- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Canımm Allah ım yar ve yardimciniz olsun insallah bugünün hürmetine sag salim hayırlısıyla bugünler gecip gitsin bol bol dua oku sende dualarimız seninle insallahKızlar gunun 2. Kotu haberı
Kızımdan sonra annemde pozıtıf
Kızım zaten yanımda degıl o ayrı uerde
Annemde memleketteydı daha dönus yapmamıslardı
Hepımız ayrı yerlerde pespese
Bugunun hurmetıne kızlar 1 er dua okuyun nolur
Ben acı cektıkce kızım gelıyor du aklıma basım agrıyor konusamıyorum dıyordu
Annemde bıldıgın ız beyın kalp seker tansıyon kolesterol ve bırck kronik rahatsızlığı var
Babam tek basına koyde nasıl bakıcakRabbım yardım etsin
Çok çok geçmiş olsun canım Allah hepinize şifa versin dualarımız sizlerleKızlar gunun 2. Kotu haberı
Annemde bıldıgın ız beyın kalp seker tansıyon kolesterol ve bırck kronik rahatsızlığı var
Ah kuzum yaaaKızlar gunun 2. Kotu haberı
ahh cnm yaaa.nasıl üst üste geldi..Kızlar gunun 2. Kotu haberı
Tütüsünü yesinler maşallahHello teyzelerimm kırk uçurma elbisem nasıl beğendiniz mi (ne demekse artık )
Teşekkür ederizzzTütüsünü yesinler maşallah
Sorma bende simdi mutfakta biseyler yalim dedim hemen sagdan bir agrı girdi bizden yavastan geciyo bu isler doguma kadar galibaOy oy bel kasık ağrısı sıkıştırıyor beniiki makine attım serdim yani of nasıl ağrı girdi
Katlanır için e bebekten aldık normal canım. Netten köpüklü veririm sonra olmaz uğraşamam onla dedimKızlar normal küvet filesi mi almayı dusunuyorsunuz yada aldiniz yoksa köpüklü file mi
Köpüklü dediğiniz hangisiiiKatlanır için e bebekten aldık normal canım. Netten köpüklü veririm sonra olmaz uğraşamam onla dedim
Keşke bir iki hafta önce başlasaydım şu an pişman oldum. Hiç bir şey yapamıyorum ama yapmak zorundayım kendimi zorluyorumSorma bende simdi mutfakta biseyler yalim dedim hemen sagdan bir agrı girdi bizden yavastan geciyo bu isler doguma kadar galiba
Kış için köpüklü olanları kurutma imkanınız yoksa önermiyorlar canım bilmiyorum normal aldım ben memnun kalmazsam diğerlerine bakarım.Kızlar normal küvet filesi mi almayı dusunuyorsunuz yada aldiniz yoksa köpüklü file mi
Ay bende bakıyorum şimdi pek bir şey almamışımTeşekkür ederizzzDaha sapıttım artık almıcam zıbın ve patikli alt dışında bişey ya
Nasıl güzel nasıl tatlı maşallah yaaaBunlar da babanemizin hediyeleri
Çok güzel canım sağlıkla giysin prensesHello teyzelerimm kırk uçurma elbisem nasıl beğendiniz mi (ne demekse artık )
Dinlen kuzum artık iki adım bile atsak yoruluyoruzOy oy bel kasık ağrısı sıkıştırıyor beniiki makine attım serdim yani of nasıl ağrı girdi
Uzandım karnım taş gibi oldu zaten çok fena toplandılar. Yeni yeni serbest bıraktılar kendilerini. Üzüldüm açıkçası bir yönden çok zor tamamlayacağım hazırlıklarımıDinlen kuzum artık iki adım bile atsak yoruluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?