorum eve gecıcez
Ben hiç ölmedim valla aklıma da gelmediKızlar kızlar göbek çevreniz kaç cm
Ne bileyim gece gece aklıma geldi kalkın alın mezuraları çabukBen hiç ölmedim valla aklıma da gelmedio nerden çıktı kız
Antibiyotik i bogaz be kulak agrım icin verdı augmentınKilya da demişti ya bak parol iyi geliyormuş. Antibiyotik ne covit te kullanılanlar gebede kullanılıyor mu Bi bilgim yok da. Şifa olsun tez elden iyileşirsin inşallah
Unutur muyuz seni hep aklimizdasn biran önce iyiles insallah aramıza geri dön bizim güncel aktüelimizZEYNEPP5555 nurselek Birumuttuyasataninsani Kilya hayrunnisa85 tupaaaaa ve adlarını giremediğim dıger arkadaslarım gerek ozelden gerek burdan yazıp unutmadınız ıcın tesekur ederım
Parol evdede ıcıyorum yoksa tıtremekten kıtlenıyorum artık
Dr sa serum olarak verınce eve gelen e kadar muthıs ter attım
Burundan nefes alamıyordum oksıjende oyonde ıyı geldı
Rabbım kımseyı saglıgı be evladı ıle sınamasın ınsallah
Hic aklıma gelmedi kız ölcmekNe bileyim gece gece aklıma geldi kalkın alın mezuraları çabuk
Benım esımde sagolsun yediklerimi begenmoyor herkese de sıkayet edıyor gece 1 de hastaneden geldıhımız de yedirdi bana saat 3 te kendımı banyoya zor attım hepsı gıttıUnutur muyuz seni hep aklimizdasn biran önce iyiles insallah aramıza geri dön bizim güncel aktüelimiz
Bak ben covit oldugumda söyle bisey yapmistim ilk üc dört gün muthis eklem.agrisi olmustu agri olsa da olmasa da parolu düzene koymustum rutin 3×1 aliyordm cok rahatlatıyordu zorla yediriyordu esim bolca corba ic bol su tüket hepsi geccek Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?