Kuzum parol iyidir normal covidde de zten parol içtik hep antibiyotık daha cok aktif ediyor covidde sadece parol demişti dr. Ve gercekten tüm ağrılarımda parol içtiğim an rahatlıyordum günde 3 mutlaka içtim. Ve bol su tükettim. Acil şifalar olsun inşallahHastanedeyim hava kabarcıklar daralmış oksıjen verdıler bırde parol baska bısey yapamam sama dedı antibiyotik yazdı cıkıs işlemleri oldu esım ılacımı alıyor onu bekliyorum eve gecıcez
Ozel bı hastanede dahılıye bulduk covıd bakan dr um dedı bakalım ınsallah faydası olur
Ben geçen gün anneme ölçtürdüm merak etmiştimKızlar kızlar göbek çevreniz kaç cm
Çocuklar bizim gibi olmuyor diye biliyorum onlar genelde taşıyıcı oluyor canım inşallah hissetmeden atlatır o daBenım esımde sagolsun yediklerimi begenmoyor herkese de sıkayet edıyor gece 1 de hastaneden geldıhımız de yedirdi bana saat 3 te kendımı banyoya zor attım hepsı gıttı
Suanda yıne kıtlenmıs tıtreyek kalktım ama nasıl kımıldayamıyorum tıtremekten esımın telefonunu aradım sıcak su torbası ıle peynır ekmek ısteıdm parol alabılmek ıcın
Bırde gece ben yatmadan kızımın da testının pozıtıf olgunu gordum e nabız danbenım yasadıklarımı yasamasın kusum
Çocuklar bizim gibi olmuyor diye biliyorum onlar genelde taşıyıcı oluyor canım inşallah hissetmeden atlatır o da
Yaa onlar ilac kullanır daha rahat atlatırlar Allah ın izniyle sen suan ilacsız oldugun icin biraz böylesin tek alabildigin parol titriyosan aman bak sicsk suntorbasi felan alma uzerini örtme esinde napsn ye istiyordur birileri zorlamazsa yiyemiyor insan böyle böyle.gececek insallah azcık sabretBenım esımde sagolsun yediklerimi begenmoyor herkese de sıkayet edıyor gece 1 de hastaneden geldıhımız de yedirdi bana saat 3 te kendımı banyoya zor attım hepsı gıttı
Suanda yıne kıtlenmıs tıtreyek kalktım ama nasıl kımıldayamıyorum tıtremekten esımın telefonunu aradım sıcak su torbası ıle peynır ekmek ısteıdm parol alabılmek ıcın
Bırde gece ben yatmadan kızımın da testının pozıtıf olgunu gordum e nabız danbenım yasadıklarımı yasamasın kusum
Canım benim ailem ağır geçirdi onlardan bildiğim kadarıyla babam parol serumun bağımlısı olmuştu. Onun sayesinde biraz toparlanıyordum diyordu. Allah ın izni ile geçecek hepsi. Hamile iken yaşamak çok çok zor tabii ki. Rabbim esirgesin şifa nasip etsinZEYNEPP5555 @nurselek Birumuttuyasataninsani Kilya @hayrunnisa85 @tupaaaaa ve adlarını giremediğim dıger arkadaslarım gerek ozelden gerek burdan yazıp unutmadınız ıcın tesekur ederım
Parol evdede ıcıyorum yoksa tıtremekten kıtlenıyorum artık
Dr sa serum olarak verınce eve gelen e kadar muthıs ter attım
Burundan nefes alamıyordum oksıjende oyonde ıyı geldı
Rabbım kımseyı saglıgı be evladı ıle sınamasın ınsallah
Kesin miniciktir yoksa kalırdıBen geçen gün anneme ölçtürdüm merak etmiştimama sor bakalım aklımda kalmış mı
Canım onlar genç merak etme sen kendine dikkat et. Sen zaten bol su içiyordun ama bol su tüketmeye çalış. Yediklerinde vücut direncin açısından önemli kuzum. Portakal filan bolca tüket limon sık ılık suya tüket. Daha doğrusu birinin sana bakması lazım. Tarhana varsa tarhana çorbası tavuk suyu kemik suyu çorbalar küçük küçükte olsa tüket. Bağışıklığı desteklemen lazım.Benım esımde sagolsun yediklerimi begenmoyor herkese de sıkayet edıyor gece 1 de hastaneden geldıhımız de yedirdi bana saat 3 te kendımı banyoya zor attım hepsı gıttı
Şifa olsun kuşum, bebeğine yarasın, löp löp et olsun27+0 olduk bugun kızlar ve 70 kg oldum 60.5la baslamistim sizce hızlı mı gidiyorummm dikkat etmeli miyim
Belim normalde 67 flandır ve bel ölçümle kalça ölçüm aynı sayı idi onu hatırlıyorumKesin miniciktir yoksa kalırdı
Canm valla ben 29. Haftada 78 idim 2 gün sonra 31 dolcak 81 olmuşum ben şok 2 haftada 3 kg gelmiş bana da bi korku geldi dr a nasıl sölicem 2 hafta sonra muayenem var ve kimbilir kaç olcam27+0 olduk bugun kızlar ve 70 kg oldum 60.5la baslamistim sizce hızlı mı gidiyorummm dikkat etmeli miyim
Ay benim popo çıkıklığım çoktur öncesinde yani şimdi göbek onu solladı bilmiyorum yaBelim normalde 67 flandır ve bel ölçümle kalça ölçüm aynı sayı idi onu hatırlıyorumkarın çıkıklıgım ve popo çıkıklıgım aynı yani
Hayırlı olsun kuzum bence gayet güzel27+0 olduk bugun kızlar ve 70 kg oldum 60.5la baslamistim sizce hızlı mı gidiyorummm dikkat etmeli miyim
Valla bilemedim bende cok mu aldm dedim 69 da baya direndim aslında ama bu ara tatlıyı biraz fazla.kacirdim gerci bebiste buyuyor artik ama ne bilim valla kacla dogurursam artkŞifa olsun kuşum, bebeğine yarasın, löp löp et olsun
Bana doktorum hamileliğin başında her ay en fazla 1,5 kg alabilirsin, yemene içmene dikkat et demişti. Bence 7 aylık hamilelik için normal gidiyorsun
Ya varis corabı bence cok gerekli degil zaten az cok bacak kendini belli eder varis olusumu varsa durduk yere de o sıkı seyi giyemem ya ben uzun zamandır yüksek bel giyiyorum biliyo musun normalde hic rahat edemem ama hamile külodu almıstm dikis yeri felan yumusacik cok iyi tavsiye ederm kullan bnceKızlar size yeni bir eksik ile geldimvaris çorabı hiç aklıma gelen bir şey değildi hastane çantası videosu izlerken hatunun birine doktoru muhakkak almanı tavsiye ederim demiş damarlar filan şişiyor diye doğumda sonrası giyin hem pıhtı için hem varis için. Ayy bir de yüksek bel iç çamaşırı alın muhakkak demiş ay ben evdeki çamaşırımı alacaktım normal bel altta tutarım diyordum lastiğini kayıyor demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?